nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Nostalgia Hotel

77 Tiong Bahru Road, Chinatown / Tiong Bahru, Singapur 168727 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Nostalgia Hotel Singapur - Obchod s kávou / kavárna Nostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Nostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Nostalgia Hotel Singapur - Bazén Nostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Nostalgia Hotel Singapur - Bazén Nostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Nostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Nostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Nostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Nostalgia Hotel Singapur - Exteriér hotelu Nostalgia Hotel Singapur - Koupelna Nostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Nostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Nostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Nostalgia Hotel Singapur - Vybavení
Nostalgia Hotel Singapur - Vybavení Nostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Nostalgia Hotel Singapur - Vybavení Nostalgia Hotel Singapur - Exteriér hotelu Nostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Nostalgia Hotel Singapur - Pub/lounge Nostalgia Hotel Singapur - Interiér hotelu Nostalgia Hotel Singapur - Lobby Nostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Nostalgia Hotel Singapur - Exteriér hotelu Nostalgia Hotel Singapur - Bazén Nostalgia Hotel Singapur - Interiér hotelu
Oblast: Chinatown / Tiong Bahru Počet pokojů: 50
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 409 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
7,8
Personál
8,1
Stav hotelu / čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (409)
Seřazeno podle:
Siau J. Jednotlivci Malaysia, 3. března 2015
Great Stay!

Comfortable bed, good concept, great service from the staff
9
Natalie T. Páry United Kingdom, 28. února 2015
Old Charm Boutique Hotel

Location, design, value for money
9,3
I am a frequent visitor of the Nostalgia Hotel and it never disappoints. Set in the charming neighborhood of Tiong Bahru, it offers old world charm with a fresh and modern appeal.
Sandy B. Páry Australia, 25. února 2015
Neat clean modern hotel

clean, good location and modern
9,3
Very good stay as the room was very clean and very good service and friendly staff. Good location as close to many eateries and china town. We had a bed issue on our first night and notified staff. So next night we were upgraded to a better room.
Andrew K. Jednotlivci Australia, 24. února 2015
2 night stays

fast wifi, clean, modern
8
very modern, clean and worth the money WIFI speed is good
Shi R. Páry Singapore, 21. února 2015
A Pleasant Stay!

Location, Comfort, Value
9,3
Nina T. Páry Australia, 19. února 2015
Relaxed and enjoyable stay!

Very friendly staff, quiet room and good location.
8,7
We had upgraded our room due to comments on size and found although small it was comfortable and very clean. The staff were very friendly and helpful with our enquiries in accessing local attractions.
Hannah T. Páry United Kingdom, 15. února 2015
Excellent

Great staff, great location, great hotel
10
We had a lovely stay at the hotel. it is extremely clean, smells great, staff are friendly and welcoming and it is in a fab location next to China town. We will definitely stay there again!!
Ang T. Páry Singapore, 15. února 2015
Pleasant Stay

great location with well-mannered staff
8,3
I enjoyed my stay here!
John N. Páry Australia, 13. února 2015
Nice location

Location, good value, comfortable bed
7,3
Satisfied
Nattakarn S. Jednotlivci Thailand, 12. února 2015
Nice

Nice staffs, clean, good location
8,7

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Nostalgia Hotel SingapurNostalgia Hotel Singapur - Obchod s kávou / kavárnaNostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hostyNostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hostyNostalgia Hotel Singapur - BazénNostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hostyNostalgia Hotel Singapur - BazénNostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hostyNostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hostyNostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hostyNostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hostyNostalgia Hotel Singapur - Exteriér hoteluNostalgia Hotel Singapur - KoupelnaNostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hostyNostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hostyNostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hostyNostalgia Hotel Singapur - VybaveníNostalgia Hotel Singapur - VybaveníNostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hostyNostalgia Hotel Singapur - VybaveníNostalgia Hotel Singapur - Exteriér hoteluNostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hostyNostalgia Hotel Singapur - Pub/loungeNostalgia Hotel Singapur - Interiér hoteluNostalgia Hotel Singapur - LobbyNostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hostyNostalgia Hotel Singapur - Exteriér hoteluNostalgia Hotel Singapur - BazénNostalgia Hotel Singapur - Interiér hoteluNostalgia Hotel Singapur - KoupelnaNostalgia Hotel Singapur - KoupelnaNostalgia Hotel Singapur - KoupelnaNostalgia Hotel Singapur - Koupelna


AS-AGWEB-3C08