Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Michelberger Hotel

Warschauer Str. 39-40, Friedrichshain, Berlín, Německo 10243 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Michelberger Hotel Berlín - Recepce Michelberger Hotel Berlín - Prostory pro setkávání Michelberger Hotel Berlín - Pokoj pro hosty Michelberger Hotel Berlín - Jídlo a nápoje Michelberger Hotel Berlín - Prostory pro setkávání Michelberger Hotel Berlín - Prostory pro setkávání Michelberger Hotel Berlín - Recepce Michelberger Hotel Berlín - Jídlo a nápoje Michelberger Hotel Berlín - Pokoj pro hosty Michelberger Hotel Berlín - Jídlo a nápoje Michelberger Hotel Berlín - Jídlo a nápoje Michelberger Hotel Berlín - Pub/lounge Michelberger Hotel Berlín - Restaurace Michelberger Hotel Berlín - Jídlo a nápoje Michelberger Hotel Berlín - Interiér hotelu Michelberger Hotel Berlín - Jídlo a nápoje
Michelberger Hotel Berlín - Pokoj pro hosty Michelberger Hotel Berlín - Pokoj pro hosty Michelberger Hotel Berlín - Pokoj pro hosty Michelberger Hotel Berlín - Pokoj pro hosty Michelberger Hotel Berlín - Pub/lounge Michelberger Hotel Berlín - Pokoj pro hosty Michelberger Hotel Berlín - Pokoj pro hosty Michelberger Hotel Berlín - Pokoj pro hosty Michelberger Hotel Berlín - Restaurace Michelberger Hotel Berlín - Pokoj pro hosty Michelberger Hotel Berlín - Pokoj pro hosty Michelberger Hotel Berlín - Jídlo a nápoje
Oblast: Friedrichshain Počet pokojů: 100
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,6

na základě 57 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,5
Poloha
8,8
Personál
8,6
Stav hotelu/čistota
8,8
Pokojový komfort/standard
8,4
Jídlo/stolování
8,5
Všechna hodnocení (57)
Seřazeno podle:
Eunjung C. Jednotlivci South Korea, 16. července 2015
Nice bar and cool ppl

Bar, breakfast and staff
8
Was nice and comfy. Ppl were very nice and interesting variety of cocktails available. Close to centre and easy to grab metros.
Peter H. Páry Norway, 30. června 2015
Best hotel, best location

Location, rooms, coconut water
9,7
We always stay here when in Berlin. Perfect location if u want to eat and party. Only downside is super slow service in the bar and they're a bit cocky. Other than that it's perfect! Try the coconut water!
Holden W. Páry United Kingdom, 12. ledna 2015
Favourite hotel ever

Fantatic lounge, fun unique details and great staff
10
The best
Robert T. Páry United Kingdom, 11. ledna 2015
Amazing Hotel - Would highly reccommend to couples

staff, character, location
9,3
Nap K. Skupiny Malaysia, 29. prosince 2014
Great location hip hotel

location, hip design, atmosphere
7,3
Shao C. Jednotlivci United Kingdom, 22. prosince 2014
new experience

the cafe / room / restaurant
9
Yayoi S. Jednotlivci Japan, 7. prosince 2014
Best Hotel of my life

Good Staff, Good Location, Good breakfast
10
Really good ! I have felt my home in Belrin,
Hannah B. Páry United Kingdom, 17. listopadu 2014
what a quirky hotel!

The coffee, the decor, and the big lebowski
9
Overall we had a delightful experience here. Friendly, knowledgeable staff. Seconds from all necessary transport (although there's plenty going on within walking distance). A great bar/cafe that opens until 4am, with a lovely courtyard to accompany it. Full of strange little quirks to make it an entirely unique hotel. I would implore anyone visiting Berlin to join the Michelberger's at their warm, comfortable home.
Rob H. Páry United Kingdom, 2. listopadu 2014
better than expectations could imagine

style staff and breakfast
10
Mattias A. Jednotlivci Sweden, 16. srpna 2014
Pretty much the perfect hotel in Berlin

Location, Bar, Service,
10
Now I know where I'll be staying every time I'm in Berlin. Seems like they got it just right at Michelberger, from the small details in the room, the TV showing Big Lebowski in the hotel corridor, the hip hotel bar, the friendly laid back atmosphere and everything else. I could stay here forever.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Michelberger Hotel BerlínMichelberger Hotel Berlín - RecepceMichelberger Hotel Berlín - Prostory pro setkáváníMichelberger Hotel Berlín - Pokoj pro hostyMichelberger Hotel Berlín - Jídlo a nápojeMichelberger Hotel Berlín - Prostory pro setkáváníMichelberger Hotel Berlín - Prostory pro setkáváníMichelberger Hotel Berlín - RecepceMichelberger Hotel Berlín - Jídlo a nápojeMichelberger Hotel Berlín - Pokoj pro hostyMichelberger Hotel Berlín - Jídlo a nápojeMichelberger Hotel Berlín - Jídlo a nápojeMichelberger Hotel Berlín - Pub/loungeMichelberger Hotel Berlín - RestauraceMichelberger Hotel Berlín - Jídlo a nápojeMichelberger Hotel Berlín - Interiér hoteluMichelberger Hotel Berlín - Jídlo a nápojeMichelberger Hotel Berlín - Pokoj pro hostyMichelberger Hotel Berlín - Pokoj pro hostyMichelberger Hotel Berlín - Pokoj pro hostyMichelberger Hotel Berlín - Pokoj pro hostyMichelberger Hotel Berlín - Pub/loungeMichelberger Hotel Berlín - Pokoj pro hostyMichelberger Hotel Berlín - Pokoj pro hostyMichelberger Hotel Berlín - Pokoj pro hostyMichelberger Hotel Berlín - RestauraceMichelberger Hotel Berlín - Pokoj pro hostyMichelberger Hotel Berlín - Pokoj pro hostyMichelberger Hotel Berlín - Jídlo a nápojeMichelberger Hotel Berlín - Pokoj pro hostyMichelberger Hotel Berlín - Pokoj pro hostyMichelberger Hotel Berlín - Pokoj pro hostyMichelberger Hotel Berlín - Jídlo a nápojeMichelberger Hotel Berlín - Pokoj pro hostyMichelberger Hotel Berlín - Rekreační zařízeníMichelberger Hotel Berlín - RestauraceMichelberger Hotel Berlín - Pokoj pro hostyMichelberger Hotel Berlín - Jídlo a nápojeMichelberger Hotel Berlín - Pokoj pro hostyMichelberger Hotel Berlín - RestauraceMichelberger Hotel Berlín - Jídlo a nápojeMichelberger Hotel Berlín - Pokoj pro hostyMichelberger Hotel Berlín - RestauraceMichelberger Hotel Berlín - Pokoj pro hostyMichelberger Hotel Berlín - Pokoj pro hostyMichelberger Hotel Berlín - RestauraceMichelberger Hotel Berlín - RestauraceMichelberger Hotel Berlín - Zahrada


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A02