nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Metropole Hotel

493-501 Avenida da Praia Grande, Město Macau, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Metropole Hotel Macao - Pokoj pro hosty Metropole Hotel Macao - Pokoj pro hosty Metropole Hotel Macao - Pokoj pro hosty Metropole Hotel Macao - Pokoj pro hosty Metropole Hotel Macao - Pokoj pro hosty Metropole Hotel Macao - Pokoj pro hosty Metropole Hotel Macao - Pokoj pro hosty Metropole Hotel Macao - Apartmá Metropole Hotel Macao - Apartmá Metropole Hotel Macao - Apartmá Metropole Hotel Macao - Koupelna Metropole Hotel Macao - Koupelna Metropole Hotel Macao - Koupelna Metropole Hotel Macao - Pokoj pro hosty Metropole Hotel Macao - Apartmá Metropole Hotel Macao - Interiér hotelu
Metropole Hotel Macao - Interiér hotelu Metropole Hotel Macao - Interiér hotelu Metropole Hotel Macao - Exteriér hotelu Metropole Hotel Macao - Restaurace Metropole Hotel Macao - Restaurace Metropole Hotel Macao - Koupelna Metropole Hotel Macao - Apartmá Metropole Hotel Macao - Lobby Metropole Hotel Macao - Koupelna Metropole Hotel Macao - Interiér hotelu Metropole Hotel Macao - Lobby Metropole Hotel Macao - Restaurace
Oblast: Město Macau Počet pokojů: 112
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 2722 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,3
Poloha
8,7
Personál
6,9
Stav hotelu / čistota
7,2
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
6,7
Všechna hodnocení (2722)
Seřazeno podle:
Tyler L. Páry United States of America, 13. října 2014
Awesome Hotel!

Location, Room, and clsoe to shopping
8,7
My stay was wonderful, the room was great, I love the TV's. It was close to shopping and all the restaurants.
Anabela J. Obchodní cestující Hong Kong, 11. října 2014
Good location

Location, cleanliness, location
7,3
Location: it was very conveniently located at the city center, walking distance to my meeting places. Staff: most of them friendly only two a smile was missing as they were exactly at the reception desk. Breakfast: very simple breakfast
Gan C. Páry Hong Kong, 4. října 2014
Convenient location

Good location, clean bathroom, comfortable bed
7,3
Moganraj I. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 21. září 2014
Good and comfortable

Location, Cleanliness, Price
8,3
Hotel in great location, near to attraction. My hotel room booking come with breakfast, personally I feel the breakfast is good.
Ying H. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 18. září 2014
Convenient location

Location, cleanup line
7,7
Rosel D. Jednotlivci Philippines, 14. září 2014
good

location, value for money, room comfort
6
Howard T. Páry United Kingdom, 14. září 2014
Weekend in Macau

Location, cleanliness and convenience
7
The stay was generally good. The room was clean and comfortable. The Metropole is in a convenient situation for visiting places of interest. We visited the dining room for dinner on the ground floor, we were a party of six. The service was very poor, very slow and spasmodic. Food was served in a very unusual order with soup coming after the main course had been served. After one hour of waiting for two meals they were finally served after the staff had been reminded we were still waiting. This part of the weekend spoiled the overall feel for the hotel.
Pot L. Páry Malaysia, 12. září 2014
Towel so wore out

Location wise very good..room abit small compare to others but is ok but the towel is so wore out..please change all the towel
6,3
Pak L. Páry China, 11. září 2014
Convenience

Convenience
7,3
Tony T. Jednotlivci Hong Kong, 9. září 2014
Great hotel!

Great location!
8

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Metropole Hotel MacaoMetropole Hotel Macao - Pokoj pro hostyMetropole Hotel Macao - Pokoj pro hostyMetropole Hotel Macao - Pokoj pro hostyMetropole Hotel Macao - Pokoj pro hostyMetropole Hotel Macao - Pokoj pro hostyMetropole Hotel Macao - Pokoj pro hostyMetropole Hotel Macao - Pokoj pro hostyMetropole Hotel Macao - ApartmáMetropole Hotel Macao - ApartmáMetropole Hotel Macao - ApartmáMetropole Hotel Macao - KoupelnaMetropole Hotel Macao - KoupelnaMetropole Hotel Macao - KoupelnaMetropole Hotel Macao - Pokoj pro hostyMetropole Hotel Macao - ApartmáMetropole Hotel Macao - Interiér hoteluMetropole Hotel Macao - Interiér hoteluMetropole Hotel Macao - Interiér hoteluMetropole Hotel Macao - Exteriér hoteluMetropole Hotel Macao - RestauraceMetropole Hotel Macao - RestauraceMetropole Hotel Macao - KoupelnaMetropole Hotel Macao - ApartmáMetropole Hotel Macao - LobbyMetropole Hotel Macao - KoupelnaMetropole Hotel Macao - Interiér hoteluMetropole Hotel Macao - LobbyMetropole Hotel Macao - RestauraceMetropole Hotel Macao - RecepceMetropole Hotel Macao - Interiér hoteluMetropole Hotel Macao - VířivkaMetropole Hotel Macao - Apartmá


AS-AGWEB-3B08