nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Metropole Hotel

493-501 Avenida da Praia Grande, Město Macau, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Metropole Hotel Macao - Pokoj pro hosty Metropole Hotel Macao - Pokoj pro hosty Metropole Hotel Macao - Pokoj pro hosty Metropole Hotel Macao - Pokoj pro hosty Metropole Hotel Macao - Pokoj pro hosty Metropole Hotel Macao - Pokoj pro hosty Metropole Hotel Macao - Pokoj pro hosty Metropole Hotel Macao - Apartmá Metropole Hotel Macao - Apartmá Metropole Hotel Macao - Apartmá Metropole Hotel Macao - Koupelna Metropole Hotel Macao - Koupelna Metropole Hotel Macao - Koupelna Metropole Hotel Macao - Pokoj pro hosty Metropole Hotel Macao - Apartmá Metropole Hotel Macao - Interiér hotelu
Metropole Hotel Macao - Interiér hotelu Metropole Hotel Macao - Interiér hotelu Metropole Hotel Macao - Exteriér hotelu Metropole Hotel Macao - Restaurace Metropole Hotel Macao - Restaurace Metropole Hotel Macao - Koupelna Metropole Hotel Macao - Apartmá Metropole Hotel Macao - Lobby Metropole Hotel Macao - Koupelna Metropole Hotel Macao - Interiér hotelu Metropole Hotel Macao - Lobby Metropole Hotel Macao - Restaurace
Oblast: Město Macau Počet pokojů: 112
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 2732 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,3
Poloha
8,7
Personál
6,9
Stav hotelu / čistota
7,2
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
6,7
Všechna hodnocení (2732)
Seřazeno podle:
Fiona H. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 28. října 2014
Awsome

Bright Light
8
Chow S. Páry Malaysia, 26. října 2014
was ok ok only

location, location, location
6,7
noisy as upgrading and maintenance work is present. staff wasn't able to provide assistance even late check out.
Titania D. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 26. října 2014
Pleasant

Cleanliness. Friendly and helpful staff. Great location
7,3
Pleasant and relaxing
Wai H. Páry Malaysia, 16. října 2014
GOOD LOCATION, AVERAGE SERVICES HOTEL

Near to tourist spot, cheap deal and new hotel room
6,7
Room's musky smell. Staff said that they cant smell it caused they are immune to it. Stayed for 3nights, every night when we go back to hotel, the room keys doesn't work. Staff explained that because we have went thru the Metal Detector at the Casino which made the room keys doesn't work. It's quite a ridiculous excuse. Have actually reminded the same staff (a male China guy) that we are staying for 3nights tho.
Tyler L. Páry United States of America, 13. října 2014
Awesome Hotel!

Location, Room, and clsoe to shopping
8,7
My stay was wonderful, the room was great, I love the TV's. It was close to shopping and all the restaurants.
Anabela J. Obchodní cestující Hong Kong, 11. října 2014
Good location

Location, cleanliness, location
7,3
Location: it was very conveniently located at the city center, walking distance to my meeting places. Staff: most of them friendly only two a smile was missing as they were exactly at the reception desk. Breakfast: very simple breakfast
Gan C. Páry Hong Kong, 4. října 2014
Convenient location

Good location, clean bathroom, comfortable bed
7,3
Moganraj I. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 21. září 2014
Good and comfortable

Location, Cleanliness, Price
8,3
Hotel in great location, near to attraction. My hotel room booking come with breakfast, personally I feel the breakfast is good.
Ying H. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 18. září 2014
Convenient location

Location, cleanup line
7,7
Marri S. Obchodní cestující India, 18. září 2014
the hotel is good and comfortable

room good but small good location very near to casino
7,3
Very Comfortable

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Metropole Hotel MacaoMetropole Hotel Macao - Pokoj pro hostyMetropole Hotel Macao - Pokoj pro hostyMetropole Hotel Macao - Pokoj pro hostyMetropole Hotel Macao - Pokoj pro hostyMetropole Hotel Macao - Pokoj pro hostyMetropole Hotel Macao - Pokoj pro hostyMetropole Hotel Macao - Pokoj pro hostyMetropole Hotel Macao - ApartmáMetropole Hotel Macao - ApartmáMetropole Hotel Macao - ApartmáMetropole Hotel Macao - KoupelnaMetropole Hotel Macao - KoupelnaMetropole Hotel Macao - KoupelnaMetropole Hotel Macao - Pokoj pro hostyMetropole Hotel Macao - ApartmáMetropole Hotel Macao - Interiér hoteluMetropole Hotel Macao - Interiér hoteluMetropole Hotel Macao - Interiér hoteluMetropole Hotel Macao - Exteriér hoteluMetropole Hotel Macao - RestauraceMetropole Hotel Macao - RestauraceMetropole Hotel Macao - KoupelnaMetropole Hotel Macao - ApartmáMetropole Hotel Macao - LobbyMetropole Hotel Macao - KoupelnaMetropole Hotel Macao - Interiér hoteluMetropole Hotel Macao - LobbyMetropole Hotel Macao - RestauraceMetropole Hotel Macao - RecepceMetropole Hotel Macao - Interiér hoteluMetropole Hotel Macao - VířivkaMetropole Hotel Macao - Apartmá


AS-AGWEB-3B04