nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Novotel Nathan Road Kowloon Hotel

348 Nathan Road, Jordan, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Lobby Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Lobby Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Lobby Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Koupelna
Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Koupelna Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Executive Lounge Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Executive Lounge Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/lounge Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/lounge Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/lounge Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/lounge Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/lounge Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurace Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurace Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurace
Oblast: Jordan Počet pokojů: 389

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,1

na základě 2173 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
8,6
Personál
8,2
Stav hotelu / čistota
8,5
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (2173)
Seřazeno podle:
Thea S. Obchodní cestující United Kingdom, 22. března 2015
Novotel Nathan road - Good Location

Location, ease to MTR, Price
8,3
Nai P. Rodiny s malými dětmi Singapore, 21. března 2015
Clean and tidy

Clean,tidy and good location
6
Good
Antony A. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 21. března 2015
Good location

Location
7,7
Evelyn C. Páry Singapore, 9. března 2015
No comment

I cant thing of any
5
For a 4 star hotel, the least they could provide is free wifi in the room. The concierge service was not up to standard as we have to bring our own luggage.
Tim S. Jednotlivci Malaysia, 25. února 2015
Great Stay!!! Good Experience

Location, Room condition, Hotel Staff
8
It was a great experience!!! Great location, top-notch client service experience
Abelardo B. Páry Philippines, 19. února 2015
nice

good location
9
Benjamin L. Jednotlivci Malaysia, 17. února 2015
Rumble in hong kong

Location cleanliness and comfort
8,3
The location of this hotel is always ideal in terms of getting around and eateries as it is close to the Jordan station and there are plenty of eateries surrounding the entire stretch of Nathan Road.
Patara C. Skupiny Thailand, 14. února 2015
Nice but small room

Good location , clean , near shoping area
7,7
John C. Páry Philippines, 6. února 2015
Nice Hotel in Jordan

The price, the location andthe comfort.
6,7
My stay was pleasant but average. Room was average. There was free wifi by the lobby (20 minutes) and not in the room. Being a le club member was useless because I did not boook thru accor. In other group, if I did not book thru them, I still get my free room wifi. Front desk was efficient but not people friendly. After I checked in, le club advantage telemarketeer call me from Manila about buying its card,
Peter K. Páry Canada, 6. února 2015
Room size is shown as 20s/m it's closer to 15

Hotel shuttle service is effective but also necessary given distance from MRT.
5
Was disappointed as room size was misrepresented and free phone offer was not a real benefit .Though the value was inviting our subsequent stay at the Novetel on Nathon was more pleasing

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong KongNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - LobbyNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - LobbyNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - LobbyNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - KoupelnaNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - KoupelnaNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Executive LoungeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Executive LoungeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Obchodní centrumNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/loungeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/loungeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/loungeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/loungeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/loungeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Fitness prostory


AS-AGWEB-3B07