Můj účet (přihlásit se)

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Okura Garden Hotel

58 Mao Ming South Rd , Xintiandi & Huaihai Rd, Šanghaj, Čína (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Okura Garden Hotel Šanghaj - Pokoj pro hosty Okura Garden Hotel Šanghaj - Pokoj pro hosty Okura Garden Hotel Šanghaj - Pokoj pro hosty Okura Garden Hotel Šanghaj - Pokoj pro hosty Okura Garden Hotel Šanghaj - Pokoj pro hosty Okura Garden Hotel Šanghaj - Pokoj pro hosty Okura Garden Hotel Šanghaj - Apartmá Okura Garden Hotel Šanghaj - Apartmá Okura Garden Hotel Šanghaj - Executive Lounge Okura Garden Hotel Šanghaj - Obchodní centrum Okura Garden Hotel Šanghaj - Lobby Okura Garden Hotel Šanghaj - Lobby Okura Garden Hotel Šanghaj - Interiér hotelu Okura Garden Hotel Šanghaj - Interiér hotelu Okura Garden Hotel Šanghaj - Obchod s kávou / kavárna Okura Garden Hotel Šanghaj - Obchod s kávou / kavárna
Okura Garden Hotel Šanghaj - Restaurace Okura Garden Hotel Šanghaj - Restaurace Okura Garden Hotel Šanghaj - Restaurace Okura Garden Hotel Šanghaj - Restaurace Okura Garden Hotel Šanghaj - Pub/lounge Okura Garden Hotel Šanghaj - Pub/lounge Okura Garden Hotel Šanghaj - Obchody Okura Garden Hotel Šanghaj - Koupelna Okura Garden Hotel Šanghaj - Taneční sál Okura Garden Hotel Šanghaj - Restaurace Okura Garden Hotel Šanghaj - Taneční sál Okura Garden Hotel Šanghaj - Taneční sál
Oblast: Xintiandi & Huaihai Rd Počet pokojů: 492

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,6

na základě 536 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
8,9
Personál
8,6
Stav hotelu / čistota
8,8
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
8,1
Všechna hodnocení (536)
Seřazeno podle:
Chan C. Obchodní cestující Hong Kong, 10. července 2014
very decent hotel

good location, room comfortable and good city view
8
Sinku K. Skupiny South Korea, 30. června 2014
really good to all

friendly staffs/good location/lovely garden
10
i want to go to here again! it was really fantastic!
Nickie H. Skupiny Canada, 30. června 2014
Simple and dated hotel room. Expensive mini bar.

Location by south shaanxi road metro station. Wide variety in the breakfast buffet. Robes and slippers provided.
7,3
Tzu-Heng J. Skupiny Taiwan, 9. června 2014
Service of the reception is good but not drop off

CleanComfortable Nice bar
9
Shinobu S. Páry Japan, 7. června 2014
Best Chief Concierge Mr. Shen

good location, nice and cosy room, and friengly & professional staff
9
Lived in Shanghai for a year in the past, and knew the convenience of the hotel location, so booked Okura Garden Hotel. During my stay, my husband left his camera in a taxi. We didn't take a receipt and had no idea about the car number plate or even the name of the taxi company. Very professional concierge team helped us to check the CCTV record, and identified the taxi we got off at the entrance of the hotel, and managed to locate the camera. It only took half an hour for an entire searching process, and it was nothing but professional. I would like to show my appreciation especially to Mr. Shen the chief concierge.
Daniel H. Obchodní cestující United States of America, 23. května 2014
Good location, Friendly staff, Nice Garden

Garden, Professional, Location
8,3
We enjoyed our stay here, I was concerned about the age of the rooms, but was happy with the updates and cleanliness. The location is perfect for a business traveler who has a guest with them, or wife traveling along. Shopping and nightlife are within a nice walking distance.
Daniel C. Obchodní cestující United Kingdom, 15. května 2014
Always the best choice in Shanghai

classic & elegant, quiet suroundings, attentive staff
9
Garden Hotel is formerly the French International Club with many stories and history to tell ... the Rose cafe is formerly the bowling centre, the sunken lobby bar is the indoor swimming pool, the business centre is library before etc. You should take a hotel tour to explore more. Perfect 10 for Japanese elegant and subtle hospitality service. I will definitely stay here if I could afford as sometimes the room rates are quite expensive.
Kevin H. Jednotlivci Australia, 6. května 2014
Fantastic hotel

Buffet breakfast, swimming pool, sauna/Japanese bath house
10
Made my stay in Shanghai memorable
Seungyeon S. Obchodní cestující South Korea, 23. dubna 2014
comfortable and relaxing

clean, location, garden
8,3
perfect location with clean and spacious room and amenities. will definitely come back again.
Nga L. Jednotlivci Hong Kong, 20. dubna 2014
Good

Good
9

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Okura Garden Hotel ŠanghajOkura Garden Hotel Šanghaj - Pokoj pro hostyOkura Garden Hotel Šanghaj - Pokoj pro hostyOkura Garden Hotel Šanghaj - Pokoj pro hostyOkura Garden Hotel Šanghaj - Pokoj pro hostyOkura Garden Hotel Šanghaj - Pokoj pro hostyOkura Garden Hotel Šanghaj - Pokoj pro hostyOkura Garden Hotel Šanghaj - ApartmáOkura Garden Hotel Šanghaj - ApartmáOkura Garden Hotel Šanghaj - Executive LoungeOkura Garden Hotel Šanghaj - Obchodní centrumOkura Garden Hotel Šanghaj - LobbyOkura Garden Hotel Šanghaj - LobbyOkura Garden Hotel Šanghaj - Interiér hoteluOkura Garden Hotel Šanghaj - Interiér hoteluOkura Garden Hotel Šanghaj - Obchod s kávou / kavárnaOkura Garden Hotel Šanghaj - Obchod s kávou / kavárnaOkura Garden Hotel Šanghaj - RestauraceOkura Garden Hotel Šanghaj - RestauraceOkura Garden Hotel Šanghaj - RestauraceOkura Garden Hotel Šanghaj - RestauraceOkura Garden Hotel Šanghaj - Pub/loungeOkura Garden Hotel Šanghaj - Pub/loungeOkura Garden Hotel Šanghaj - ObchodyOkura Garden Hotel Šanghaj - KoupelnaOkura Garden Hotel Šanghaj - Taneční sálOkura Garden Hotel Šanghaj - RestauraceOkura Garden Hotel Šanghaj - Taneční sálOkura Garden Hotel Šanghaj - Taneční sálOkura Garden Hotel Šanghaj - Taneční sálOkura Garden Hotel Šanghaj - Prostory pro setkáváníOkura Garden Hotel Šanghaj - Prostory pro setkáváníOkura Garden Hotel Šanghaj - Prostory pro setkáváníOkura Garden Hotel Šanghaj - LázněOkura Garden Hotel Šanghaj - Fitness prostoryOkura Garden Hotel Šanghaj - Rekreační zařízeníOkura Garden Hotel Šanghaj - BazénOkura Garden Hotel Šanghaj - ZahradaOkura Garden Hotel Šanghaj - ZahradaOkura Garden Hotel Šanghaj - Exteriér hoteluOkura Garden Hotel Šanghaj - Exteriér hoteluOkura Garden Hotel Šanghaj - ZahradaOkura Garden Hotel Šanghaj - Exteriér hoteluOkura Garden Hotel Šanghaj - Exteriér hoteluOkura Garden Hotel Šanghaj - Exteriér hoteluOkura Garden Hotel Šanghaj - Exteriér hoteluOkura Garden Hotel Šanghaj - Exteriér hoteluOkura Garden Hotel Šanghaj - Interiér hotelu


AS-AGWEB-3C03