Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Moalboal Beach Resort

Sitio Kalingking,Barangay Saavedra, Moalboal, Cebu, Filipíny 6032 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Moalboal Beach Resort Cebu - Bazén Moalboal Beach Resort Cebu - Zahrada Moalboal Beach Resort Cebu - Zahrada Moalboal Beach Resort Cebu - Pláž Moalboal Beach Resort Cebu - Pláž Moalboal Beach Resort Cebu - Pláž Moalboal Beach Resort Cebu - Restaurace Moalboal Beach Resort Cebu - Exteriér hotelu Moalboal Beach Resort Cebu - Recepce Moalboal Beach Resort Cebu - Restaurace Moalboal Beach Resort Cebu - Restaurace Moalboal Beach Resort Cebu - Restaurace Moalboal Beach Resort Cebu - Rekreační zařízení Moalboal Beach Resort Cebu - Restaurace Moalboal Beach Resort Cebu - Pláž Moalboal Beach Resort Cebu - Rekreační zařízení
Moalboal Beach Resort Cebu - Rekreační zařízení Moalboal Beach Resort Cebu - Okolí Moalboal Beach Resort Cebu - Vyhlídka Moalboal Beach Resort Cebu - Okolí Moalboal Beach Resort Cebu - Okolí Moalboal Beach Resort Cebu - Okolí Moalboal Beach Resort Cebu - Vyhlídka Moalboal Beach Resort Cebu - Recepce Moalboal Beach Resort Cebu - Recepce Moalboal Beach Resort Cebu - Restaurace Moalboal Beach Resort Cebu - Restaurace Moalboal Beach Resort Cebu - Bazén
Oblast: Moalboal Počet pokojů: 8

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 124 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
7,1
Personál
8,6
Stav hotelu/čistota
8,1
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
7,7
Všechna hodnocení (124)
Seřazeno podle:
Andrea C. Páry Czech Republic, 8. března 2014
Neskutečně dobrá kuchyně, klid, čisté pokoje

Jídlo, čistota, klid
9,7
Velmi krásné místo, klidné místo, čisté a krásné pokoje. Nejlepší na celém resortu je zdejší kuchyně, o kterou se stará Nickova manželka. Nebojím se napsat, že zdejší stravování bylo opravdu excelentní!!!!! Vřele doporučujeme!!!
Andrea M. Skupiny Czech Republic, 21. prosince 2013
Pohodlný venkovský hotel.

Dobré umístění u vody, klid, bazén.
9
Je to klidný rodinný hotel u pláže. Personál ochotný, restaurace dobrá, čistota v pořádku. Celá naše skupina 11 lidí byla spokojená. Můžeme doporučit. Andrea
Nathaniel R. Rodiny s malými dětmi Philippines, 14. června 2015
Relaxing stay

Nice big rooms, breeze, cleanliness
8,7
Have a good relaxing stay. Accomodates me well for my dive schedule. They let me extend for couple of hours without fee, case to case maybe.
Rolando C. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 9. června 2015
This is for agoda: your online price is higher.

Your pictures doesn't match the hotels place. not resorts fault since in their website they only show the actual.
7,3
Generally it is good since the owner and staff are very accommodating. Expect no white Sands. Good pool though.
Jaroslav K. Páry Czech Republic, 2. června 2015
Out season

Pool
6
Wifi not working, pool better maintenance, rental motorbike was horrible condition
Aisling P. Jednotlivci Ireland, 30. března 2015
beatiful, very far from the town, but great staff

Staff were amazing, super helpful. Coffee and food was good. Place is beautiful
6,7
To get there is a 20 minute trike ride over a really really bumpy road and you have to take this trip to go to any restaurants or shops. No signal in the TVs in the rooms. But the staff are really helpful, and it's beautiful!
Declan P. Jednotlivci Canada, 27. února 2015
Pleasant and Relaxing

Friendly and Helpful Staff; Pleasant and Quiet Environment; Value
8,3
Danielle C. Jednotlivci United States of America, 31. ledna 2015
Solo travelers - do not stay here!

the pool was nice but that's it
4
TL;DR uncomfortable beds, loud animals making sounds 24/7, impossible to sleep, nothing to do either at the hotel or in town. If you're alone, stay somewhere else! I stayed here for three nights and it was the worst place I stayed out of 6 hotels on my trip. First off, there were only two other guests and they were together meaning the entire place (only about 6 rooms as far as I could tell) only had two occupied rooms. Where did they put me? In the room right next to the only other guests on the property. The walls are paper thin to the point that the staff told the other guests to be quiet when they went to bed so as not to disturb me. Why didn't they just put me in one of the other cottages? Secondly, the fact that they told them to be quiet was a joke because the four dogs that live there barked throughout the night. Then the roosters started crowing around 5 am, then the cow started bellowing. And the dogs kept barking. On top of the hard mattress and flat pillows it was the worst sleep I'd gotten my whole trip including some noisy hostels. Unfortunately, I'd pre-booked and paid for three nights so I couldn't go elsewhere. Thirdly, there is nothing to do at the actual resort besides lounge by the pool, which was the only good thing about the place. If you're alone, don't stay here. You have to take a trike into town (about 20mins drive down a horribly bumpy road) and when you get to town there's nothing to do or see. I hired a trike for 500P for the day and after two hours and only three stops I asked the driver, "What else is there to see?" and he said, "Nothing," and took me back to the 'resort'. White Beach was disgusting and covered in garbage, and dirty diapers. A nightmare after Alona Beach on Panglao. Cebu in general was a major let down after Bohol/Panglao. I wouldn't not recommend spending anytime on the island, let alone at this hotel, if you can avoid it!
Geoffrey R. Páry Australia, 26. ledna 2015
Nice pool, gardens and environment

Facilities, Value, Environment
6
This is quite an adequate establishment with basic facilities but close set in a gorgeous, relaxing sednic environment. Room was clean and reasonably equipped.
Davide C. Jednotlivci Italy, 6. ledna 2015
Moalboal Beach Resort
2,3
Tento zákazník pouze ohodnotil hotel a neuvedl žádné poznámky.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Moalboal Beach Resort CebuMoalboal Beach Resort Cebu - BazénMoalboal Beach Resort Cebu - ZahradaMoalboal Beach Resort Cebu - ZahradaMoalboal Beach Resort Cebu - PlážMoalboal Beach Resort Cebu - PlážMoalboal Beach Resort Cebu - PlážMoalboal Beach Resort Cebu - RestauraceMoalboal Beach Resort Cebu - Exteriér hoteluMoalboal Beach Resort Cebu - RecepceMoalboal Beach Resort Cebu - RestauraceMoalboal Beach Resort Cebu - RestauraceMoalboal Beach Resort Cebu - RestauraceMoalboal Beach Resort Cebu - Rekreační zařízeníMoalboal Beach Resort Cebu - RestauraceMoalboal Beach Resort Cebu - PlážMoalboal Beach Resort Cebu - Rekreační zařízeníMoalboal Beach Resort Cebu - Rekreační zařízeníMoalboal Beach Resort Cebu - OkolíMoalboal Beach Resort Cebu - VyhlídkaMoalboal Beach Resort Cebu - OkolíMoalboal Beach Resort Cebu - OkolíMoalboal Beach Resort Cebu - OkolíMoalboal Beach Resort Cebu - VyhlídkaMoalboal Beach Resort Cebu - RecepceMoalboal Beach Resort Cebu - RecepceMoalboal Beach Resort Cebu - RestauraceMoalboal Beach Resort Cebu - RestauraceMoalboal Beach Resort Cebu - BazénMoalboal Beach Resort Cebu - PlážMoalboal Beach Resort Cebu - ZahradaMoalboal Beach Resort Cebu - ZahradaMoalboal Beach Resort Cebu - OkolíMoalboal Beach Resort Cebu - BazénMoalboal Beach Resort Cebu - ZahradaMoalboal Beach Resort Cebu - BazénMoalboal Beach Resort Cebu - OkolíMoalboal Beach Resort Cebu - Apartmá


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

SG-AGWEB-6B05