Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Novotel Surabaya Hotel

Jl. Ngagel 173-175, Surabaya Centrum, Surabaya, Indonésie 60246

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 1483 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
7,2
Personál
7,5
Stav hotelu/čistota
7,5
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (1483)
Seřazeno podle:
Rizki P. Páry Indonesia, 2. února 2016
Great place to leisure

facilities, atmosphere, big room
10
was a good time and will be back for next trip
Nahlásit hodnocení
Tiur I. Páry Australia, 27. ledna 2016
Satisfying

Bed, interior and bathroom
10
Very nice
Nahlásit hodnocení
Ruth M. Obchodní cestující Indonesia, 23. ledna 2016
good

location, food, clean
6,3
Nahlásit hodnocení
Yuni K. Jednotlivci Indonesia, 17. ledna 2016
good

poll view, garden
9
i request the pool view but i got the garden view, but its ok even those room looked smaller. another was really fine
Nahlásit hodnocení
Qin L. Obchodní cestující China, 9. ledna 2016
good

good for breakfast envirement and suitable,room is big
8,7
Nahlásit hodnocení
Bambang S. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 31. prosince 2015
need major improvement
2,7
Tento zákazník pouze ohodnotil hotel a neuvedl žádné poznámky.
Nahlásit hodnocení
Eran P. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 31. prosince 2015
Cozy place in Surabaya city

It is very close to the central of the city. It has a spacious room. I check in at night time yet it was high season , but even the security guy is so helpful. Nice garden, swimming pool and gym.
8,7
Nahlásit hodnocení
Teddy J. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 24. prosince 2015
The Hotel Maintenance is too bad
4
So disappointed... I choose 2 bed room apartment It was in terrible condition First when you come into room you can smell that room is empty for long time Looks like 90's Hotel... too difficult for me to descripted the condition I request to move to single bed room hotel ... and its was ok On 2nd night the air cond was in trouble... Sweaty at 10pm in the middle of sleep ... The Breakfast slow refill with too little space and food was standard 3 star hotel
Nahlásit hodnocení
Ari W. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 24. prosince 2015
value for money and family

environment, location and price
7,7
looks very nice but will better if they have more supporting staff in peak season
Nahlásit hodnocení
Erwin E. Páry Indonesia, 19. prosince 2015
Good Hotel Room With Disappointing Staff Services

Cleanliness, Cozy and Comfortable Room
4,7
Perhaps this is the first time and the last time I stay in Novotel group all over the world. Room is comfortable, cozy and pleasant. Staff services are the worst in my experience. Arguing with receptionist and parking staff about parking ticket and room boy that even wait for tips, very uncomfortable and not polite at all. Hope management will train their staff and treat guest as it should be. Thanx
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Novotel Surabaya Hotel SurabayaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazénNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazénNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Rekreační zařízeníNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hoteluNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Exteriér hoteluNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Exteriér hoteluNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Exteriér hoteluNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Exteriér hoteluNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazénNovotel Surabaya Hotel Surabaya - OkolíNovotel Surabaya Hotel Surabaya - RestauraceNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hoteluNovotel Surabaya Hotel Surabaya - ApartmáNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazénNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazénNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazénNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazénNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Exteriér hoteluNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Exteriér hoteluNovotel Surabaya Hotel Surabaya - KoupelnaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - VybaveníNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hoteluNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyNovotel Surabaya Hotel Surabaya - VybaveníNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyNovotel Surabaya Hotel Surabaya - BazénNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníNovotel Surabaya Hotel Surabaya - ApartmáNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A07