Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Motel Mayfair on Cavell

17-19 Cavell Street West Hobart, Hobart CBD, Hobart, Austrálie 7000 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Motel Mayfair on Cavell Hobart - Exteriér hotelu Motel Mayfair on Cavell Hobart - Pokoj pro hosty Motel Mayfair on Cavell Hobart - Pokoj pro hosty Motel Mayfair on Cavell Hobart - Pokoj pro hosty Motel Mayfair on Cavell Hobart - Pokoj pro hosty Motel Mayfair on Cavell Hobart - Koupelna Motel Mayfair on Cavell Hobart - Pokoj pro hosty Motel Mayfair on Cavell Hobart - Pokoj pro hosty Motel Mayfair on Cavell Hobart - Pokoj pro hosty Motel Mayfair on Cavell Hobart - Koupelna Motel Mayfair on Cavell Hobart - Koupelna Motel Mayfair on Cavell Hobart - Exteriér hotelu Motel Mayfair on Cavell Hobart - Exteriér hotelu Motel Mayfair on Cavell Hobart - Recepce Motel Mayfair on Cavell Hobart - Pokoj pro hosty Motel Mayfair on Cavell Hobart - Pokoj pro hosty
Motel Mayfair on Cavell Hobart - Pokoj pro hosty Motel Mayfair on Cavell Hobart - Pokoj pro hosty Motel Mayfair on Cavell Hobart - Pokoj pro hosty Motel Mayfair on Cavell Hobart - Pokoj pro hosty Motel Mayfair on Cavell Hobart - Koupelna Motel Mayfair on Cavell Hobart - Pokoj pro hosty Motel Mayfair on Cavell Hobart - Okolí Motel Mayfair on Cavell Hobart - Okolí Motel Mayfair on Cavell Hobart - Okolí Motel Mayfair on Cavell Hobart - Okolí Motel Mayfair on Cavell Hobart - Okolí Motel Mayfair on Cavell Hobart - Okolí
Oblast: Hobart CBD Počet pokojů: 24

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 102 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
7,6
Personál
8,1
Stav hotelu/čistota
8,2
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
6,7
Všechna hodnocení (102)
Seřazeno podle:
Kathryn C. Jednotlivci Australia, 31. července 2015
Very cosy, will be back

Cosy warm room, Location, Parking at door
7,7
Lovely stay, quiet, and I will return.
Nahlásit hodnocení
Lee M. Páry Malaysia, 14. května 2015
Beautiful hotel.

Hotel got beautiful views. Room is very comfortable especially winter time. Only thing is a bit far from city.
8
Clean and comfortable except a bit far from city and not many restaurants available.
Nahlásit hodnocení
Zhen Z. Páry China, 9. května 2015
Good location, value for money

heritage building
9,3
The details of the hotel are impressive. It is under good management. Really recommend.
Nahlásit hodnocení
David G. Páry Australia, 23. března 2015
Just adequate

Room size, comfortable chair reasonably quiet
6,3
The beds were a little too close to concrete for us. And the Hobart hills have finally caught up with my 70 years.
Nahlásit hodnocení
Nigel B. Páry Australia, 26. února 2015
great stay

location, size of room, easy parking
8,7
brilliant
Nahlásit hodnocení
Marianne T. Páry Australia, 24. února 2015
Great Location Friendly Staff

Staff, Location, Carpark
7,7
We enjoyed our stay
Nahlásit hodnocení
Joycelyn D. Páry Australia, 14. února 2015
Friendly family feel

Plenty of space in room, microwave and bath
8,3
We didn't eat in so cannot comment on the food. My husband loved having a comfortable lounge chair in room
Nahlásit hodnocení
Do C. Jednotlivci Taiwan, 30. listopadu 2014
Retro

Location. Friendly staff. Huge room.
9,7
Nahlásit hodnocení
Kellie H. Rodiny s malými dětmi Australia, 29. listopadu 2014
Friendly staff, clean room

The staff were very warm and friendly, the room was clean and good off street parking
8
The room was a bit tired and musty but very clean and had under floor heating. The curtains were great at blocking out light (needed for our baby's naps!). Room has a microwave but no toaster. Restaurants nearby will deliver, but there is an upmarket pub a short walk away. Could not walk into the CBD or Salamanca as the hotel is on the top of a huge hill and we had a baby with us. We got a deal on agoda. I would not have paid the full room rate. Overall happy with the stay.
Nahlásit hodnocení
Jia Y. Skupiny Malaysia, 11. listopadu 2014
Spacious room, safe parking lot

Parking, Big room, Nice star view at night
10
The room was clean and there are private parking lot available. Like the retro-styled decoration of the hotel.
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Motel Mayfair on Cavell HobartMotel Mayfair on Cavell Hobart - Exteriér hoteluMotel Mayfair on Cavell Hobart - Pokoj pro hostyMotel Mayfair on Cavell Hobart - Pokoj pro hostyMotel Mayfair on Cavell Hobart - Pokoj pro hostyMotel Mayfair on Cavell Hobart - Pokoj pro hostyMotel Mayfair on Cavell Hobart - KoupelnaMotel Mayfair on Cavell Hobart - Pokoj pro hostyMotel Mayfair on Cavell Hobart - Pokoj pro hostyMotel Mayfair on Cavell Hobart - Pokoj pro hostyMotel Mayfair on Cavell Hobart - KoupelnaMotel Mayfair on Cavell Hobart - KoupelnaMotel Mayfair on Cavell Hobart - Exteriér hoteluMotel Mayfair on Cavell Hobart - Exteriér hoteluMotel Mayfair on Cavell Hobart - RecepceMotel Mayfair on Cavell Hobart - Pokoj pro hostyMotel Mayfair on Cavell Hobart - Pokoj pro hostyMotel Mayfair on Cavell Hobart - Pokoj pro hostyMotel Mayfair on Cavell Hobart - Pokoj pro hostyMotel Mayfair on Cavell Hobart - Pokoj pro hostyMotel Mayfair on Cavell Hobart - Pokoj pro hostyMotel Mayfair on Cavell Hobart - KoupelnaMotel Mayfair on Cavell Hobart - Pokoj pro hostyMotel Mayfair on Cavell Hobart - OkolíMotel Mayfair on Cavell Hobart - OkolíMotel Mayfair on Cavell Hobart - OkolíMotel Mayfair on Cavell Hobart - OkolíMotel Mayfair on Cavell Hobart - OkolíMotel Mayfair on Cavell Hobart - OkolíMotel Mayfair on Cavell Hobart - OkolíMotel Mayfair on Cavell Hobart - OkolíMotel Mayfair on Cavell Hobart - Pokoj pro hostyMotel Mayfair on Cavell Hobart - VchodMotel Mayfair on Cavell Hobart - Pokoj pro hostyMotel Mayfair on Cavell Hobart - Taneční sálMotel Mayfair on Cavell Hobart - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A03