Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Novotel Surabaya Hotel

Jl. Ngagel 173-175, Surabaya Centrum, Surabaya, Indonésie 60246

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 1526 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
7,2
Personál
7,5
Stav hotelu/čistota
7,5
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (1526)
Seřazeno podle:
Daniel P. Jednotlivci United States of America, 29. dubna 2016
Good accommodations for a good price
5,7
I stayed in a 1 bedroom apartment, which are not as nice as a regular hotel room but gives extra space. Great pool, good breakfast (although a bit expensive). Bring a noise maker if you, because a train goes by every few minutes.
Nahlásit hodnocení
Andrew W. Obchodní cestující Indonesia, 27. dubna 2016
good location
5
Location at city centre. Hotel is good but price is quite expensive.
Nahlásit hodnocení
Andrew W. Obchodní cestující Indonesia, 27. dubna 2016
good location
5
Hotel is located at city centre, greay view from my room. Room also spacious.
Nahlásit hodnocení
Pichayada P. Obchodní cestující Thailand, 16. dubna 2016
Broken curtain, average shower, 20K for a laundry
4
Same as title
Nahlásit hodnocení
Matthias A. Rodiny se staršími dětmi Germany, 7. dubna 2016
Very bad experience
1,3
Beside this hotel runs the train. Every 5 minutes a slow train passes the hotel, sounding a very laud warning horn accompanied by the bells which are turned on when the gates at the road are closing. That is very annoying. The staff is not very friendly and not helpful at all. Location is off the centre. You need Taxi to go to the shopping malls and restaurants. Not very clean and dark. We had a family room. The size was sufficient.
Nahlásit hodnocení
Alan D. Jednotlivci Malaysia, 4. dubna 2016
More than I expected for that price
5,7
Stayed for one night at the King Apartment and for the amount I paid it was excellent value for money. It had a kitchenette, a living/dining room and a separate bedroom. Breakfasts was good and staff very helpful always asking is they could assist. The garden and pool is very well kept and beautiful. The negative would be that the room is in need of an update. Some of the light bulbs in the bed room and bathroom needed to be changed and the towels were a bit tatty. I would suggest taking the normal rooms as the apartment block is rather far away from the reception for check in and check out but it however has it's own lobby that you could use at other times. There is also a railway track that runs just outside the apartment block so that can be annoying to some but was fun for me as I am a trainspotter.
Nahlásit hodnocení
Kevin T. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 28. března 2016
Feel satisfied
6,7
Good location, value of money
Nahlásit hodnocení
Bagus P. Obchodní cestující Indonesia, 24. března 2016
Good Hotel
5,3
Good hotel, clean and nice view
Nahlásit hodnocení
Salim K. Páry United States of America, 24. března 2016
Very good property
5,3
The property is centrally located, clean and value for money, breakfast was good, nice pool
Nahlásit hodnocení
Ronald V. Páry Netherlands, 17. března 2016
Good en very clean hotel
5,3
Nice incheckbalie and friendly staff
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Novotel Surabaya Hotel SurabayaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - ApartmáNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hoteluNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Exteriér hoteluNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazénNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Exteriér hoteluNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazénNovotel Surabaya Hotel Surabaya - KoupelnaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hoteluNovotel Surabaya Hotel Surabaya - VybaveníNovotel Surabaya Hotel Surabaya - ZahradaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Exteriér hoteluNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Exteriér hoteluNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Rekreační zařízeníNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyNovotel Surabaya Hotel Surabaya - VybaveníNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hoteluNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hoteluNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazénNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazénNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Exteriér hotelu


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B06