nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Orchard Hotel Singapore

442 Orchard Road , Orchard, Singapur 238879 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Orchard Hotel Singapore Singapur - Lobby Orchard Hotel Singapore Singapur - Bazén Orchard Hotel Singapore Singapur - Bazén Orchard Hotel Singapore Singapur - Fitness prostory Orchard Hotel Singapore Singapur - Dětský klub Orchard Hotel Singapore Singapur - Pub/lounge Orchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Orchard Hotel Singapore Singapur - Koupelna Orchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Orchard Hotel Singapore Singapur - Apartmá Orchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Orchard Hotel Singapore Singapur - Koupelna Orchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Orchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Orchard Hotel Singapore Singapur - Apartmá Orchard Hotel Singapore Singapur - Koupelna
Orchard Hotel Singapore Singapur - Apartmá Orchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Orchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Orchard Hotel Singapore Singapur - Apartmá Orchard Hotel Singapore Singapur - Apartmá Orchard Hotel Singapore Singapur - Pub/lounge Orchard Hotel Singapore Singapur - Taneční sál Orchard Hotel Singapore Singapur - Prostory pro setkávání Orchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Orchard Hotel Singapore Singapur - Executive Lounge Orchard Hotel Singapore Singapur - Executive Lounge Orchard Hotel Singapore Singapur - Executive Lounge
Oblast: Orchard Počet pokojů: 656
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 3125 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,3
Poloha
8,5
Personál
7,7
Stav hotelu / čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (3125)
Seřazeno podle:
Eva F. Páry Czech Republic, 28. ledna 2013
very good location

swiming pool, great breakfast, great location
8
Pei X. Jednotlivci Singapore, 29. srpna 2014
Location

.
7,7
The hotel located at the end of Orchard road, I like the location, along orchard road, but not in the middle of the noise and congestion, I like the hotel lobby and restaurant.
Mike S. Obchodní cestující United States of America, 27. srpna 2014
Great Location

Nice big room, Location to shops and restaurants, Friendly Staff
9,3
I checked in on a Tuesday afternoon and upon arriving at the front desk, I was informed that I would be upgraded to a suite! The room was very nice and I only wished I was staying more than one night.
Rajbahadur S. Obchodní cestující Nepal, 22. srpna 2014
Ok

Closer to orchard road
5,7
Edward H. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 22. srpna 2014
1 sstep to shopping mall

very strategic, easy to findbtransport, nice performance staff
7,7
Yii H. Obchodní cestující Malaysia, 22. srpna 2014
great location and clean room

location, convenience, clean
8,7
Wan Y. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 19. srpna 2014
Good value

Price, tidy & clean
7,3
Good!
Rung P. Jednotlivci Thailand, 19. srpna 2014
convenient stay

location service price
8,7
the hotel is located not very far away from mass transportation such as MRT and it is as well right at the shopping area; Orchard Rd
Ling Y. Obchodní cestující Malaysia, 17. srpna 2014
Convenient / Big room

Convenient / Big room / Nice food
8
I always stay at Orchard Hotel and they never disappointed me before. Of course there's good and bad you might face in different period of time but still acceptable.
Alfredo L. Páry Philippines, 17. srpna 2014
the toilet was not clean properly, got some smell

location
6,3
Good only

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Orchard Hotel Singapore SingapurOrchard Hotel Singapore Singapur - LobbyOrchard Hotel Singapore Singapur - BazénOrchard Hotel Singapore Singapur - BazénOrchard Hotel Singapore Singapur - Fitness prostoryOrchard Hotel Singapore Singapur - Dětský klubOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/loungeOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hostyOrchard Hotel Singapore Singapur - KoupelnaOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hostyOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartmáOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hostyOrchard Hotel Singapore Singapur - KoupelnaOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hostyOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hostyOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartmáOrchard Hotel Singapore Singapur - KoupelnaOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartmáOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hostyOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hostyOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartmáOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartmáOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/loungeOrchard Hotel Singapore Singapur - Taneční sálOrchard Hotel Singapore Singapur - Prostory pro setkáváníOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hostyOrchard Hotel Singapore Singapur - Executive LoungeOrchard Hotel Singapore Singapur - Executive LoungeOrchard Hotel Singapore Singapur - Executive LoungeOrchard Hotel Singapore Singapur - Mapa

Hodnocení zákazníků - Orchard Hotel Singapore, Singapur

AS-AGWEB-3A03