nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

MGM Macau

Avenida Dr. Sun Yat Sen NAPE, Město Macau, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

MGM Macau Macao - Interiér hotelu MGM Macau Macao - Zahrada MGM Macau Macao - Lobby MGM Macau Macao - Lobby MGM Macau Macao - Koupelna MGM Macau Macao - Pokoj pro hosty MGM Macau Macao - Pokoj pro hosty MGM Macau Macao - Pokoj pro hosty MGM Macau Macao - Pokoj pro hosty MGM Macau Macao - Pokoj pro hosty MGM Macau Macao - Koupelna MGM Macau Macao - Pokoj pro hosty MGM Macau Macao - Pokoj pro hosty MGM Macau Macao - Apartmá MGM Macau Macao - Koupelna MGM Macau Macao - Koupelna
MGM Macau Macao - Apartmá MGM Macau Macao - Apartmá MGM Macau Macao - Apartmá MGM Macau Macao - Apartmá MGM Macau Macao - Kuchyně MGM Macau Macao - Prostory pro setkávání MGM Macau Macao - Lázně MGM Macau Macao - Lázně MGM Macau Macao - Restaurace MGM Macau Macao - Taneční sál MGM Macau Macao - Restaurace MGM Macau Macao - Bazén
Oblast: Město Macau Počet pokojů: 582
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,6

na základě 589 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
8,5
Personál
8,9
Stav hotelu / čistota
9,2
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
8,1
Všechna hodnocení (589)
Seřazeno podle:
Cecilia D. Páry Ecuador, 22. srpna 2014
Wonderful, Relaxing Stay

Comfort, Service, Ambience
10
Nilasari O. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 16. července 2014
Superb room

The room is big and the view is good
9,7
We were really enjoy staying at the hotel. The location is close to the center of the city
Frank P. Obchodní cestující Germany, 11. července 2014
Great night out

Incredible suite, good location, huge casino
7,7
We had a great night out in Macau, celebrating my sons bachelor party. The hotel suite was fabulous, with all the luxury one would expect for the price.
Sze W. Jednotlivci Hong Kong, 11. července 2014
Great hotel, great rooms

Location, good restaurants and great rooms.
8,7
Love my 1 bedroom suite. Real luxury and spacious!
Lo R. Páry China, 2. června 2014
Nice

Room
9
Erica F. Páry Macau, 9. května 2014
MGM Macau

very good
10
Teerapon K. Jednotlivci Thailand, 5. dubna 2014
good

nice modern
10
Apichai T. Skupiny Thailand, 24. února 2014
Good Hotel, Nice view, Casino

Free mini bar except alcohol, Nice view, Free wifi
9,3
Nice Design, big fish tank, clean and comfort, middle of the city. Casino took all the money :P
Josephine P. Rodiny s malými dětmi Singapore, 1. února 2014
Value for money

comfortable, great staff, high standard
8,7
It's clean and comfortable. Good value for the big rooms that I've booked for my family of 6 adults and 1 child. Very satisfied with the rooms and ammenities. Staff are quite helpful. Free Wifi. However, it takes around 15 mins to walk to Senado Square. There isn't public transport, so the entire family got to walk to and fro.
May W. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 13. ledna 2014
Relaxing comfortable stay

super attentive staff, big clean room, beautiful hotel
9,3
Overall we had a great stay here. Only setback on the check in. We booked 2 rooms and we only manage to get the key for one of the room after 5pm

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

MGM Macau MacaoMGM Macau Macao - Interiér hoteluMGM Macau Macao - ZahradaMGM Macau Macao - LobbyMGM Macau Macao - LobbyMGM Macau Macao - KoupelnaMGM Macau Macao - Pokoj pro hostyMGM Macau Macao - Pokoj pro hostyMGM Macau Macao - Pokoj pro hostyMGM Macau Macao - Pokoj pro hostyMGM Macau Macao - Pokoj pro hostyMGM Macau Macao - KoupelnaMGM Macau Macao - Pokoj pro hostyMGM Macau Macao - Pokoj pro hostyMGM Macau Macao - ApartmáMGM Macau Macao - KoupelnaMGM Macau Macao - KoupelnaMGM Macau Macao - ApartmáMGM Macau Macao - ApartmáMGM Macau Macao - ApartmáMGM Macau Macao - ApartmáMGM Macau Macao - KuchyněMGM Macau Macao - Prostory pro setkáváníMGM Macau Macao - LázněMGM Macau Macao - LázněMGM Macau Macao - RestauraceMGM Macau Macao - Taneční sálMGM Macau Macao - RestauraceMGM Macau Macao - BazénMGM Macau Macao - RestauraceMGM Macau Macao - RestauraceMGM Macau Macao - RestauraceMGM Macau Macao - Taneční sálMGM Macau Macao - LázněMGM Macau Macao - RestauraceMGM Macau Macao - Prostory pro setkáváníMGM Macau Macao - RestauraceMGM Macau Macao - LázněMGM Macau Macao - Prostory pro setkáváníMGM Macau Macao - RestauraceMGM Macau Macao - Fitness prostory


AS-AGWEB-3B07