nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Naiyang Beach Hotel

80/30-38 Moo 1 Sakuu, Letiště Phuket, Phuket, Thajsko 83140 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Naiyang Beach Hotel Phuket - Koupelna Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Bazén Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Bazén Naiyang Beach Hotel Phuket - Interiér hotelu Naiyang Beach Hotel Phuket - Koupelna Naiyang Beach Hotel Phuket - Koupelna Naiyang Beach Hotel Phuket - Koupelna
Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Restaurace Naiyang Beach Hotel Phuket - Lázně Naiyang Beach Hotel Phuket - Obchody Naiyang Beach Hotel Phuket - Interiér hotelu Naiyang Beach Hotel Phuket - Restaurace
Oblast: Letiště Phuket Počet pokojů: 56

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,2

na základě 410 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
7,2
Personál
7,2
Stav hotelu / čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,3
Jídlo/stolování
6,3
Všechna hodnocení (410)
Seřazeno podle:
Tomas O. Jednotlivci Czech Republic, 7. února 2014
Kvalitní hotel v blízkosti letiště

Blízkost letiště, kousek k moři a parku
8
Hotel je blízko letiště, přesto karteloví taxikáři chtějí neúměrně vysokou cenu. My jsem usmlouvali na 400BHT, ale je cca 8 minut jízdy, tak by cena měla být i nižší. Hotel je velmi pěkný, především bazén. Pokoje čisté. K moři cca 5 minut chůze. Byli jsme zde pouze 2 dny, ale mohu doporučit.
Pavel K. Páry Czech Republic, 30. prosince 2012
Excellent price

Excellent price
10
Výborná cena se slevou (pobyt byl v akci se 40 % slevou). Hotel nový a pěkný. Čisto a pohoda. Blízko pláž a místní restaurace. Vřele doporučujeme. Excellent price at a discount (stay was in action with 40% discount). New and nice hotel. Clean and quiet. Near the beach and local restaurants. Highly recommended.
Robert J. Obchodní cestující Netherlands, 13. září 2014
handy Phuket airport hotel

location, price, food
7,7
An easy to stay place if you do not need to go to Phuket Town, Patong, etc.
Jian H. Páry China, 6. září 2014
good hotel,but not easy to find the location

close to beach, value to price and friendly staffs
8,3
new hotel with good experience, but the driver could not find it so that he had to phone the hotel on the way, it was so close to airport and they helped us for organizing a taxi early in the morning to transport us to the airport.
Claire L. Rodiny s malými dětmi Singapore, 1. září 2014
Naiyang beach hotel - clean and cheap

It was clean, nice rooms with good facilities and amenities
9
Comfortable & near to the airport
Somprattana A. Jednotlivci Thailand, 22. srpna 2014
Good Hotel near Phuket Airport

Lacation, Room Service, Clean Room
8,3
Good Hotel near Phuket Airport and nice room
Azrein A. Páry Malaysia, 20. července 2014
Good Hotel

Close to where I want to be. Near the beach and also near the hotel
6
My stay was satisfactory. Was very disappointed that my request for a king bed was not provided during my stay. I have been staying at this hotel off and on since it opened, so was disappointed the staff of the hotel could not provide what I requested.
Leanne K. Rodiny se staršími dětmi Australia, 18. července 2014
Close to hotel

Clean hot water any time Short walk to beach
6,3
Good
Ruzza S. Páry Switzerland, 14. června 2014
nice if you need a bed near the airport

approximately to airport, cheap, no questions asked
7
very basic. Had no electricity all night, water run out, air-condition was not working due to the lack of electricity but was doing a beepy noisy sound all night long. Upon complaining we were told sorry, thats it.
Miu K. Páry Hong Kong, 10. června 2014
normall

easy to get to airport
4,7

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Naiyang Beach Hotel PhuketNaiyang Beach Hotel Phuket - KoupelnaNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - BazénNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - BazénNaiyang Beach Hotel Phuket - Interiér hoteluNaiyang Beach Hotel Phuket - KoupelnaNaiyang Beach Hotel Phuket - KoupelnaNaiyang Beach Hotel Phuket - KoupelnaNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - RestauraceNaiyang Beach Hotel Phuket - LázněNaiyang Beach Hotel Phuket - ObchodyNaiyang Beach Hotel Phuket - Interiér hoteluNaiyang Beach Hotel Phuket - RestauraceNaiyang Beach Hotel Phuket - Restaurace


AS-AGWEB-3B07