nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Novotel Bangkok Platinum Pratunam

220 Petchaburi Road, Ratchathewi, Pratunam, Bangkok, Thajsko 10400 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Novotel Bangkok Platinum Hotel
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pokoj pro hosty Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pokoj pro hosty Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Koupelna Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurace Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Executive Lounge Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/lounge Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Lobby Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Obchodní centrum Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Fitness prostory Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Fitness prostory Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Vchod Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Prostory pro setkávání Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dětský klub Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Prostory pro setkávání Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Prostory pro setkávání Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Vybavení
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Exteriér hotelu Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Exteriér hotelu Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/lounge Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pokoj pro hosty Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurace Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Vyhlídka Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurace Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurace Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurace Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pokoj pro hosty Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Blízká atrakce Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Exteriér hotelu
Oblast: Pratunam Počet pokojů: 283
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,5

na základě 3649 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
9,2
Personál
8,7
Stav hotelu / čistota
8,9
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
7,6
Všechna hodnocení (3649)
Seřazeno podle:
Su-Ping L. Rodiny s malými dětmi Singapore, 24. dubna 2015
Excellent stay at Novotel Platinum Hotel

Location, price & customer service
8
Excellent stay at the Suite room on 23rd floor. Access to the premium lounge and the staff there are extraordinary great in customer service. Went there with my husband and 14 month old toddler. Friendly staff that entertained my ever energetic child. Room was large and spacious for my child to roam freely. Nice and friendly housekeeping staff. View from the room was great. Will definitely go back there again.
Ramesh H. Páry Australia, 24. dubna 2015
Good Staff

Staff very helpful
8,3
Great
Kua J. Páry Singapore, 21. dubna 2015
Good location

Location, comfort, value
9,7
Great stay. Always been my choice whenever I visit Bangkok. Fantastic location, friendly staff, great variety of breakfast.
Clara S. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 20. dubna 2015
BEST ONE

Food, location and services
8
I am happy staying there, will stay there again when I visit bangkok
Lim C. Skupiny Malaysia, 20. dubna 2015
good location

good location, comfort stay, good service of staff
9,7
Irene T. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 20. dubna 2015
Hotel with awesome location

Location room size beds
9,3
Was superb.. Cud not find anything to complain .. The beds were soft n comfy
Ting H. Páry Singapore, 19. dubna 2015
Fantastic stay with Novotel

Friendly, warm and surprise
9,7
Fantastic. Will like to stay again when I visit Bangkok
Esther N. Páry Singapore, 19. dubna 2015
will definitely revisit

1. very helpful and friendly staff. 2. location is very good. 3. very comfortable bed
8,7
Fern F. Jednotlivci Singapore, 18. dubna 2015
Awesome location for food,shopping & meeting point

Location, spacious room and affordability. Staff are well train and friendly.
8,3
It was good and pleasant. Except when I wanted to book the hotel directly from the reservation department, their response was slow. I was not happy because my air ticket has been booked and concern no room will be available if it is last minute. I must say this is the only comment I have. Other than this, my stay has been pleasant. I am planning for my return trip again in June 15!
Karen M. Obchodní cestující Singapore, 15. dubna 2015
Room & location

Room & location
5,7

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Novotel Bangkok Platinum Pratunam BangkokNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pokoj pro hostyNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pokoj pro hostyNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - KoupelnaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestauraceNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Executive LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/loungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - LobbyNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Obchodní centrumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Fitness prostoryNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Fitness prostoryNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - VchodNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Prostory pro setkáváníNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dětský klubNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Prostory pro setkáváníNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Prostory pro setkáváníNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - VybaveníNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Exteriér hoteluNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Exteriér hoteluNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/loungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pokoj pro hostyNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestauraceNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - VyhlídkaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestauraceNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestauraceNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestauraceNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pokoj pro hostyNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Blízká atrakceNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Exteriér hoteluNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BazénNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BazénNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - VybaveníNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - VybaveníNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/loungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/loungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/loungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/loungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/loungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Vyhlídka


AS-AGWEB-3A03