Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

New Vision Hotel

68C-70 Hang Bo Street, Hoan Kiem District, Stará čtvrť, Hanoj, Vietnam

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,1

na základě 213 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
8,7
Personál
8,3
Stav hotelu/čistota
7,9
Pokojový komfort/standard
8,3
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (213)
Seřazeno podle:
Satya S. Páry India, 28. dubna 2016
good
6,7
good
Nahlásit hodnocení
Shirley L. Jednotlivci Canada, 27. dubna 2016
Great stay at bargain rate!
6,3
It's a great way to visit Hanoi. Right in the middle of the old quarter, with comfortable beds, and helpful staff, this hotel is an excellent choice.
Nahlásit hodnocení
Satya S. Páry India, 26. dubna 2016
ok
5,3
ok
Nahlásit hodnocení
Jörgen D. Rodiny se staršími dětmi Sweden, 18. dubna 2016
A very good budget hotel
6
Very god value for money. Friendly and very helpful staff Clean room The hotel is located in the center of Hoan kiem (old town) The hotel is a little bit old, but I can recommended New vision hotel Jörgen D from sweden
Nahlásit hodnocení
Sutin B. Rodiny s malými dětmi Thailand, 28. března 2016
Good hotel & staffs very friendly and helpful, ver
5,3
-
Nahlásit hodnocení
Lyndsay M. Páry United States of America, 18. března 2016
Best Value for the Price!

hospitality, price, location
8,7
Staff were attentive and helpful, the price cannot be beat and it is in a great location to see the Old Quarter of Hanoi.
Nahlásit hodnocení
Paul C. Jednotlivci Canada, 28. února 2016
All I could ask for.
6,3
On arrival I was upgraded to a larger room for free. It was about 3 times the size of the room I was staying in at a nearby hotel and it was more expensive. The location is great in the heart of the old quarter. The staff was very professional, friendly and helpful. The hotel is a bit older but has a lot of character and everything worked. They arranged for a private car to take me to the airport 38 km away at 6am for us $15.
Nahlásit hodnocení
Rachel B. Páry Australia, 26. února 2016
Lovely hotel

Balcony, welcome treats, room.
8
We loved this hotel. Great value if you get an online deal. Hotel gave us some welcome food and drink treats. Great staff. Amazing and grand room.
Nahlásit hodnocení
Nguyen T. Obchodní cestující Vietnam, 21. února 2016
Excellent staff , nice hotel and good location
6,7
Love my staying
Nahlásit hodnocení
Nguyen T. Obchodní cestující Vietnam, 18. února 2016
Second time staying here
6,7
I love this hotel
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
New Vision Hotel HanojNew Vision Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyNew Vision Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyNew Vision Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyNew Vision Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyNew Vision Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyNew Vision Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyNew Vision Hotel Hanoj - RestauraceNew Vision Hotel Hanoj - Obchodní centrumNew Vision Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyNew Vision Hotel Hanoj - Interiér hoteluNew Vision Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyNew Vision Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyNew Vision Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyNew Vision Hotel Hanoj - Interiér hoteluNew Vision Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyNew Vision Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyNew Vision Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyNew Vision Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyNew Vision Hotel Hanoj - Interiér hotelu


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A02