Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Novotel Bangkok Platinum Pratunam

220 Petchaburi Road, Ratchathewi, Pratunam, Bangkok, Thajsko 10400

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,5

na základě 4376 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
9,2
Personál
8,6
Stav hotelu/čistota
8,9
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
7,7
Všechna hodnocení (4376)
Seřazeno podle:
Hock Y. Rodiny s malými dětmi Brunei Darussalam, 13. února 2016
Awesome

Shopping, eateries, convinient
9,3
It was awesome, the staff were friendly, convinient shopping, and eateries.. Wonderful
Nahlásit hodnocení
Hock Y. Rodiny s malými dětmi Brunei Darussalam, 12. února 2016
Superb

Shopping, Shopping Shopping
9
Excellent, the staff were good, very convinient to any places for shopping, food etc
Nahlásit hodnocení
Ophelia O. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 12. února 2016
Only location is good

Friendly staffs, location, cleanliness
6,7
Hotel amenities have to be requested, very troublesome. Room is spacious for a maximum of 3 people. I feel that I can get a better hotel with this price. Paid $240+ per night (not sure if there's a price hike cause of lunar new year) and I still don't feel that it's worth it.
Nahlásit hodnocení
Juman J. Páry Singapore, 7. února 2016
My stay at the hotel were fabulous..omg!

The skyview on lvl 9,the hotel breathtaking views and near to all shopping area
9
I wish i could have stayed longer in thailand and platinum novotel..the room was so comfortable n great design..me n my partner was wow the minute we step in our room!we wanna return bck for prolong stay in novotel
Nahlásit hodnocení
Guonian H. Rodiny s malými dětmi Singapore, 6. února 2016
Comfort Stay

Near Shopping Mall
9,3
Nahlásit hodnocení
Jane K. Páry Singapore, 31. ledna 2016
Great stay

Clean. Convenient. Comfortable stay.
10
Nahlásit hodnocení
Diana L. Páry Singapore, 31. ledna 2016
Excellent hotel with good location

Location, rooms, shops
9
Excellent hotel with good location
Nahlásit hodnocení
Noel C. Páry Philippines, 30. ledna 2016
Location and comfort

It has the best location and breakfast. It is clean and the staff atttentive.
8,3
Comfortable and pleasant
Nahlásit hodnocení
Odkhuu D. Rodiny s malými dětmi Mongolia, 28. ledna 2016
Hotel direct in shopping area

Location, clean and big rooms
10
This hotel is clean and with good location. . For shopping, we have direct access from Hotel to the Fashion Mall with many famous brand shops. We were satisfied that stayed at Novotel Hotel
Nahlásit hodnocení
Odkhuu D. Rodiny s malými dětmi Mongolia, 28. ledna 2016
hotel in shopping area

good location, clean and comfortable rooms
10
We were satisfied that stayed at Novotel Hotel
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Novotel Bangkok Platinum Pratunam BangkokNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pokoj pro hostyNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Interiér hoteluNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Prostory pro setkáváníNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Prostory pro setkáváníNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Prostory pro setkáváníNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestauraceNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/loungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestauraceNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Fitness prostoryNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BazénNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pokoj pro hostyNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - KoupelnaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pokoj pro hostyNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pokoj pro hostyNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Obchodní centrumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - OkolíNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Dětský klubNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Interiér hoteluNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestauraceNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Interiér hoteluNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestauraceNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Obchodní centrumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - LobbyNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RecepceNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Fitness prostoryNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - VchodNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Prostory pro setkáváníNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Exteriér hoteluNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/loungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - VyhlídkaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestauraceNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestauraceNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Blízká atrakceNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Exteriér hoteluNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Exteriér hoteluNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BazénNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/lounge


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A03