Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Nathan Hotel

378 Nathan Road, Jordan, Hong Kong (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Nathan Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Nathan Hotel Hong Kong - Recepce Nathan Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Nathan Hotel Hong Kong - Lobby Nathan Hotel Hong Kong - Fitness prostory Nathan Hotel Hong Kong - Fitness prostory Nathan Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna Nathan Hotel Hong Kong - Restaurace Nathan Hotel Hong Kong - Apartmá Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Nathan Hotel Hong Kong - Interiér hotelu
Nathan Hotel Hong Kong - Executive Lounge Nathan Hotel Hong Kong - Executive Lounge Nathan Hotel Hong Kong - Executive Lounge Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Nathan Hotel Hong Kong - Koupelna Nathan Hotel Hong Kong - Apartmá Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Nathan Hotel Hong Kong - Koupelna Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Nathan Hotel Hong Kong - Executive Lounge Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Jordan Počet pokojů: 189
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,1

na základě 2705 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
8,6
Personál
8,1
Stav hotelu/čistota
8,2
Pokojový komfort/standard
8,4
Jídlo/stolování
7,1
Všechna hodnocení (2705)
Seřazeno podle:
Hodo A. Páry United Kingdom, 29. srpna 2015
Good location

Location is in the middle of everything walking distance to mongkok and tsim. Easy transport into Central with the mtr. Staff are friendly and the airport shuttle (a21) stops just outside the hotel.
8,7
We enjoyed our stay. We booked a superior room but got upgraded to a king that was newly renovated. The only bad thing about this hotel is that the breakfast is basic and not the best quality of what they do have available so we skipped breakfast after day2. Overall a good hotel and experience
Nahlásit hodnocení
Wai H. Obchodní cestující Singapore, 29. srpna 2015
Clean Good Location

Location is very good. Less than 300m to the MTR station
8,7
Pleasant, staff are friendly and attentive. Room is clean and breakfast is decent.
Nahlásit hodnocení
Jimmy L. Páry Indonesia, 28. srpna 2015
Nice, good location

Location
8,3
Comfort
Nahlásit hodnocení
Jeanette D. Páry Australia, 28. srpna 2015
August 2015

Friendly and helpful staff, close proximity to transport and shops, Breakfast
8,7
Reasonable value for money, but I do think 4 star rating is a bit overrated. Personally, I would rate it 3 to 3.5 star as there is no pool, views are only into other buildings and the restaurant, which is very 'tired' is only open for breakfast. Rooms and linen were clean and very comfortable although carpets could do with a good clean (but this seems to be a trend with many hotels in HK and China). Bathroom was very small and, even though we had a suite, we had no bath. Staff were all very helpful and courteous. Airport/MTR shuttle bus and other buses stop right outside the hotel. I would recommend this hotel, but compare tariff with other 3 - 3.5 star hotels.
Nahlásit hodnocení
Sarah G. Jednotlivci Australia, 26. srpna 2015
Nice spot at Nathan

The room was spacious, good variety for breakfast. Great access to transport.
9
Relaxing, my favourite part was the bath. The gym is a bit primitive but ok.
Nahlásit hodnocení
Ukrit K. Rodiny s malými dětmi Thailand, 26. srpna 2015
Very good

Location, price and staff
8,3
Nahlásit hodnocení
Cheewanan R. Páry Thailand, 25. srpna 2015
Great hotel in town

Convenience of location, Comfortable and, clean
10
I was so impress with this stay.
Nahlásit hodnocení
Yong L. Skupiny Malaysia, 24. srpna 2015
Good

Big room friendly staff love the handy phone
8,7
great experience ..definitely will come back
Nahlásit hodnocení
Carlos A. Rodiny s malými dětmi Philippines, 17. srpna 2015
Great 4 nights

The room (we upgraded to a Nathan Suite because our room wasn't ready when we got there). The location. The helpful staff.
8
Everything was excellent except for the way the maids cleaned the room everytime we were out for the day. I specially like the helpful people at the tour center and the reception.
Nahlásit hodnocení
Chaiyaboon P. Obchodní cestující Thailand, 16. srpna 2015
Nice hotel

Good location
10
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Nathan Hotel Hong KongNathan Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluNathan Hotel Hong Kong - RecepceNathan Hotel Hong Kong - Obchodní centrumNathan Hotel Hong Kong - LobbyNathan Hotel Hong Kong - Fitness prostoryNathan Hotel Hong Kong - Fitness prostoryNathan Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaNathan Hotel Hong Kong - RestauraceNathan Hotel Hong Kong - ApartmáNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Interiér hoteluNathan Hotel Hong Kong - Executive LoungeNathan Hotel Hong Kong - Executive LoungeNathan Hotel Hong Kong - Executive LoungeNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - KoupelnaNathan Hotel Hong Kong - ApartmáNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - KoupelnaNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Executive LoungeNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Executive LoungeNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Pub/loungeNathan Hotel Hong Kong - Pub/loungeNathan Hotel Hong Kong - Pub/loungeNathan Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C07