Zpět na informace o hotelu

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Dobré



na základě 22249 hodnocení
  • Stav hotelu/čistota 6,8
  • Vybavení 6,0
  • Poloha 7,7
  • Pokojový komfort/standard 6,9
  • Personál 7,0
  • Poměr cena/kvalita 8,1
  • Jídlo/stolování 6,4

Jarislav U. od Česká republika
Páry
Zůstal jednu noc v leden 2014
Všechno v pohodě
Cena dobrá, jídlo dobré, hned u zastávky vlaku na letiště.. (Paya Thai)
Hodnoceno 29 ledna 2014

Tomas K. od Česká republika
Páry
Zůstal jednu noc v prosinec 2013
Skvělý hotel mezi letištěm a centrem
Poloha, splněné očekávání, pohodlí hotelu
Bydleli jsme zde dvakrát na začátku a na konci naší dovolené. Vždy jsme dostali jiný typ pokoje, protože naše typy byly již obsazené, ale vždy jsme dostali lepší. Stinná stránka mělo být umístění nadzemní vlakové dráhy a druhého klasického vlaku se zastávkou hned u hotelu (40m), ale nakonec nám to ani nevadilo. Poprvé jsme bydleli v 7. patře a to bylo dokonce ihned v úrovni nadzemky a podruhé jsme byli ve 14. patře a v obou pokojích jsme se vyspali dobře. Druhým problémem měla být dostupnost do centra, ale ta je naopak naprosto skvělá díky nadzemce, kterou se dostanete do centra za 30 THB a také jsme využili autobusovou dopravu, kterou jste v centru za v průměru 10 THB (pro tu doporučuji mapy Google). Taxi nebylo vůbec třeba. Jídlo jsme na hotelu nevyužili, kousek jsou stánky, kde se vaří Thajské opravdové speciality a ne ty pro cizince v restauracích. Takže zde skvělá večeře za 80 THB pro dva. Ihned před hotelem je FamilyMart a tak 400m je 7-11. Velké nákupy a trhy jsou dvě stanice nadzemky směrem k centru.
Hodnoceno 17 ledna 2014

Stanislav D. od Česká republika
Páry
Zůstal jednu noc v prosinec 2013
Bylo to fajn
Pohodlí,dopravní dostupnost,personál.
Vše Ok.Dokonce nám dali lepší pokoj než jsme si zamluvili takže spokojenost.
Hodnoceno 26 prosince 2013

Alexander K. od Rusko
Jednotlivci
Zůstal 2 nocí v březen 2013
Dobry levny hotel pro tranzitni cesty pres BKK
Vstricny personal, vedle je linka vlaku na letiste, ciste pokoje
Neberte nejlevnejsi Junior, muze byt rozbita baterije v koupelne, spinavy koberec nebo zapach v pokoji, zvlaste v 19.patre. Historicky centrum je daleko, cesta tam vezme kolem 40-60 minut. Internet je za 250 bat za den. Dobry hotel pro kratkodobe pobyty v Bangkoku!
Hodnoceno 29 března 2013

Premysl P. od Česká republika
Páry
Zůstal jednu noc v březen 2013
Cisty pokoj, vyhodna poloha u vlaku na letiste
poloha, cistota, vlakove spojeni
Dostali jsme cisty pokoj se standartnim vybavenim, trochu rusil hluk z projizdejicih vlaku. Dost nas prekvapila vratna kauce 1500 BHT/ 50 Euro pri Check-inu. Byla to nase posledni noc pred odletem a tak jsme uz nemeli moc hotovosti.
Hodnoceno 22 března 2013

Pavla B. od Česká republika
Páry
Zůstal jednu noc v březen 2013
Dobrá dostupnost z letiste
Dostupnost, personal, klid
Hodnoceno 18 března 2013

Milan V. od Česká republika
Skupiny
Zůstal 3 nocí v duben 2012
Krasny hotel a personal s usmevem na rtech
Hotel byl pro me dobrou lokalitou,pro me poznavani Bangkoku,dobry spoj za ucelem meho pobytu v hotelu..co se me libylo :super servis hoteloveho personalu..
Personal velice mily a profesionalni postoj k hotelovym zakaznikum
Hodnoceno 09 května 2012

Lukas H. od Česká republika
Páry
Zůstal 2 nocí v březen 2012
Hlučná tmavá díra s nízkým stropem
sousedí s nadzemkou, jste blízko letsiste...
probuzeni v 8.30 kdy z vedlejsiho pokoje se ozyvaly rany a zvuky vrtacky nebyly pro prvni stravene noci nicim prijemnym, ale nastesti jsem pri tom dokazali jeste usnout...Recepci zprijemnuje serie 3 akvarii a ochotny otvirac dveri, tim pozitiva konci...
Hodnoceno 12 dubna 2012

zaubawklar L. od Spojené státy
Páry
Zůstal 2 nocí v srpen 2016
Had to bought Internet could not connect.every thing is old. Bad front desk workers. Short patienced
Not come again.
Hodnoceno 23 srpna 2016

Weng L. od Thajsko
Jednotlivci
Zůstal jednu noc v srpen 2016
Unpleasant smell in the room
Unpleasant smell in the room
Hodnoceno 22 srpna 2016