nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Nathan Hotel

378 Nathan Road, Jordan, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Nathan Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Nathan Hotel Hong Kong - Recepce Nathan Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Nathan Hotel Hong Kong - Lobby Nathan Hotel Hong Kong - Pub/lounge Nathan Hotel Hong Kong - Pub/lounge Nathan Hotel Hong Kong - Pub/lounge Nathan Hotel Hong Kong - Fitness prostory Nathan Hotel Hong Kong - Fitness prostory Nathan Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna Nathan Hotel Hong Kong - Restaurace Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Nathan Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Nathan Hotel Hong Kong - Executive Lounge Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Nathan Hotel Hong Kong - Koupelna Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Nathan Hotel Hong Kong - Koupelna Nathan Hotel Hong Kong - Executive Lounge Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Jordan Počet pokojů: 189
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 2412 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
8,6
Personál
8,1
Stav hotelu / čistota
8,2
Pokojový komfort/standard
8,4
Jídlo/stolování
7,1
Všechna hodnocení (2412)
Seřazeno podle:
Chun S. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 16. prosince 2014
Comfortable stay

Connecting rooms, accommodating staff, helpful info
9,3
Comfortable and nice. The breakfast could do with more variety... Rooms were clean and spacious Hotel was within walking distance to mtr
Jacqueline S. Skupiny Malaysia, 14. prosince 2014
Excellent stay, love the service

location, nice room, complimentary mobile during our stay
9,7
Great staffs services and we were greeted upon arrival. Breakfast was good. Room got upgraded and was surprised when we were given a free android cell phone that we can carry everywhere in Hong Kong during our stay. Free unlimited local call and surfing. That saved us lots of roaming money!
Chin H. Páry Malaysia, 12. prosince 2014
my experience with Nathan hotel

location, reception staff attitude
7,3
i am happy with my choice staying with Nathan Hotel
Valentine H. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 11. prosince 2014
Fantastic Service!

Service, Service & Location
10
Nothing short of fantastic! Had a great stay as usual (being my regular hotel when in HK) especially with Mr David Chan, the Front Office Manager rearrangement of one of our rooms. Made sure we (booked 3 rooms) were all comfortable and happy. All staff at this hotel were genuinely helpful and always happy to assist; from the front desk to the restaurant staff...very highly recommended to stay here. Other advantage of staying here is the location which is on Nathan Road, a main street with shopping and food outlets all along the street. Opposite the hotel is Temple Street , another famous street to visit. Great location...
Radhiah M. Skupiny Singapore, 10. prosince 2014
Bad service.

1) Hotel condition is nice and clean.
4,7
Jacqueline W. Obchodní cestující Malaysia, 10. prosince 2014
location good

location good, comfort room and clean
7
Chong W. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 9. prosince 2014
nice and clean hotel

friendly staff, good location, clean and big room
9
overall have a pleasant stay. hotel staff are friendly, near to MRT Station, room is clean and nice, near to shopping area
Kok F. Obchodní cestující Singapore, 6. prosince 2014
Location Location Location

Location, Convenience, Service
7
Convenient stay at Nathan Hotel with easy access to MTR and shopping centers...
Khoo C. Rodiny s malými dětmi Singapore, 4. prosince 2014
Room Clean and good location

Nice Room, Good location
7,7
Good, friendly staff and nice room. :)
Suwendy H. Obchodní cestující Indonesia, 4. prosince 2014
Good hotel

Nice room, average breakfast, clean
8

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Nathan Hotel Hong KongNathan Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluNathan Hotel Hong Kong - RecepceNathan Hotel Hong Kong - Obchodní centrumNathan Hotel Hong Kong - LobbyNathan Hotel Hong Kong - Pub/loungeNathan Hotel Hong Kong - Pub/loungeNathan Hotel Hong Kong - Pub/loungeNathan Hotel Hong Kong - Fitness prostoryNathan Hotel Hong Kong - Fitness prostoryNathan Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaNathan Hotel Hong Kong - RestauraceNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Interiér hoteluNathan Hotel Hong Kong - Executive LoungeNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - KoupelnaNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - KoupelnaNathan Hotel Hong Kong - Executive LoungeNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNathan Hotel Hong Kong - Executive Lounge


AS-AGWEB-3C06