Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu

Punta Engano Lapu-Lapu, Mactan Island, Cebu, Filipíny 6015 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Vyhlídka Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Noční klub Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Restaurace Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Lobby Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Exteriér hotelu Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Koupelna Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Vybavení Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Lobby Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Prostory pro setkávání Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Restaurace Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Zahrada Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Lázně Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Vybavení Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Prostory pro setkávání Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Zahrada
Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Prostory pro setkávání Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Vybavení Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Interiér hotelu Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Zahrada Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Bazén Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Prostory pro setkávání Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Interiér hotelu Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Restaurace Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Pokoj pro hosty
Oblast: Mactan Island Počet pokojů: 244
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 757 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,3
Poloha
7,9
Personál
8,2
Stav hotelu / čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
7,4
Všechna hodnocení (757)
Seřazeno podle:
Carrie C. Páry Hong Kong, 17. května 2015
Nice and cozy hotel

Cozy, clean, nice
7,7
Very relaxing and enjoy very much. Nice swimming pool and bar pool. Beautiful little beach as well
Ricardo G. Skupiny Brazil, 4. května 2015
AWFUL TOUR

Pool, beach, Ibiza
8
Most everything was ok but the staff is not prepared at all to give tips about touristic things. The first day we said we want to walk around the city, is there anywhere nice to go, they sent us to a shopping mall... The last day we wanted to take a nice tour, visit some nice island, they sent us to this horrible island with awful food. The snorkeling was ok though.
Lap K. Páry Hong Kong, 2. května 2015
Moevenpick Hotel Cebu 1

The beach; the bar/Restuarants; the overall vacation vibe
10
Diana R. Rodiny s malými dětmi Philippines, 2. května 2015
not satisfied we come on time check in late

pool beach ibiza bar
5
the only thing it make me mad we come on time but they check in late my son was very tired.no welcome drink from us.they are more particular in foreigners.in regard to check out no body guide us proper booking shuttle we are waiting for 3hr 30 min.no body inform us what in the hotel what are their activities.the room was clean and the pool and the beach.I think I will not be back again I book ahead of time when I come they said their was no print out on their part etc.exhausted I was expecting from the start it was perfect standards since I plan ahead of time.i hope it will not happen to everyone
Bliss D. Skupiny Philippines, 2. května 2015
Relaxing and fun

accomodating, clean, good service
9
great
Mira L. Rodiny s malými dětmi Philippines, 1. května 2015
Good location

Pool, lobby, beach front
8,3
Verygood
Frances A. Skupiny Philippines, 1. května 2015
Excellent service!

Service, Ibiza Beach Club, Interiors
9
Awesome staff, we got a free upgrade to the suite! A bit old but otherwise beautiful :)
Charline C. Skupiny Philippines, 30. dubna 2015
One of the most

best 3 things about this hotel:
9,3
Fatima E. Páry Philippines, 30. dubna 2015
Noisy place in the morning

Food.ibiza club.pool
6,3
I can hear loud noises in the morning. Don't know if its the house keeping or the other people checked in. We can hear furnitures bein moved around. Foot steps mAybe from upstairs.
Khristopher T. Jednotlivci Philippines, 29. dubna 2015
wow

location, beach, girls
9,7
best stay so far

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Moevenpick Hotel Mactan Island Cebu CebuMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - VyhlídkaMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Noční klubMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - RestauraceMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - LobbyMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Exteriér hoteluMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - KoupelnaMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - VybaveníMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - LobbyMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Prostory pro setkáváníMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - RestauraceMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - ZahradaMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - LázněMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - VybaveníMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Prostory pro setkáváníMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Pokoj pro hostyMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - ZahradaMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Prostory pro setkáváníMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - VybaveníMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Interiér hoteluMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Pokoj pro hostyMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Pokoj pro hostyMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - ZahradaMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Pokoj pro hostyMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - BazénMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Prostory pro setkáváníMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Interiér hoteluMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - RestauraceMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Pokoj pro hostyMoevenpick Hotel Mactan Island Cebu Cebu - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3A03