Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Nathan Hotel

378 Nathan Road, Jordan, Hong Kong

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 2939 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
8,6
Personál
8,1
Stav hotelu/čistota
8,2
Pokojový komfort/standard
8,4
Jídlo/stolování
7,1
Všechna hodnocení (2939)
Seřazeno podle:
Virginia V. Páry Philippines, 4. února 2016
A Nice Hotel

The room is clean and comfortable.. Staff are friendly and accomodating. Accessible to many places.
9,7
It was good. We enjoyed a lot and satisfied. We will stay again at the Nathan Hotel.
Nahlásit hodnocení
Ho C. Páry Taiwan, 26. ledna 2016
Convenient location

Location, location, location
6,7
Nahlásit hodnocení
Ivy N. Skupiny Singapore, 24. ledna 2016
standard of their services drop

transportation easily reach, a lot of eatery just next yo the hotel,
6,7
good
Nahlásit hodnocení
Cindy B. Rodiny se staršími dětmi Australia, 13. ledna 2016
Great location and excellent staff

Location, staff, comfortable beds
8,7
Was very pleased to be given a room upgrade to a family room. We booked through Agoda and reserved a standard room with extra bed as we were travelling with our teenage son. On arrival we found out that 'extra bed' upgrades are not available for this type of room due to space restrictions. Check in staff were very understanding and gave us their family room at no extra cost. Very comfortable and clean room at a fantastic location. Would definitely stay here next time.
Nahlásit hodnocení
Tan E. Páry Malaysia, 11. ledna 2016
Comfortable stayed

Direct bus from airport stop in front of the hotel, attentive front desk staff, friendly potter at the lobby and good housekeeping staff .
8
We are glad to choose Nathan hotel this time. Would recommend to friends to stay in this hotel.
Nahlásit hodnocení
Gladys L. Rodiny s malými dětmi Philippines, 5. ledna 2016
One of the best so far

Best in cleanliness,value of money, staff and food
10
We enjoyed the stay and will definitely book again and recommend to others
Nahlásit hodnocení
Alexandre R. Skupiny France, 2. ledna 2016
Good

Spacious room
7,3
Nahlásit hodnocení
Yuzhen S. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 1. ledna 2016
Spacious room

Location, price & staffs
7,7
Room was considered spacious compared to other hotels. They have this smartphone that provides free internet & calls, which can be brought out to streets!
Nahlásit hodnocení
Jeannie S. Rodiny s malými dětmi Philippines, 31. prosince 2015
Nice Rooms, although a bit small, but enough

clean, adequate space, accessible
7,3
great
Nahlásit hodnocení
Sindhu T. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 30. prosince 2015
Efficient front desk

Fast check in and out. Newly designed smart plus room.
8,3
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Nathan Hotel Hong KongNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluNathan Hotel Hong Kong - RecepceNathan Hotel Hong Kong - RestauraceNathan Hotel Hong Kong - ApartmáNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Interiér hoteluNathan Hotel Hong Kong - Executive LoungeNathan Hotel Hong Kong - Executive LoungeNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - KoupelnaNathan Hotel Hong Kong - ApartmáNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - KoupelnaNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Executive LoungeNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Executive LoungeNathan Hotel Hong Kong - Pub/loungeNathan Hotel Hong Kong - Pub/loungeNathan Hotel Hong Kong - Pub/loungeNathan Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - RestauraceNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - RestauraceNathan Hotel Hong Kong - Fitness prostoryNathan Hotel Hong Kong - Obchodní centrumNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Interiér hoteluNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Fitness prostory


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C02