nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Naiyang Beach Hotel

80/30-38 Moo 1 Sakuu, Letiště Phuket, Phuket, Thajsko 83140 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Naiyang Beach Hotel Phuket - Koupelna Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Bazén Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Bazén Naiyang Beach Hotel Phuket - Interiér hotelu Naiyang Beach Hotel Phuket - Koupelna Naiyang Beach Hotel Phuket - Koupelna Naiyang Beach Hotel Phuket - Koupelna
Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Restaurace Naiyang Beach Hotel Phuket - Lázně Naiyang Beach Hotel Phuket - Obchody Naiyang Beach Hotel Phuket - Interiér hotelu Naiyang Beach Hotel Phuket - Restaurace
Oblast: Letiště Phuket Počet pokojů: 56

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,2

na základě 431 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
7,2
Personál
7,2
Stav hotelu / čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,3
Jídlo/stolování
6,3
Všechna hodnocení (431)
Seřazeno podle:
Tomas O. Jednotlivci Czech Republic, 7. února 2014
Kvalitní hotel v blízkosti letiště

Blízkost letiště, kousek k moři a parku
8
Hotel je blízko letiště, přesto karteloví taxikáři chtějí neúměrně vysokou cenu. My jsem usmlouvali na 400BHT, ale je cca 8 minut jízdy, tak by cena měla být i nižší. Hotel je velmi pěkný, především bazén. Pokoje čisté. K moři cca 5 minut chůze. Byli jsme zde pouze 2 dny, ale mohu doporučit.
Pavel K. Páry Czech Republic, 30. prosince 2012
Excellent price

Excellent price
10
Výborná cena se slevou (pobyt byl v akci se 40 % slevou). Hotel nový a pěkný. Čisto a pohoda. Blízko pláž a místní restaurace. Vřele doporučujeme. Excellent price at a discount (stay was in action with 40% discount). New and nice hotel. Clean and quiet. Near the beach and local restaurants. Highly recommended.
Alexandra R. Páry Australia, 14. listopadu 2014
Average

Friendly staff, nice pool with bar.
6,7
Ana A. Jednotlivci Spain, 4. listopadu 2014
Convenient for one night stopover

Close to airport
5
The room was clean, basic and comfortable for one night stay. The hotel is very close to the airport which makes it a good option for just a short stopover if catching an early flight. However, transfer to the airport is chargeable which I found it was overpriced for the short ride of 3 minutes.
Adam S. Páry Czech Republic, 27. října 2014
Pretty cool place to stay close to Airport

Pool , Breakfast , Stafff
8,7
Stayed just one night but really liked it , Close to the beach , 5 minutes by car to the Airport , Lovely sunset and there is always something hapening on the promenade
Nattaporn B. Skupiny Thailand, 20. října 2014
Poor Service

clean room but poor staffs
5,3
it's good for access to Phuket airport. If you have a trip to the island, here is a good for a tour to pick you up and drop off. Take time 5 minutes from hotel to the airport.
Leighanne G. Rodiny s malými dětmi New Zealand, 30. září 2014
Good for an overnight stay

Clean rooms, location and staff friendly
7,3
After a whole days travelling a quick taxi trip to our hotel was what was called for. Rooms were clean and staff were friendly.
Jennifer N. Jednotlivci Canada, 23. září 2014
This hotel far exceeded my expectations

Standard of finish, location, beauty
9
The hotel far exceeded my expectations. The room was beautiful, the pool as well, the staff were great, the location was awesome. The view from my room was poor, due to construction going on, and there were small details that will keep the hotel from being a 4* (such as dings in the paint, the ceiling above the shower, etc), but like I said: for what I paid, this place was above and beyond. I would highly recommend this to friends, and already have.
Supitcha D. Jednotlivci Thailand, 14. září 2014
Great for short stay

Close to the airport, Private and calming environment with some great facilities
5,7
The location might not be ideal for the long vacation, but the room was clean and very close to the airport. The street leading to the hotel might be confusing and almost look remote but still good for a night for two stay with ease.
Robert J. Obchodní cestující Netherlands, 13. září 2014
handy Phuket airport hotel

location, price, food
7,7
An easy to stay place if you do not need to go to Phuket Town, Patong, etc.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Naiyang Beach Hotel PhuketNaiyang Beach Hotel Phuket - KoupelnaNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - BazénNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - BazénNaiyang Beach Hotel Phuket - Interiér hoteluNaiyang Beach Hotel Phuket - KoupelnaNaiyang Beach Hotel Phuket - KoupelnaNaiyang Beach Hotel Phuket - KoupelnaNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - RestauraceNaiyang Beach Hotel Phuket - LázněNaiyang Beach Hotel Phuket - ObchodyNaiyang Beach Hotel Phuket - Interiér hoteluNaiyang Beach Hotel Phuket - RestauraceNaiyang Beach Hotel Phuket - Restaurace


AS-AGWEB-3C02