nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Novotel Nathan Road Kowloon Hotel

348 Nathan Road, Jordan, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Lobby Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Lobby Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurace Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurace Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/lounge Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/lounge Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Fitness prostory Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Koupelna Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Executive Lounge
Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Executive Lounge Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Jordan Počet pokojů: 389

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,1

na základě 1995 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
8,6
Personál
8,2
Stav hotelu / čistota
8,5
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
7,4
Všechna hodnocení (1995)
Seřazeno podle:
Karnati V. Rodiny s malými dětmi India, 27. října 2014
Really Five Star facilities and Room

Location/Service/Room Size
9,3
Awesome. My son liked the stay. Very near to Night market and MTR station
Darren Y. Rodiny s malými dětmi Singapore, 26. října 2014
Good locaton. No free internet

loation, room size
6,3
despite being a Priority member why the hotel could not offer me free internet in the room as i had booked via Agoda instead of the hotel directly.
Lin S. Obchodní cestující Malaysia, 25. října 2014
overall satisfaction good

room comfortable, staff friendly
9,7
Overall very good
Sheue L. Rodiny s malými dětmi Singapore, 25. října 2014
Great stay and location is centralized

Location is a short distance to mtr, friendly staff,
7,7
We enjoyed our stay at Novotel for 5 days. My boy play at the kid's corner while I was checking into the hotel on day 1. There are nice eatery place around the hotel and we do takeaway and eat in the room at times. Housekeeping is prompt. The only improvement for the room is that the sliding door to toilet can be installed with locking mechanism as we have to keep a lookout for the little one from opening while we are in the toilet or showering. Furthermore, the sliding door is interconnected to the storage area where iron board is. Whenever we slide close to go to the toilet, the light at storage area will be light up.
Hock S. Obchodní cestující Singapore, 22. října 2014
Clean room and fantastic location

Food and shopping abundant. Very near to airport bus too.
9
Good location with many food places. Near to night market and airport bus.
Tan X. Obchodní cestující Singapore, 21. října 2014
Highly recommended

staff friendliness
8,3
Through website
Wilson T. Obchodní cestující Singapore, 19. října 2014
good

food bed services
6,7
generally ok
Yeo P. Rodiny s malými dětmi Singapore, 18. října 2014
Families with a young kid.

The location , cleanliness and its super convenient.
7,7
Andy C. Obchodní cestující Singapore, 17. října 2014
Excellent location (close to MTR)

LOcation, good food, newly renovated
8
I like this hotel for the excellent location (near to Jordan MTR) and also the good food (Tsui Wah) opposite the hotel (5 min walk)
Tan K. Jednotlivci Singapore, 11. října 2014
Great Location

Location
8,7
Great as the hotel location was surrounded we shopping mall and food stall.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong KongNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - LobbyNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - LobbyNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/loungeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/loungeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Fitness prostoryNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - KoupelnaNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Executive LoungeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Executive LoungeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Obchodní centrumNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3C03