Můj účet (přihlásit se)

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Naiyang Beach Hotel

80/30-38 Moo 1 Sakuu, Letiště Phuket, Phuket, Thajsko 83140 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Naiyang Beach Hotel Phuket - Koupelna Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Bazén Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Bazén Naiyang Beach Hotel Phuket - Interiér hotelu Naiyang Beach Hotel Phuket - Koupelna Naiyang Beach Hotel Phuket - Koupelna Naiyang Beach Hotel Phuket - Koupelna
Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Restaurace Naiyang Beach Hotel Phuket - Lázně Naiyang Beach Hotel Phuket - Obchody Naiyang Beach Hotel Phuket - Interiér hotelu Naiyang Beach Hotel Phuket - Restaurace
Oblast: Letiště Phuket Počet pokojů: 56

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,2

na základě 396 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
7,2
Personál
7,1
Stav hotelu / čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,3
Jídlo/stolování
6,3
Všechna hodnocení (396)
Seřazeno podle:
Tomas O. Jednotlivci Czech Republic, 7. února 2014
Kvalitní hotel v blízkosti letiště

Blízkost letiště, kousek k moři a parku
8
Hotel je blízko letiště, přesto karteloví taxikáři chtějí neúměrně vysokou cenu. My jsem usmlouvali na 400BHT, ale je cca 8 minut jízdy, tak by cena měla být i nižší. Hotel je velmi pěkný, především bazén. Pokoje čisté. K moři cca 5 minut chůze. Byli jsme zde pouze 2 dny, ale mohu doporučit.
Pavel K. Páry Czech Republic, 30. prosince 2012
Excellent price

Excellent price
10
Výborná cena se slevou (pobyt byl v akci se 40 % slevou). Hotel nový a pěkný. Čisto a pohoda. Blízko pláž a místní restaurace. Vřele doporučujeme. Excellent price at a discount (stay was in action with 40% discount). New and nice hotel. Clean and quiet. Near the beach and local restaurants. Highly recommended.
Leanne K. Rodiny se staršími dětmi Australia, 18. července 2014
Close to hotel

Clean hot water any time Short walk to beach
6,3
Good
Ruzza S. Páry Switzerland, 14. června 2014
nice if you need a bed near the airport

approximately to airport, cheap, no questions asked
7
very basic. Had no electricity all night, water run out, air-condition was not working due to the lack of electricity but was doing a beepy noisy sound all night long. Upon complaining we were told sorry, thats it.
Miu K. Páry Hong Kong, 10. června 2014
normall

easy to get to airport
4,7
Salina A. Skupiny Malaysia, 4. června 2014
Nice & comfy

Direct access from room to pool Near airport Near beach
7
Even though I had to top up for connecting room, but it's worth it as we got the room with direct access to the pool.
Phongsak K. Skupiny Thailand, 28. května 2014
Great hotel

Good location Good service New looking
9,7
Junjira K. Páry Thailand, 5. května 2014
good

beach room pool
8
beach room pool
Bernd M. Rodiny s malými dětmi Germany, 5. května 2014
close to airport

good for transit to airport
6,7
simple rooms, big pool, food in restaurant good
Roberta J. Páry United States of America, 22. dubna 2014
We spent out last night in Phuket here..

CLose to airport, friendly staff, close to beach
8
Nice stay , although our room was mosquito infested. Very close to beautiful beach, Good restaurants nearby.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Naiyang Beach Hotel PhuketNaiyang Beach Hotel Phuket - KoupelnaNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - BazénNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - BazénNaiyang Beach Hotel Phuket - Interiér hoteluNaiyang Beach Hotel Phuket - KoupelnaNaiyang Beach Hotel Phuket - KoupelnaNaiyang Beach Hotel Phuket - KoupelnaNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - RestauraceNaiyang Beach Hotel Phuket - LázněNaiyang Beach Hotel Phuket - ObchodyNaiyang Beach Hotel Phuket - Interiér hoteluNaiyang Beach Hotel Phuket - RestauraceNaiyang Beach Hotel Phuket - Restaurace


AS-AGWEB-3C02