Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Novotel Century Hong Kong

No. 238 Jaffe Road, Wanchai, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Vchod Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Lobby Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Bazén Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Bazén Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Lobby Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Lobby Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Restaurace Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Bazén Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Prostory pro setkávání Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Exteriér hotelu Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Blízká atrakce Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Blízká atrakce Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Dopravní spojení v blízkosti Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Blízká atrakce
Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Interiér hotelu Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Koupelna Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Dopravní spojení v blízkosti Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Fitness prostory Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Interiér hotelu Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Lobby Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Prostory pro setkávání Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Bazén Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Prostory pro setkávání Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Rekreační zařízení Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Taneční sál Novotel Century Hong Kong Hong Kong - Exteriér hotelu
Oblast: Wanchai Počet pokojů: 511

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 774 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,3
Poloha
8,3
Personál
7,7
Stav hotelu / čistota
8,1
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (774)
Seřazeno podle:
Miroslav S. Obchodní cestující Czech Republic, 30. června 2014
Po druhe bych tam nejel

Hotel ma celkem hezky bazen a poloha neni spatna
6,3
Su A. Jednotlivci China, 23. dubna 2015
Nice hotel

good location, friendly service, nice food
8,7
good location, nice food, clean room, friendly people, beautiful swimming pool
Dave L. Skupiny New Zealand, 8. dubna 2015
Convinent, good value but...

Good value
8,7
Ong E. Jednotlivci Philippines, 8. dubna 2015
Attentive staff

Location, attentive staff, comfortable room
9
I had a health emergency case during my stay and I would like to thank the staff for acting promptly to help me throughout.
Karin G. Rodiny se staršími dětmi Sweden, 7. dubna 2015
Good standard

The veds was good, nice view in our room. Breakfast had everything.
9,3
Excellent
Elka B. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 6. dubna 2015
4 nights stay

1. hotel staff can speak english well and are very helpful
8
Bertrand C. Rodiny s malými dětmi France, 6. dubna 2015
WE in Hong Kong

Very good location. Friendly staff. Good value for money.
7,7
Tasanee S. Obchodní cestující Thailand, 23. března 2015
Value for Money

Location
8
The hotel is located in a good location. It is easy to take subway to go anywhere. The staff is so nice and clean. I like it.
Koestoro J. Skupiny Indonesia, 12. března 2015
typical hotel in HK

location, location, location
7
Witold W. Obchodní cestující Australia, 7. března 2015
Enjoyable stay

Good English comprehension by staff
9
I was impressed by the increased level of English comprehension by staff: front office, concierge, restaurant waiters and housekeeping. For convenience, I have been staying in this hotel every year for the last 10yrs or so & I noticed a marked reduction in levels of English comprehension as more mainland (lower salary) staff were employed throughout the hotel. Obviously, the management must have acted on complaints and this has now been reversed. My particular thanks to Le Cafe staff: Ludovic, Sunny & Giga (no request was too hard).

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Novotel Century Hong Kong Hong KongNovotel Century Hong Kong Hong Kong - VchodNovotel Century Hong Kong Hong Kong - LobbyNovotel Century Hong Kong Hong Kong - BazénNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyNovotel Century Hong Kong Hong Kong - BazénNovotel Century Hong Kong Hong Kong - LobbyNovotel Century Hong Kong Hong Kong - LobbyNovotel Century Hong Kong Hong Kong - RestauraceNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyNovotel Century Hong Kong Hong Kong - BazénNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Prostory pro setkáváníNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Exteriér hoteluNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Blízká atrakceNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Blízká atrakceNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Blízká atrakceNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Interiér hoteluNovotel Century Hong Kong Hong Kong - KoupelnaNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Fitness prostoryNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Interiér hoteluNovotel Century Hong Kong Hong Kong - LobbyNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Prostory pro setkáváníNovotel Century Hong Kong Hong Kong - BazénNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Prostory pro setkáváníNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Rekreační zařízeníNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Taneční sálNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Exteriér hoteluNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyNovotel Century Hong Kong Hong Kong - Pub/lounge


AS-AGWEB-3A02