Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Novotel Nathan Road Kowloon Hotel

348 Nathan Road, Jordan, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Lobby Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurace Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Bufet Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Lobby Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Lobby Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Lobby Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Koupelna Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Koupelna Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Executive Lounge Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Executive Lounge Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/lounge Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/lounge
Oblast: Jordan Počet pokojů: 389

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,1

na základě 2291 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
8,6
Personál
8,2
Stav hotelu/čistota
8,5
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (2291)
Seřazeno podle:
Sulyono H. Skupiny Indonesia, 25. července 2015
Nice location

Nice location, nice room
6,3
Vincent T. Páry Indonesia, 20. července 2015
Just Ok

Located near MTR Station, easy to find restaurant and close to shopping malls.
7,7
Room and toilet is a bit old. Bed is not that comfortable.
David J. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 17. července 2015
Good location, good hospitality

Location, value for money
8,3
Sulyono H. Skupiny Indonesia, 17. července 2015
Nicehotel

Nicehotel,nicelocation
6
Sulyono H. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 17. července 2015
Nicehotel

Nice hotel, nice location
6
Wilson C. Rodiny s malými dětmi Singapore, 13. července 2015
Nice stay

The services of the staff, great location, cleanliness
9,3
We booked the executive room, it was the best part of our hk trip, short walk to Jordan MTR, services was great too giving my kid birthday cake and packed breakfast for us before we booked out at 4am
Chuan H. Páry Malaysia, 12. července 2015
Arrange couple into two single bed room

Location,value and clean
4,7
Room very small, I check in at 1-2 pm, they arrange a single bed room for me even thought there is double bed available. Arrange couple into two single bed room , I ask for upgrade they ask me pay double. I won't visit to this hotel again.
Edwin C. Jednotlivci Singapore, 9. července 2015
Always back here

Location, comfort, staff
9,3
I always come back here whenever I visit Hong Kong. I must say, it is totally value for money! The location is very convenient with just a 5 minutes walk away from the MTR (train station). The room is a little bit cramp but that's usually how the Hong Kong housing are anyway. The staff are great! They smile at you and they speak relatively good English! They used to have Wifi services only at the lobby and we could only log in for 10 minutes each time, but it seems they have upgraded it to unlimited access to all the rooms so I am very pleased with that service as well. I tried the breakfast at the restaurant since it came with the room, and I was pleased with the taste. I am Asian, and the restaurant did serve a relatively good combination of both Asian and Western dishes. Another plus point is the fact that the hotel is just directly opposite Temple Street (one of the night markets) which also has many restaurants to choose from! I really enjoyed my stay here and would recommend it to any other traveller to Hong Kong!
David A. Páry Australia, 6. července 2015
Holiday

Value for money, cleanliness, Dining
9,3
Stay was excellant, would go back again
Huiling Q. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 4. července 2015
One of the best stay in Hong Kong

Cleanliness, Staff Friendliness, Convenient Hotel Location
9,3

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - LobbyNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Interiér hoteluNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Interiér hoteluNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - BufetNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - LobbyNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - LobbyNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - LobbyNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - KoupelnaNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - KoupelnaNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Executive LoungeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Executive LoungeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Obchodní centrumNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/loungeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/loungeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/loungeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/loungeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/loungeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Fitness prostory


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B03