Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Novotel Surabaya Hotel

Jl. Ngagel 173-175, Surabaya Centrum, Surabaya, Indonésie 60246 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Restaurace Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Exteriér hotelu Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Exteriér hotelu Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Prostory pro setkávání Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hotelu Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Apartmá Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Bazén Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Bazén Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Bazén Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty
Oblast: Surabaya Centrum Počet pokojů: 209
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 1368 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
7,2
Personál
7,5
Stav hotelu/čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (1368)
Seřazeno podle:
Marc D. Rodiny s malými dětmi Belgium, 26. července 2015
Good hotel but slow service

Clean, has all amenities
7,7
Nice hotel but service for food, for drinks and when checking out is pretty slow
Nahlásit hodnocení
Anis E. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 6. července 2015
Nice hotel with a wonderfull swimming pool garden

very nice garden, big room, nice bathroom
9,3
peacefully
Nahlásit hodnocení
Eva K. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 4. července 2015
Resort in town

Ambience, cleanliness, spacious room
8
I was very satisfied with this hotel. The resort type pool and outdoor areas made me feel that I was not in a busy city like Surabaya. It offers spacious rooms, enough for my family of 4 (2 children of 9 and 8 years old). The breakfast is nice already, but it will be better with more variety of food.
Nahlásit hodnocení
Tonny J. Obchodní cestující Indonesia, 4. července 2015
Nice Hotel

Good food, room, facility
6
Was a good place with good value
Nahlásit hodnocení
Tonny J. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 4. července 2015
Good Hotel

Location, Room, Food
6
Was very fun and cheerfull
Nahlásit hodnocení
Herianto I. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 27. června 2015
Nice hotel

Spacious room, complete room facilities
8,7
At first we booked the 1 bedroom apartment which turned out an old building, so we had to switch to the newer one. With baby also travelling, the crib was old style wooden crib which no safety. But in terms of blanket, towels, and amenities, they were free flow
Nahlásit hodnocení
Pipit A. Obchodní cestující Indonesia, 24. června 2015
Everything was nice except the location.

Cleanliness, kind staff and comfortable room.
7,3
Everything was nice but the location isn't suitable for me. There are traffic around the hotel.
Nahlásit hodnocení
Siti N. Obchodní cestující Indonesia, 21. června 2015
Good view with park and tree

Very comford, clean and relaxing
7,3
Very good
Nahlásit hodnocení
Andi I. Obchodní cestující Indonesia, 16. června 2015
A resort in the middle of the town.

Amazing breeze, you will always get a cool air under a hot sun of the city. Since it is near the zoo, you can hear the birds sing happily throughout the day
7,7
Nice and cozy
Nahlásit hodnocení
Quintin J. Obchodní cestující Philippines, 14. června 2015
Very bad expirience in novotel surabaya

room is clean
5,3
I have a very bad expirience in novotel surabaya. Dont trust the staff they may be involved.
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Novotel Surabaya Hotel SurabayaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - RestauraceNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Exteriér hoteluNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Exteriér hoteluNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hoteluNovotel Surabaya Hotel Surabaya - ApartmáNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazénNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazénNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazénNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C03