Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Novotel Citygate Hong Kong Hotel

51 Man Tung Road, Letiště Hong Kong, Hong Kong (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurace Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Bazén Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Bazén Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurace Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurace Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurace Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Taneční sál Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurace Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Koupelna Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurace
Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Zahrada Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Bazén Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Fitness prostory Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Rekreační zařízení Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Apartmá Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Apartmá Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Apartmá Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Apartmá
Oblast: Letiště Hong Kong Počet pokojů: 440

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,2

na základě 3282 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
8,6
Personál
8,3
Stav hotelu/čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,4
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (3282)
Seřazeno podle:
Andina B. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 2. února 2016
My first trip to hongkong

Strategic location, good staff, best location for shopping
8,3
Nahlásit hodnocení
Rachelle A. Rodiny s malými dětmi Philippines, 31. ledna 2016
Best hotel

Convinience, accessible and cleanliness
10
I am very satisfied, we had a great experience, my family especially my children enjoyed our stay, location is accessible and very convinient especially for us with children and infant. Overall, my rating is very satisfied and i am sure we will return again to Novotel citygate on our next visit in HK.
Nahlásit hodnocení
Odkhuu D. Rodiny s malými dětmi Mongolia, 29. ledna 2016
Hotel with good location

Big shopping Mall, close to MTR station, free shuttle bus to airport
9,3
Because we arrived in Hong Kong for short-time, we looked to stay near the airport. Since I know well the Novotel Hotel we stayed there. Hotel shuttle bus goes from the airport every 15 minutes, so no need to wait. This hotel is clean and with good location. From MTR Tung Chung Station you can reach every place in the city. On Lantau Island is also Disneyland, Big Buddha Statue. For shopping, we have access to the City Gate Outlet Mall with many famous brand shops. We were satisfied that stayed at Novotel Hotel
Nahlásit hodnocení
Leung K. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 25. ledna 2016
Supreme staff!

Staff, staff knowledge, staff passion
8
Hotel itself is pretty nice but thing beat the performance of the friendly staff! Their patient and knowledge put hotel in other level!
Nahlásit hodnocení
Liu A. Rodiny s malými dětmi China, 13. ledna 2016
Good hotel

Value for money ,near Disney land near MTR
9,3
Great
Nahlásit hodnocení
Rickard H. Rodiny s malými dětmi Sweden, 13. ledna 2016
Internet

Location, Breakfast
7
It was good BUT, have to pay for Internet in the rooms is not what I expect of a 4 star hotel 2016. I have over 90 hotel nights a year in different part of the world and to not have unclouded internet in the fee is very unusual.
Nahlásit hodnocení
Nancy C. Páry Canada, 11. ledna 2016
layover

free transfer prompt service location
7,7
Nahlásit hodnocení
Lee L. Páry Hong Kong, 1. ledna 2016
not worth to be 4 star in Hong Kong

big toilet
4,3
Lighting in the room is not unstable, it switched off suddenly. 6/F is premium level , I really don't understand . Small room housekeeper suddenly came inside my room to clean when I was not check out , super strange and uncomfortable
Nahlásit hodnocení
Liau K. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 1. ledna 2016
Great hotel great service

Comfortable, clean and services was good. Convenient
9,7
Great choices of hotel in Hong Kong.
Nahlásit hodnocení
Thean S. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 29. prosince 2015
Excellent Hotel with strategic location

City Gate, Shuttle to Airport and next to MTR
7
I have been staying in this hotel at least 5 times now but only problem until now I am having is this hotel does not provide free wifi in the room
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestauraceNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Interiér hoteluNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Interiér hoteluNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - BazénNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - BazénNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestauraceNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestauraceNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestauraceNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Taneční sálNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestauraceNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - KoupelnaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestauraceNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - ZahradaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - BazénNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Fitness prostoryNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Rekreační zařízeníNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - ApartmáNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - ApartmáNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - ApartmáNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - ApartmáNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - ApartmáNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Executive LoungeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Executive LoungeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestauraceNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestauraceNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Taneční sálNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Taneční sálNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Taneční sál


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C03