Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Naiyang Beach Hotel

80/30-38 Moo 1 Sakuu, Letiště Phuket, Phuket, Thajsko 83140 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Naiyang Beach Hotel Phuket - Restaurace Naiyang Beach Hotel Phuket - Lázně Naiyang Beach Hotel Phuket - Obchody Naiyang Beach Hotel Phuket - Interiér hotelu Naiyang Beach Hotel Phuket - Restaurace Naiyang Beach Hotel Phuket - Restaurace Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty
Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Vybavení Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Koupelna Naiyang Beach Hotel Phuket - Koupelna Naiyang Beach Hotel Phuket - Vybavení Naiyang Beach Hotel Phuket - Vybavení Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty
Oblast: Letiště Phuket Počet pokojů: 56

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,2

na základě 477 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
7,2
Personál
7,2
Stav hotelu/čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
6,3
Všechna hodnocení (477)
Seřazeno podle:
Tomas O. Jednotlivci Czech Republic, 7. února 2014
Kvalitní hotel v blízkosti letiště

Blízkost letiště, kousek k moři a parku
8
Hotel je blízko letiště, přesto karteloví taxikáři chtějí neúměrně vysokou cenu. My jsem usmlouvali na 400BHT, ale je cca 8 minut jízdy, tak by cena měla být i nižší. Hotel je velmi pěkný, především bazén. Pokoje čisté. K moři cca 5 minut chůze. Byli jsme zde pouze 2 dny, ale mohu doporučit.
Nahlásit hodnocení
Pavel K. Páry Czech Republic, 30. prosince 2012
Excellent price

Excellent price
10
Výborná cena se slevou (pobyt byl v akci se 40 % slevou). Hotel nový a pěkný. Čisto a pohoda. Blízko pláž a místní restaurace. Vřele doporučujeme. Excellent price at a discount (stay was in action with 40% discount). New and nice hotel. Clean and quiet. Near the beach and local restaurants. Highly recommended.
Nahlásit hodnocení
Cindy K. Páry Australia, 1. srpna 2015
Close to airport, just ok.

Close to airport. Food in restaurant was lovely. Good aircon.
5,7
This place still has lots of building works going on. While it's nice & close to the airport, and the rooms are fairly modern, there are much nicer hotels (even just for an overnight stopover like ours) right on NaiYang beach for a similar price....Try the Dewa). I have often laughed about people complaint about hard beds.....but after sleeping on the bed at this hotel I understabd!!! It was like concrete, neither of us slept & it contributed to a very uncomfortable plane ride home due to such sore backs & muscles.
Nahlásit hodnocení
Hatty G. Páry United Kingdom, 26. března 2015
Great location for airport

The beach, close to airport, decent pool
8
Fairly average/standard hotel but beautiful beach 5 minutes walk and great restaurant on the main road 5 minutes walk in the other direction. Only criticism they charge you 100 baht per person for a 5 minute airport transfer!
Nahlásit hodnocení
Peter R. Páry United Kingdom, 25. března 2015
Fantastic Naiyang

Food, friendly helpful staff and peaceful.
9,3
Quiet and relaxing following our arrival from Newcastle UK via Dubai. Quick transfer 10 mins from airport. Great staff pool food and beach was stunning at sunset. Would happily stay again. Thanks again to amazing staff!! We love Thailand!!!!!
Nahlásit hodnocení
Vivienne G. Páry United Kingdom, 3. března 2015
Very nice

Price,staff friendliness and just a nice hotel
9,7
Very good worth a visit
Nahlásit hodnocení
Christopher R. Jednotlivci Australia, 4. února 2015
not bad, seems further away than stated

price & location
6,3
Nahlásit hodnocení
Debra P. Páry United States of America, 3. února 2015
never again
4,3
I would never advise anyone to stay here--owners need to watch staff closer--no lift--staff plays games and will try and make you pay for broken appliances --toilet leaking-rude staff-very unaccommodating I can not believe agoda would allow them to be listed as a hotel in their newwork--looks like agoda needs to start traveling to some of these locations --incognito--
Nahlásit hodnocení
Jacqui W. Páry United Kingdom, 30. ledna 2015
My stay at naiyang beach

Nice swimming pool, comfortable bed, close to airpott
8
Good.
Nahlásit hodnocení
Sun M. Rodiny s malými dětmi South Korea, 25. prosince 2014
alright

Swimming pool, area, cleaning
7,3
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Naiyang Beach Hotel PhuketNaiyang Beach Hotel Phuket - RestauraceNaiyang Beach Hotel Phuket - LázněNaiyang Beach Hotel Phuket - ObchodyNaiyang Beach Hotel Phuket - Interiér hoteluNaiyang Beach Hotel Phuket - RestauraceNaiyang Beach Hotel Phuket - RestauraceNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - VybaveníNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - KoupelnaNaiyang Beach Hotel Phuket - KoupelnaNaiyang Beach Hotel Phuket - VybaveníNaiyang Beach Hotel Phuket - VybaveníNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - BazénNaiyang Beach Hotel Phuket - Exteriér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AM-AGWEB-4F04