nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Mexan Harbour Hotel

No.1 Tsing Yi Road, Tsing Yi, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Recepce Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Vchod Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Fitness prostory Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Bazén Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Bazén Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Okolí Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Restaurace
Oblast: Tsing Yi Počet pokojů: 800
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Nadprůměrné

5,8

na základě 516 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,1
Poloha
5,7
Personál
5,7
Stav hotelu / čistota
5,9
Pokojový komfort/standard
6,1
Jídlo/stolování
5,3
Všechna hodnocení (516)
Seřazeno podle:
Sek C. Obchodní cestující China, 23. července 2014
No view at all

Receptionists are very efficient
6,3
Sound insulation is not that good as I can hear the noise from next room, additionally, other tourists are not considerate as doors are banged occasionally
Therese M. Skupiny Philippines, 10. června 2014
Great. Hussle free.

Affordable, friendly stuff, reliable.
6
Great. Friendly stuff and considerate. Might be far from other places but easy access for the transportation.
Alvin T. Obchodní cestující Malaysia, 30. března 2014
Nothing great to say.

Cheap
5,3
It was a 30 minutes walk to the nearest MTR station. Nothing fancy, nothing great to say. The reason i picked the hotel is due to the price as I was on quite a budget but would still like to stay in a hotel. Hotels in Hong Kong is expensive in general, once you get that in your mind, picking a different hotel may be easier.
Tat F. Skupiny Hong Kong, 5. února 2014
good

bad
5,3
service is poor, the room is dirty, feeling bad...
Sze M. Páry Hong Kong, 19. ledna 2014
good place to stay

convenient, large rooms, grest breadfast
7
quick access check in, reasonable prices that near the airport, happy as staffs are very helhful
Chor K. Páry Hong Kong, 18. ledna 2014
sunshine is good

sunshine is good
2,3
Chen S. Páry Hong Kong, 12. ledna 2014
not recommend!!

no, cant find any.
3,7
a hotel for mainland chinese ppl, the first sign i saw from the hotel is no spitting! the second sign i saw is do not jump the queue! the hotel is a very budget hotel, the room is not tidy enough, with loads of chinese sign in the room. and it is not cheap, although i booked it at the last minute.
Yuen F. Obchodní cestující Hong Kong, 4. ledna 2014
average

n/a
7,7
Ben L. Skupiny Hong Kong, 22. prosince 2013
Doesn't really worth it

cannot think of, sorry
5,3
John H. Obchodní cestující New Zealand, 3. listopadu 2013
out of the way . near the container terminal

there wasnt any
4
it is a hotel suitable for mainland chinese tourists and caters for them exclusively

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Mexan Harbour Hotel Hong KongMexan Harbour Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyMexan Harbour Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyMexan Harbour Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyMexan Harbour Hotel Hong Kong - RecepceMexan Harbour Hotel Hong Kong - VchodMexan Harbour Hotel Hong Kong - Fitness prostoryMexan Harbour Hotel Hong Kong - Interiér hoteluMexan Harbour Hotel Hong Kong - Interiér hoteluMexan Harbour Hotel Hong Kong - Interiér hoteluMexan Harbour Hotel Hong Kong - Interiér hoteluMexan Harbour Hotel Hong Kong - BazénMexan Harbour Hotel Hong Kong - BazénMexan Harbour Hotel Hong Kong - OkolíMexan Harbour Hotel Hong Kong - Restaurace


AS-AGWEB-3A04