nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Naiyang Beach Hotel

80/30-38 Moo 1 Sakuu, Letiště Phuket, Phuket, Thajsko 83140 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Naiyang Beach Hotel Phuket - Restaurace Naiyang Beach Hotel Phuket - Lázně Naiyang Beach Hotel Phuket - Obchody Naiyang Beach Hotel Phuket - Interiér hotelu Naiyang Beach Hotel Phuket - Restaurace Naiyang Beach Hotel Phuket - Restaurace Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty
Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Vybavení Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Koupelna Naiyang Beach Hotel Phuket - Koupelna Naiyang Beach Hotel Phuket - Vybavení Naiyang Beach Hotel Phuket - Vybavení Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Naiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty
Oblast: Letiště Phuket Počet pokojů: 56

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,2

na základě 448 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
7,2
Personál
7,2
Stav hotelu / čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,3
Jídlo/stolování
6,3
Všechna hodnocení (448)
Seřazeno podle:
Tomas O. Jednotlivci Czech Republic, 7. února 2014
Kvalitní hotel v blízkosti letiště

Blízkost letiště, kousek k moři a parku
8
Hotel je blízko letiště, přesto karteloví taxikáři chtějí neúměrně vysokou cenu. My jsem usmlouvali na 400BHT, ale je cca 8 minut jízdy, tak by cena měla být i nižší. Hotel je velmi pěkný, především bazén. Pokoje čisté. K moři cca 5 minut chůze. Byli jsme zde pouze 2 dny, ale mohu doporučit.
Pavel K. Páry Czech Republic, 30. prosince 2012
Excellent price

Excellent price
10
Výborná cena se slevou (pobyt byl v akci se 40 % slevou). Hotel nový a pěkný. Čisto a pohoda. Blízko pláž a místní restaurace. Vřele doporučujeme. Excellent price at a discount (stay was in action with 40% discount). New and nice hotel. Clean and quiet. Near the beach and local restaurants. Highly recommended.
Sun M. Rodiny s malými dětmi South Korea, 25. prosince 2014
alright

Swimming pool, area, cleaning
7,3
James K. Páry United States of America, 24. prosince 2014
Nice hotel, clean and relatively good location

Location to airport, clean and nice staff.
6,3
Nice hotel, good location for late night arrivals at airport and close to beach. Good value for the money.
Azrein A. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 18. prosince 2014
Holiday

Affordable, close to the beach and also close to local food
7,3
Met my requirements
Kati S. Jednotlivci Finland, 7. prosince 2014
Clean hotel in good location

Location, pool area, beach
7
The hotel has good location: only 10min walk to the beach and many restaurants. The beach is smaller and more quiet than the major Phuket beaches, and overall the surroundings are more quiet and relaxed than the other beaches. Room was spacious and clean, and the bathroom was very good after many so and so places...The pool area was nice for relaxing - quiet and relaxing.
Alexandra R. Páry Australia, 14. listopadu 2014
Average

Friendly staff, nice pool with bar.
6,7
Lee-Anne C. Páry Australia, 11. listopadu 2014
Airport stop over

Location to airport
8,3
We used this hotel as a day stop before flying out to Singapore. We had been at Phi Phi Island and was looking for somewhere to rest before flying out late that night. This hotel was perfect for this as it is less than five minutes from the airport. We could have a swim at the pool and shower before heading off. Glad we didn't need a sleep though as the beds were very uncomfortable in our room. All in all suited us for what we wanted.
Ana A. Jednotlivci Spain, 4. listopadu 2014
Convenient for one night stopover

Close to airport
5
The room was clean, basic and comfortable for one night stay. The hotel is very close to the airport which makes it a good option for just a short stopover if catching an early flight. However, transfer to the airport is chargeable which I found it was overpriced for the short ride of 3 minutes.
Adam S. Páry Czech Republic, 27. října 2014
Pretty cool place to stay close to Airport

Pool , Breakfast , Stafff
8,7
Stayed just one night but really liked it , Close to the beach , 5 minutes by car to the Airport , Lovely sunset and there is always something hapening on the promenade

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Naiyang Beach Hotel PhuketNaiyang Beach Hotel Phuket - RestauraceNaiyang Beach Hotel Phuket - LázněNaiyang Beach Hotel Phuket - ObchodyNaiyang Beach Hotel Phuket - Interiér hoteluNaiyang Beach Hotel Phuket - RestauraceNaiyang Beach Hotel Phuket - RestauraceNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - VybaveníNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - KoupelnaNaiyang Beach Hotel Phuket - KoupelnaNaiyang Beach Hotel Phuket - VybaveníNaiyang Beach Hotel Phuket - VybaveníNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyNaiyang Beach Hotel Phuket - BazénNaiyang Beach Hotel Phuket - Exteriér hotelu


AS-AGWEB-3C04