Zpět na informace o hotelu

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Dobré



na základě 22261 hodnocení
  • Stav hotelu/čistota 6,8
  • Vybavení 6,0
  • Poloha 7,7
  • Pokojový komfort/standard 6,9
  • Personál 7,0
  • Poměr cena/kvalita 8,1
  • Jídlo/stolování 6,4

Jarislav U. od Česká republika
Páry
Zůstal jednu noc v leden 2014
Všechno v pohodě
Cena dobrá, jídlo dobré, hned u zastávky vlaku na letiště.. (Paya Thai)
Hodnoceno 29 ledna 2014

Tomas K. od Česká republika
Páry
Zůstal jednu noc v prosinec 2013
Skvělý hotel mezi letištěm a centrem
Poloha, splněné očekávání, pohodlí hotelu
Bydleli jsme zde dvakrát na začátku a na konci naší dovolené. Vždy jsme dostali jiný typ pokoje, protože naše typy byly již obsazené, ale vždy jsme dostali lepší. Stinná stránka mělo být umístění nadzemní vlakové dráhy a druhého klasického vlaku se zastávkou hned u hotelu (40m), ale nakonec nám to ani nevadilo. Poprvé jsme bydleli v 7. patře a to bylo dokonce ihned v úrovni nadzemky a podruhé jsme byli ve 14. patře a v obou pokojích jsme se vyspali dobře. Druhým problémem měla být dostupnost do centra, ale ta je naopak naprosto skvělá díky nadzemce, kterou se dostanete do centra za 30 THB a také jsme využili autobusovou dopravu, kterou jste v centru za v průměru 10 THB (pro tu doporučuji mapy Google). Taxi nebylo vůbec třeba. Jídlo jsme na hotelu nevyužili, kousek jsou stánky, kde se vaří Thajské opravdové speciality a ne ty pro cizince v restauracích. Takže zde skvělá večeře za 80 THB pro dva. Ihned před hotelem je FamilyMart a tak 400m je 7-11. Velké nákupy a trhy jsou dvě stanice nadzemky směrem k centru.
Hodnoceno 17 ledna 2014

Stanislav D. od Česká republika
Páry
Zůstal jednu noc v prosinec 2013
Bylo to fajn
Pohodlí,dopravní dostupnost,personál.
Vše Ok.Dokonce nám dali lepší pokoj než jsme si zamluvili takže spokojenost.
Hodnoceno 26 prosince 2013

Alexander K. od Rusko
Jednotlivci
Zůstal 2 nocí v březen 2013
Dobry levny hotel pro tranzitni cesty pres BKK
Vstricny personal, vedle je linka vlaku na letiste, ciste pokoje
Neberte nejlevnejsi Junior, muze byt rozbita baterije v koupelne, spinavy koberec nebo zapach v pokoji, zvlaste v 19.patre. Historicky centrum je daleko, cesta tam vezme kolem 40-60 minut. Internet je za 250 bat za den. Dobry hotel pro kratkodobe pobyty v Bangkoku!
Hodnoceno 29 března 2013

Premysl P. od Česká republika
Páry
Zůstal jednu noc v březen 2013
Cisty pokoj, vyhodna poloha u vlaku na letiste
poloha, cistota, vlakove spojeni
Dostali jsme cisty pokoj se standartnim vybavenim, trochu rusil hluk z projizdejicih vlaku. Dost nas prekvapila vratna kauce 1500 BHT/ 50 Euro pri Check-inu. Byla to nase posledni noc pred odletem a tak jsme uz nemeli moc hotovosti.
Hodnoceno 22 března 2013

Pavla B. od Česká republika
Páry
Zůstal jednu noc v březen 2013
Dobrá dostupnost z letiste
Dostupnost, personal, klid
Hodnoceno 18 března 2013

Milan V. od Česká republika
Skupiny
Zůstal 3 nocí v duben 2012
Krasny hotel a personal s usmevem na rtech
Hotel byl pro me dobrou lokalitou,pro me poznavani Bangkoku,dobry spoj za ucelem meho pobytu v hotelu..co se me libylo :super servis hoteloveho personalu..
Personal velice mily a profesionalni postoj k hotelovym zakaznikum
Hodnoceno 09 května 2012

Lukas H. od Česká republika
Páry
Zůstal 2 nocí v březen 2012
Hlučná tmavá díra s nízkým stropem
sousedí s nadzemkou, jste blízko letsiste...
probuzeni v 8.30 kdy z vedlejsiho pokoje se ozyvaly rany a zvuky vrtacky nebyly pro prvni stravene noci nicim prijemnym, ale nastesti jsem pri tom dokazali jeste usnout...Recepci zprijemnuje serie 3 akvarii a ochotny otvirac dveri, tim pozitiva konci...
Hodnoceno 12 dubna 2012

chatcha S. od Thajsko
Obchodní cestující
Zůstal 4 nocí v březen 2016
Great location
This is a nice hotel to stay while you plan to connected travel between airport and downtown
Hodnoceno 29 srpna 2016

chatcha S. od Thajsko
Obchodní cestující
Zůstal 2 nocí v květen 2016
Centre for Airport
This is a great value to stay for travelling between airport and Bangkok downtown
Hodnoceno 29 srpna 2016