Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Mira de Polaris Hotel

Ventura St., Brgy. San Francisco,San Nicolas, San Nicolas, Laoag, Filipíny (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Mira de Polaris Hotel Laoag - Balkón/terasa Mira de Polaris Hotel Laoag - Obchod s kávou / kavárna Mira de Polaris Hotel Laoag - Pokoj pro hosty Mira de Polaris Hotel Laoag - Pokoj pro hosty Mira de Polaris Hotel Laoag - Pokoj pro hosty Mira de Polaris Hotel Laoag - Pokoj pro hosty Mira de Polaris Hotel Laoag - Pokoj pro hosty Mira de Polaris Hotel Laoag - Exteriér hotelu Mira de Polaris Hotel Laoag - Interiér hotelu Mira de Polaris Hotel Laoag - Interiér hotelu Mira de Polaris Hotel Laoag - Interiér hotelu Mira de Polaris Hotel Laoag - Interiér hotelu Mira de Polaris Hotel Laoag - Lobby Mira de Polaris Hotel Laoag - Lobby Mira de Polaris Hotel Laoag - Lobby Mira de Polaris Hotel Laoag - Recepce
Mira de Polaris Hotel Laoag - Restaurace Mira de Polaris Hotel Laoag - Rekreační zařízení Mira de Polaris Hotel Laoag - Interiér hotelu Mira de Polaris Hotel Laoag - Interiér hotelu Mira de Polaris Hotel Laoag - Recepce Mira de Polaris Hotel Laoag - Lobby
Oblast: San Nicolas Počet pokojů: 11

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 91 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
7,7
Personál
7,5
Stav hotelu/čistota
7,3
Pokojový komfort/standard
7,3
Jídlo/stolování
7,0
Všechna hodnocení (91)
Seřazeno podle:
Theresa M. Skupiny Philippines, 7. června 2015
Thumbs down

Price, location, ease of check in
4,3
No comment
Nahlásit hodnocení
Celerino E. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 7. června 2015
Value for money

Price, service & location
6,3
Fine
Nahlásit hodnocení
Josephine C. Páry Philippines, 22. května 2015
Nice

Accessible
6
Just an overnight stay. It was an okay experience.
Nahlásit hodnocení
Midori O. Páry Japan, 7. května 2015
Room was okay not that clean but there was no wifi

Good location and helpful stuff
6
Room was okay but there was no wifi even they need to have it. So hopefully they fix and can get better view next time
Nahlásit hodnocení
Emelita D. Skupiny Philippines, 4. května 2015
Big rooms

Big, clean rooms. Staff polite. Good food.
9,3
Only stayed at the hotel overnight. The rooms are big and well maintained. Breakfast was good. Located near Robinson's Mall.
Nahlásit hodnocení
Philip E. Rodiny s malými dětmi Philippines, 28. března 2015
A budget friendly hotel

Clean Room, Budget Friendly and Nice Hotel Entrance
6,7
I should say that it was good. The a/c unit is quite new giving us a great night sleep and the bathroom is functional and clean. However, the staff didn't had the courtesy in helping us with our luggages when we check in/out of the hotel.
Nahlásit hodnocení
Bernadette M. Rodiny s malými dětmi Philippines, 14. února 2015
budget friendly

Good location and friendly staff
8
very good
Nahlásit hodnocení
Gerard S. Obchodní cestující Philippines, 7. února 2015
Mira and what i saw

1. Food was good 2. Staff were excellent 3. Location was perfect
7,7
It was a pleasant stay, but i found the Showers too small and difficult . I stayed in room 203 the shower is too small. TV too small anfd placed low. Spartan rooms could use better pillows. If you ask me will i return to the hotel, yes i probably will but this time pick a better room . .
Nahlásit hodnocení
Leilani C. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 19. ledna 2015
Dirty restroom

Nice location
4
Dirty restroom.. No hair dryers and complimentAry mineral water...leaking sinks...no shower curtain ...
Nahlásit hodnocení
Ju C. Skupiny Malaysia, 16. ledna 2015
Overrated

Quiet environment,
5
Mediocre
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Mira de Polaris Hotel LaoagMira de Polaris Hotel Laoag - Balkón/terasaMira de Polaris Hotel Laoag - Obchod s kávou / kavárnaMira de Polaris Hotel Laoag - Pokoj pro hostyMira de Polaris Hotel Laoag - Pokoj pro hostyMira de Polaris Hotel Laoag - Pokoj pro hostyMira de Polaris Hotel Laoag - Pokoj pro hostyMira de Polaris Hotel Laoag - Pokoj pro hostyMira de Polaris Hotel Laoag - Exteriér hoteluMira de Polaris Hotel Laoag - Interiér hoteluMira de Polaris Hotel Laoag - Interiér hoteluMira de Polaris Hotel Laoag - Interiér hoteluMira de Polaris Hotel Laoag - Interiér hoteluMira de Polaris Hotel Laoag - LobbyMira de Polaris Hotel Laoag - LobbyMira de Polaris Hotel Laoag - LobbyMira de Polaris Hotel Laoag - RecepceMira de Polaris Hotel Laoag - RestauraceMira de Polaris Hotel Laoag - Rekreační zařízeníMira de Polaris Hotel Laoag - Interiér hoteluMira de Polaris Hotel Laoag - Interiér hoteluMira de Polaris Hotel Laoag - RecepceMira de Polaris Hotel Laoag - Lobby


AS-AGWEB-3A01