Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Novotel Bangkok Platinum Pratunam

220 Petchaburi Road, Ratchathewi, Pratunam, Bangkok, Thajsko 10400 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Dříve : Novotel Bangkok Platinum Hotel
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Fitness prostory Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pokoj pro hosty Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Koupelna Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pokoj pro hosty Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pokoj pro hosty Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurace Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurace Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Lobby Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bazén Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurace Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurace Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Interiér hotelu Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Prostory pro setkávání Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Vybavení Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Prostory pro setkávání Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Jídlo a nápoje
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pokoj pro hosty Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pokoj pro hosty Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pokoj pro hosty Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Koupelna Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurace Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Executive Lounge Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/lounge Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Lobby Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Obchodní centrum Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Fitness prostory Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Fitness prostory Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Vchod
Oblast: Pratunam Počet pokojů: 283
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,5

na základě 4011 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
9,2
Personál
8,6
Stav hotelu/čistota
8,9
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
7,6
Všechna hodnocení (4011)
Seřazeno podle:
Edward W. Obchodní cestující Indonesia, 27. srpna 2015
Worthwhile Place to Stay

Location is excellent as it is attached to Platinum. Central World is just next door and Siam Paragon is at the back of it. BTS Station is also nearby
9
Convenient and Location would be the first things that people would think of. However I was surprised that the room is quite clean, stylish and well decorated. I didn't expect that to a 4 star hotel which just adjacent to a wholesale mall. Food was also good.
Nahlásit hodnocení
Cindy O. Páry Malaysia, 24. srpna 2015
pleasant stay

comfortable , cleanliness , location
8
We have been staying novotel pratunam bangkok since 3 years ago. This trip is together with my family with elderly. There is some misunderstanding happened between the stay during first check in and 2nd day for breakfast. The communication was totally loss. I was a bit frustrated because I was expected in 4 stars hotel the staff English level should be able easily understand. Other than that, we are pleased with the stay there.
Nahlásit hodnocení
Cindy O. Páry Malaysia, 24. srpna 2015
Location

location , cleanliness, comfortable
8,7
We had a pleasant stay at novotel. To our surprise they do offer free tuk Tuk service this time. Which brings more convenient for our stay as we travel with elderly. Definitely recommend to friends or families. But we had a unpleasant experience during check in. Other than that we have no issue with the service.
Nahlásit hodnocení
Kwee L. Páry Singapore, 24. srpna 2015
Wonderful Stay

Location, service, cleaniness
9,7
Good. Wonderful experience with Novotel. Upon my arrival at the hotel, I was greeted by the staff by my name and escorted to the reception for check in. My bags were handed over to them and was already in my room before I entered. Very good service.
Nahlásit hodnocení
Ronara R. Obchodní cestující Cambodia, 22. srpna 2015
Everything is ok. Premier Lounge staffs seem lazy

location room and breakafst
6
everything is ok.
Nahlásit hodnocení
Ronara R. Obchodní cestující Cambodia, 22. srpna 2015
seem ok ok

location room and breakfast
6,7
everything is ok. 0
Nahlásit hodnocení
William C. Páry Singapore, 22. srpna 2015
Fantastic Hotel

good location, clean & comfortable room and friendly & helpful staff
10
Nahlásit hodnocení
Zainal A. Obchodní cestující Singapore, 22. srpna 2015
Fantastic view

The polite staffs, the room view and the pool.
2
Nahlásit hodnocení
Pek L. Skupiny Singapore, 18. srpna 2015
Best location for shoppers

Next to platinum, 24 hours mac, easy access to taxis
7
Other than a late check out request that was agreed but not recorded, the rest of the stay was great!
Nahlásit hodnocení
Riccardo M. Obchodní cestující Italy, 18. srpna 2015
Nice room, clean and great location

Nice room, clean and great location
8,3
Nice room, clean and great location
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Exteriér hoteluNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Fitness prostoryNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pokoj pro hostyNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - KoupelnaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pokoj pro hostyNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pokoj pro hostyNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestauraceNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestauraceNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - LobbyNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BazénNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestauraceNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestauraceNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Interiér hoteluNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Prostory pro setkáváníNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - VybaveníNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Prostory pro setkáváníNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Jídlo a nápojeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pokoj pro hostyNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pokoj pro hostyNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pokoj pro hostyNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - KoupelnaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestauraceNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Executive LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/loungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - LobbyNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Obchodní centrumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Fitness prostoryNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Fitness prostoryNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - VchodNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Prostory pro setkáváníNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Prostory pro setkáváníNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Prostory pro setkáváníNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - VybaveníNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Exteriér hoteluNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Exteriér hoteluNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/loungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pokoj pro hostyNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestauraceNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - VyhlídkaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestauraceNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestauraceNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pokoj pro hostyNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Blízká atrakceNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Exteriér hoteluNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BazénNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BazénNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - VybaveníNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/lounge


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C03