Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Nostalgia Hotel

77 Tiong Bahru Road, Chinatown, Singapur 168727 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Nostalgia Hotel Singapur - Obchod s kávou / kavárna Nostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Nostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Nostalgia Hotel Singapur - Bazén Nostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Nostalgia Hotel Singapur - Bazén Nostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Nostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Nostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Nostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Nostalgia Hotel Singapur - Exteriér hotelu Nostalgia Hotel Singapur - Koupelna Nostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Nostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Nostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Nostalgia Hotel Singapur - Vybavení
Nostalgia Hotel Singapur - Vybavení Nostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Nostalgia Hotel Singapur - Vybavení Nostalgia Hotel Singapur - Exteriér hotelu Nostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Nostalgia Hotel Singapur - Pub/lounge Nostalgia Hotel Singapur - Interiér hotelu Nostalgia Hotel Singapur - Lobby Nostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Nostalgia Hotel Singapur - Exteriér hotelu Nostalgia Hotel Singapur - Bazén Nostalgia Hotel Singapur - Interiér hotelu
Oblast: Chinatown Počet pokojů: 50
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 445 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
7,8
Personál
8,1
Stav hotelu/čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,0
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (445)
Seřazeno podle:
Sue M. Páry Malaysia, 21. června 2015
Strategic location

Location, Service, Cleanliness
9
Comfortable, near to MRT stations and bus stop. Finding food is easy as there is a food court in Tiong Bahru Marker behind the hotel. Service is friendly and efficient.
Yao L. Páry China, 12. června 2015
welcome, nice staff and service

location, near Tiong bahru Market, clean
8
nice
Aik B. Páry Singapore, 31. května 2015
nice place to stay

Cosy, nice, public transport on hand.
6
We enjoyed stay in Nostalgia even though our room was very small and luckily we do not have any suitcase There is a nice pool on the third floor and a nice sitting area. Staff was very very good an the hotel was very clean.
Hana K. Páry Australia, 30. května 2015
Nice little hotel with the pool.

Cosy, staff, public transport on hand.
8,7
We enjoyed stay in Nostalgia even though our room was very small and we had a suitcase each and there was hardly any space for them. Also we had one little window close to the ceiling so no day light. There is a nice pool on the third floor and a nice sitting area. Staff was very very good an the hotel was very clean. Breakfast was good too.
Chong H. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 21. května 2015
Pleasant Stay

Clean, comfortable and friendly
8,7
Sophea N. Skupiny Cambodia, 20. května 2015
nice place to stay

bed is very comfortable, staffs are friendly, convenient location to restaurants, public transportation, and a local market
8,3
Liked it, room a bit small but arranged in a way that is comfortable to stay in. It's clean and reasonable priced.
Faith R. Páry Philippines, 10. května 2015
Satisfied

Cleanliness, value for money, practicality
8
Overall I am very satisfied in this hotel. You get for what you paid.
Peter H. Jednotlivci United Kingdom, 9. května 2015
Friendliest Staff I have met

The staff, The location, The room
9,3
I enjoyed my stay at the Nostalgia Hotel. I have never met such friendly,helpful staff. Nothing was too much trouble. Very conveniently located with buses every few minutes.
Henny B. Páry Indonesia, 30. dubna 2015
Nostalgia Hotel

Hotel staff, Cleanliness, location
7
Just okay
Pham D. Páry Vietnam, 28. dubna 2015
wonderful locaton

service, location, price
8
we've stayed here for 3 days and I could say I could not complain anything about this hotel. Wonderful location, next to wet market so you could find many food stalls, 2 bus stop to Tiong Bahru MRT. Free and strong wifi, great staffs to help anytime. Definitely we will come back here.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Nostalgia Hotel SingapurNostalgia Hotel Singapur - Obchod s kávou / kavárnaNostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hostyNostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hostyNostalgia Hotel Singapur - BazénNostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hostyNostalgia Hotel Singapur - BazénNostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hostyNostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hostyNostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hostyNostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hostyNostalgia Hotel Singapur - Exteriér hoteluNostalgia Hotel Singapur - KoupelnaNostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hostyNostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hostyNostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hostyNostalgia Hotel Singapur - VybaveníNostalgia Hotel Singapur - VybaveníNostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hostyNostalgia Hotel Singapur - VybaveníNostalgia Hotel Singapur - Exteriér hoteluNostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hostyNostalgia Hotel Singapur - Pub/loungeNostalgia Hotel Singapur - Interiér hoteluNostalgia Hotel Singapur - LobbyNostalgia Hotel Singapur - Pokoj pro hostyNostalgia Hotel Singapur - Exteriér hoteluNostalgia Hotel Singapur - BazénNostalgia Hotel Singapur - Interiér hoteluNostalgia Hotel Singapur - KoupelnaNostalgia Hotel Singapur - KoupelnaNostalgia Hotel Singapur - KoupelnaNostalgia Hotel Singapur - Koupelna


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C02