Můj účet (přihlásit se)

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Novotel Cairo El Borg Hotel

3 Saray El Gezirah, Zamalek, Ostrov Zamalek, Káhira, Egypt 11211 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Novotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Pokoj pro hosty Novotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Pokoj pro hosty Novotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Pokoj pro hosty Novotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Pokoj pro hosty Novotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Interiér hotelu Novotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Pub/lounge Novotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Pub/lounge Novotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Pub/lounge Novotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Restaurace Novotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Restaurace Novotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Rekreační zařízení Novotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Bazén Novotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Rekreační zařízení Novotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Rekreační zařízení Novotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Prostory pro setkávání Novotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Balkón/terasa
Novotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Bufet Novotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Fitness prostory Novotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Bazén Novotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Bazén Novotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Bazén Novotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Recepce Novotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Lobby Novotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Lobby Novotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Lobby Novotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Prostory pro setkávání Novotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Exteriér hotelu Novotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Exteriér hotelu
Poloha: Ostrov Zamalek

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,6

na základě 105 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
8,4
Personál
7,5
Stav hotelu / čistota
7,9
Pokojový komfort/standard
7,5
Jídlo/stolování
7,1
Všechna hodnocení (105)
Amgad N. Rodiny s malými dětmi Egypt, 7. října 2013
Not bad in a central location

Location, Breakfast, Pool
8,3
It was okay. The roof was closed for renovation, which was bad. Restaurant portions are not good. Bar snacks are way better ! We enjoyed the pool also
Mishal A. Obchodní cestující Indonesia, 9. září 2013
comfortable and quite hotel

quite, comfortable and nice
10
it was great i enjoied staying and feeling home and the staff was so friendly
Mishal A. Obchodní cestující Indonesia, 5. září 2013
it was great

comfortable, close and quite
10
it was great i enjoied staying and feeling home and the staff was so friendly
Mishal A. Obchodní cestující Indonesia, 19. srpna 2013
v.r good

nice design clean room mountain view
10
cool and v.r good hotel nice design clean room mountain view
Ankus Q. Obchodní cestující China, 21. července 2013
it seems good but they charge for internet.

room is clear, windows is big and nice. servicer is good.
7,7
room is clear, windows is big and nice. servicer is good. but they charge for internet. USD20 for 24 hour. it is little high cost.
Nur A. Jednotlivci Singapore, 13. července 2013
Pleasant and comfortable

CIty view, clean and comfortable
7,7
It was just a short 2-night stay at this hotel. I love the view and room was really clean. However, free wifi was not provided and I paid close to USD20 for 1-day use of the Internet. The cost is just ridiculous but I needed the WiFi. I do hope they will reflect this accurately on Agoda website. Other than that, staff was helpful and friendly. I was having issues with the Internet and they resolved it within 1 hour. Room and toilet was really clean and comfortable. It was a pleasant stay.
Bhatti I. Rodiny s malými dětmi Pakistan, 4. července 2013
agoda is good web sites

i m stay with my family i m setesfied complete
6
yagoda.com is ver good web site I m stay this complete setesfied this hotels
Bhatti I. Rodiny s malými dětmi Pakistan, 4. července 2013
agoda.com is very good i all friends and reltives

agoda.com is very good web sites i all freinds and reltives refer agoda
6
agoda is good his panel hotel very good I m setesfied complete this web sites
Baasch D. Jednotlivci United States of America, 4. června 2013
Comfort&Safety

Modern design, comfortable bed, great breakfast
9,7
Great stay - great value. FREE in room Internet service is not available, however.
Phongphan D. Páry Thailand, 15. května 2013
No free internet, paid one is expensive

good location and its price and ok design
7
No heated pool and root top was not functioning. The bell boy wont leave you without tip. Don't use tour agency in the hotel. they will charge every they can.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Novotel Cairo El Borg Hotel KáhiraNovotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Pokoj pro hostyNovotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Pokoj pro hostyNovotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Pokoj pro hostyNovotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Pokoj pro hostyNovotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Interiér hoteluNovotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Pub/loungeNovotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Pub/loungeNovotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Pub/loungeNovotel Cairo El Borg Hotel Káhira - RestauraceNovotel Cairo El Borg Hotel Káhira - RestauraceNovotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Rekreační zařízeníNovotel Cairo El Borg Hotel Káhira - BazénNovotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Rekreační zařízeníNovotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Rekreační zařízeníNovotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Prostory pro setkáváníNovotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Balkón/terasaNovotel Cairo El Borg Hotel Káhira - BufetNovotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Fitness prostoryNovotel Cairo El Borg Hotel Káhira - BazénNovotel Cairo El Borg Hotel Káhira - BazénNovotel Cairo El Borg Hotel Káhira - BazénNovotel Cairo El Borg Hotel Káhira - RecepceNovotel Cairo El Borg Hotel Káhira - LobbyNovotel Cairo El Borg Hotel Káhira - LobbyNovotel Cairo El Borg Hotel Káhira - LobbyNovotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Prostory pro setkáváníNovotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Exteriér hoteluNovotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Exteriér hoteluNovotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Interiér hoteluNovotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Interiér hoteluNovotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Interiér hoteluNovotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Interiér hoteluNovotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Exteriér hoteluNovotel Cairo El Borg Hotel Káhira - Exteriér hotelu


AS-AGWEB-3B02