nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Novotel Surabaya Hotel

Jl. Ngagel 173-175, Surabaya Centrum, Surabaya, Indonésie 60246 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Restaurace Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Exteriér hotelu Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Exteriér hotelu Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Prostory pro setkávání Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hotelu Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hotelu Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Bazén Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Bazén Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Bazén Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty
Oblast: Surabaya Centrum Počet pokojů: 209
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 1171 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
7,2
Personál
7,5
Stav hotelu / čistota
7,5
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (1171)
Seřazeno podle:
Rita D. Skupiny Indonesia, 15. září 2014
We enjoyed our stay very much.

Resort ambience, Delicious food, Lovely Room..
8,3
Memorable stay, only check in took a very long time.
Rita D. Skupiny Indonesia, 15. září 2014
We enjoyed our stay very much.

Resort ambience, Delicious food, Lovely Room..
8,7
Memorable stay, but check in took a very long time.
Rita D. Skupiny Indonesia, 15. září 2014
We enjoyed our stay very much.

Resort ambience, Delicious food, Lovely Room..
8,7
memorable stay, but check in yook a very long time
Rita D. Skupiny Indonesia, 15. září 2014
We enjoyed our stay very much.

Resort ambience, Delicious food, Lovely Room..
8,7
memorable stay, but check in took a long time
Seow H. Obchodní cestující Singapore, 11. září 2014
Comfortable and cosy

Clean, spacious and comfortable
8,7
Very pleasant stay at the hotel. Breakfast improved since last visit but I think it can be even better. Room and shower were great!
Evy E. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 7. září 2014
renovated clean big room

food, room n pool
6,3
comfort, nice big renovated room already, 1 more thing is quite bothering so many mosquitos around
Ana T. Páry Indonesia, 7. září 2014
Disappointed.
5,7
Disappointed.
Yuwono S. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 6. září 2014
Valueable Price

Big room and clean, good location & good food
10
Valuable price for a good hotel location and friendly & helpful staffs. We have a very pleasant stay.
Shealita L. Páry Indonesia, 31. srpna 2014
Need improvement for the staff

The view, garden
6
It was okay.. Nothing special..
Duc S. Obchodní cestující Vietnam, 27. srpna 2014
Nice swimming pool & Relaxation place

Food - Swimming pool - room rate
6,7
Its good to be back in future.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Novotel Surabaya Hotel SurabayaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - RestauraceNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Exteriér hoteluNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Exteriér hoteluNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hoteluNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hoteluNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazénNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazénNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazénNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3B04