Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

MGM Macau

Avenida Dr. Sun Yat Sen NAPE, Město Macau, Macao

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,6

na základě 703 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
8,5
Personál
8,9
Stav hotelu/čistota
9,2
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
8,1
Všechna hodnocení (703)
Seřazeno podle:
Chingshyan Y. Obchodní cestující Taiwan, 24. dubna 2016
Good
6
Good
Nahlásit hodnocení
Chingshyan Y. Obchodní cestující Taiwan, 23. dubna 2016
Good
5,3
Good
Nahlásit hodnocení
Rizki A. Obchodní cestující Indonesia, 16. dubna 2016
Great!
6,7
Everything is superb!
Nahlásit hodnocení
Chawalit R. Rodiny s malými dětmi Thailand, 14. dubna 2016
Luxury place but service could be improved
5
Only staffs at reception are great, luxury bath room amenities( Molton brown), breakfast is just average
Nahlásit hodnocení
Isabelle C. Páry Singapore, 4. dubna 2016
Good hotel and service
6
Everything was pretty good except that the check in is very slow. Their non smoking rooms are only available at 2pm and even when we waited till then they did not inform us that the room wasn't ready. location wise it is very conveniently located near Senado square and the other big casinos like lisboa etc.
Nahlásit hodnocení
Sin K. Obchodní cestující Malaysia, 27. března 2016
nice hotel
5
I would come back again
Nahlásit hodnocení
Chan K. Obchodní cestující Hong Kong, 22. března 2016
Nice and clean hotel

Good
6
Very nice hotel
Nahlásit hodnocení
Florence L. Páry Hong Kong, 29. února 2016
Good staff, good location, grand in the Lobby
5,7
I think the money is a bit high. Rooms are greatly designed however torn out after repeated use by mainlanders ... I found the other 4 star hotel even more clean and new than this one. Rubbish still in my trash bin even when I check in late. It's fully booked the night before yesterday, I'm forced to go for the smoking room. However, the smell is quite intoreable. I suggest your cleaners can fully open the door while tidying up the room and spray some air freshener. However, I'm very impressed by the professional attitude of the staff, bell boy, etc... Just put more effort in cleaning up the room
Nahlásit hodnocení
Chokechai L. Páry Thailand, 22. února 2016
Luxury hotel with casino

Room Location Casino
9
Everything is Good
Nahlásit hodnocení
Ching N. Rodiny se staršími dětmi Hong Kong, 9. února 2016
Super nice accomodation

The room is extremely big, jaccuzi is nice and location is perfect
10
The room is extremely big, jaccuzi is nice and location is perfect, i enjoy spending with my child and house maid, I have added 2 extra beds as well, the service is superb!
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
MGM Macau MacaoMGM Macau Macao - Interiér hoteluMGM Macau Macao - LobbyMGM Macau Macao - LobbyMGM Macau Macao - Interiér hoteluMGM Macau Macao - Pokoj pro hostyMGM Macau Macao - Pokoj pro hostyMGM Macau Macao - Pokoj pro hostyMGM Macau Macao - Pokoj pro hostyMGM Macau Macao - KoupelnaMGM Macau Macao - Pokoj pro hostyMGM Macau Macao - ApartmáMGM Macau Macao - Pokoj pro hostyMGM Macau Macao - KoupelnaMGM Macau Macao - Pokoj pro hostyMGM Macau Macao - KoupelnaMGM Macau Macao - Interiér hoteluMGM Macau Macao - Interiér hoteluMGM Macau Macao - BazénMGM Macau Macao - ApartmáMGM Macau Macao - KuchyněMGM Macau Macao - Pokoj pro hostyMGM Macau Macao - KoupelnaMGM Macau Macao - ApartmáMGM Macau Macao - ApartmáMGM Macau Macao - LobbyMGM Macau Macao - LázněMGM Macau Macao - ZahradaMGM Macau Macao - LázněMGM Macau Macao - Fitness prostoryMGM Macau Macao - Interiér hoteluMGM Macau Macao - LobbyMGM Macau Macao - Prostory pro setkáváníMGM Macau Macao - Taneční sálMGM Macau Macao - Taneční sálMGM Macau Macao - Exteriér hoteluMGM Macau Macao - Taneční sálMGM Macau Macao - Taneční sálMGM Macau Macao - Jídlo a nápojeMGM Macau Macao - Taneční sálMGM Macau Macao - Interiér hoteluMGM Macau Macao - RestauraceMGM Macau Macao - Interiér hoteluMGM Macau Macao - RestauraceMGM Macau Macao - RestauraceMGM Macau Macao - RestauraceMGM Macau Macao - Interiér hoteluMGM Macau Macao - Interiér hotelu


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B08