Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Orchard Hotel Singapore

442 Orchard Road , Orchard, Singapur 238879 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Orchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Orchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Orchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Orchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Orchard Hotel Singapore Singapur - Apartmá Orchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Orchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Orchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Orchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Orchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Orchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Orchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Orchard Hotel Singapore Singapur - Apartmá Orchard Hotel Singapore Singapur - Apartmá Orchard Hotel Singapore Singapur - Apartmá Orchard Hotel Singapore Singapur - Apartmá
Orchard Hotel Singapore Singapur - Apartmá Orchard Hotel Singapore Singapur - Apartmá Orchard Hotel Singapore Singapur - Koupelna Orchard Hotel Singapore Singapur - Koupelna Orchard Hotel Singapore Singapur - Koupelna Orchard Hotel Singapore Singapur - Koupelna Orchard Hotel Singapore Singapur - Executive Lounge Orchard Hotel Singapore Singapur - Executive Lounge Orchard Hotel Singapore Singapur - Executive Lounge Orchard Hotel Singapore Singapur - Fitness prostory Orchard Hotel Singapore Singapur - Fitness prostory Orchard Hotel Singapore Singapur - Dětský klub
Oblast: Orchard Počet pokojů: 656
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 3542 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,3
Poloha
8,5
Personál
7,8
Stav hotelu/čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (3542)
Seřazeno podle:
Eva F. Páry Czech Republic, 28. ledna 2013
very good location

swiming pool, great breakfast, great location
8
Bryan D. Páry Australia, 27. června 2015
Anniversary

Location, Quality, Friendly Staff
10
Awesome!!
Ari M. Obchodní cestující Finland, 27. června 2015
My last stay in Orchad hotel

# best things are location, easy taxi availability and nice pool area
6,7
Cheng S. Obchodní cestující Malaysia, 26. června 2015
A good hotel

Location , Service and Comfort
9,3
Great service indeed especially the guest service staff Ms Kimberly. Upgraded us when they found out it was our anniversary. Room clean and comfort. Food is ok. Location is walking distance to Wheelock and ION Orchard. Surely will stay again for what we hv to pay and service we get.
Nicholas J. Obchodní cestující United Kingdom, 25. června 2015
business stop over.

Speed of Check in / check out. availability of Taxi's from the lobby. Great Buffet breakfast
7,7
Only 1 night stay and then only about 6 hours in the hotel, but it suited my needs perfectly.
Shamsah L. Skupiny Canada, 22. června 2015
Not a 5 star meal

Location
6,7
Food was sub pat for a star hotel and the cool could only make one omelet at a time
Anthony P. Obchodní cestující United Kingdom, 21. června 2015
Good location for shopping and business

Location, buffet dinner and comfort
9,7
Zhenxi O. Páry Singapore, 21. června 2015
Wonderful Stay

service, comfort, people
9
Quite a breeze booking the room over Agoda. It was good value with the Agoda insider deals. Requested for a specific room and they met my request. The hotline was responsive, with a general call centre that directs me to the correct department I need to find for my various questions. When I asked about checking in early, they offered me to check in at 12pm, two hours ahead of actual check in time. When I asked for it to be even earlier They agreed to let me check in at 11am, though I eventually checked-in closer to 12pm. I also carelessly left my watch behind when I checked out and they managed to find my watch and called me back promptly to arrange for me to pick it up at my convenience. Really awesome service from the hotel staff!
Ravindra C. Obchodní cestující India, 20. června 2015
Ideally suited for short stay,decent hotel.

cleanliness,room size,wide breakfast selection,helpful staff.
8
Enjoyed the brief stay at the hotel.Will return next time.
Artorn C. Rodiny s malými dětmi Thailand, 17. června 2015
very good

price. location. service
5,3
good

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Orchard Hotel Singapore SingapurOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hostyOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hostyOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hostyOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hostyOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartmáOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hostyOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hostyOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hostyOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hostyOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hostyOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hostyOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hostyOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartmáOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartmáOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartmáOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartmáOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartmáOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartmáOrchard Hotel Singapore Singapur - KoupelnaOrchard Hotel Singapore Singapur - KoupelnaOrchard Hotel Singapore Singapur - KoupelnaOrchard Hotel Singapore Singapur - KoupelnaOrchard Hotel Singapore Singapur - Executive LoungeOrchard Hotel Singapore Singapur - Executive LoungeOrchard Hotel Singapore Singapur - Executive LoungeOrchard Hotel Singapore Singapur - Fitness prostoryOrchard Hotel Singapore Singapur - Fitness prostoryOrchard Hotel Singapore Singapur - Dětský klubOrchard Hotel Singapore Singapur - LobbyOrchard Hotel Singapore Singapur - MapaOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/loungeOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/loungeOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/loungeOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/loungeOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/loungeOrchard Hotel Singapore Singapur - RestauraceOrchard Hotel Singapore Singapur - RestauraceOrchard Hotel Singapore Singapur - RestauraceOrchard Hotel Singapore Singapur - RestauraceOrchard Hotel Singapore Singapur - BazénOrchard Hotel Singapore Singapur - Bazén

Hodnocení zákazníků - Orchard Hotel Singapore, Singapur

Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C03