nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Orchard Hotel Singapore

442 Orchard Road , Orchard, Singapur 238879 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Orchard Hotel Singapore Singapur - Apartmá Orchard Hotel Singapore Singapur - Dětský klub Orchard Hotel Singapore Singapur - Taneční sál Orchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Orchard Hotel Singapore Singapur - Koupelna Orchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Orchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Orchard Hotel Singapore Singapur - Apartmá Orchard Hotel Singapore Singapur - Koupelna Orchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Orchard Hotel Singapore Singapur - Apartmá Orchard Hotel Singapore Singapur - Koupelna Orchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Orchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Orchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Orchard Hotel Singapore Singapur - Apartmá
Orchard Hotel Singapore Singapur - Apartmá Orchard Hotel Singapore Singapur - Koupelna Orchard Hotel Singapore Singapur - Koupelna Orchard Hotel Singapore Singapur - Koupelna Orchard Hotel Singapore Singapur - Bazén Orchard Hotel Singapore Singapur - Fitness prostory Orchard Hotel Singapore Singapur - Lobby Orchard Hotel Singapore Singapur - Pub/lounge Orchard Hotel Singapore Singapur - Interiér hotelu Orchard Hotel Singapore Singapur - Pub/lounge Orchard Hotel Singapore Singapur - Restaurace Orchard Hotel Singapore Singapur - Pub/lounge
Poloha: Orchard Počet pokojů: 656
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 2951 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,3
Poloha
8,5
Personál
7,7
Stav hotelu / čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (2951)
Eva F. Páry Czech Republic, 28. ledna 2013
very good location

swiming pool, great breakfast, great location
8
Kavita P. Jednotlivci United Kingdom, 12. dubna 2014
What's not to like?

Location, excellent food, great Room Service Staff
8,3
The only negative comment - I dropped croissant flakes onto the carpet in my room, and inadvertently walked it into the bathroom. Housekeeping came and went, but both floors remained dirty!!
Bader A. Obchodní cestující Kuwait, 12. dubna 2014
rooms are very small and old, Not a 5 stars hotel

Cheaper than other hotels
4,7
The room was very small and old, definitly not five star. I had to pay to upgrade my room because the management refused to upgrade my room. There was no way to stay in that room. But my reservation was non-refundable. So I had to stick with this 3* hotel. The location is not suitable for families with children
Tanomsiri S. Rodiny se staršími dětmi Thailand, 7. dubna 2014
Good location for shopping

On orchard road near shopping area
5,7
Fine
Gautam B. Rodiny s malými dětmi India, 7. dubna 2014
Excellent

Everything
10
Had a great time!
James K. Obchodní cestující United States of America, 3. dubna 2014
small beds small room good location

nice staff,,,, good location,,,,
7
i booked a room with a king bed and they were sold out and put me into a room with a small twin bed,,, they told me they upgraded me to a larger room but the room was no more then 24 meters the bed was so small and i had a terrible night sleep,,, the next day they changed rooms for me and gave me a free breakfast,,,,,wifi is free only in the lobby and the cost for internet in the room,,,, the breakfast was not that good,,,, very poor value,,,,, don't buy the breakfast as there are plenty of coffee shops around the hotel
Duc T. Obchodní cestující Vietnam, 1. dubna 2014
Verything was OK!

Close to shopping areas, Easy access to public transport, Close to major attractions
8
Everything was OK. I stayed one night, a short time for an experiment. However, I like this hotel.
Sylvie R. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 1. dubna 2014
Comfort

Close to Shopping Mall,Greats Breakfast and Friendly Staff
8,3
Great
Syed A. Rodiny s malými dětmi Bangladesh, 30. března 2014
Great hotel,worth of stay!!

Cleanliness, centrally located, beautiful lobby
9,3
It was a great experience all together & surely I will go next time
Fong G. Páry Australia, 26. března 2014
Good

We were granted late check out time to 2pm
8
Overall were good but disappointed no free wi fi in our room have to go down to the lobby for it

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Orchard Hotel Singapore SingapurOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartmáOrchard Hotel Singapore Singapur - Dětský klubOrchard Hotel Singapore Singapur - Taneční sálOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hostyOrchard Hotel Singapore Singapur - KoupelnaOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hostyOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hostyOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartmáOrchard Hotel Singapore Singapur - KoupelnaOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hostyOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartmáOrchard Hotel Singapore Singapur - KoupelnaOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hostyOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hostyOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hostyOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartmáOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartmáOrchard Hotel Singapore Singapur - KoupelnaOrchard Hotel Singapore Singapur - KoupelnaOrchard Hotel Singapore Singapur - KoupelnaOrchard Hotel Singapore Singapur - BazénOrchard Hotel Singapore Singapur - Fitness prostoryOrchard Hotel Singapore Singapur - LobbyOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/loungeOrchard Hotel Singapore Singapur - Interiér hoteluOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/loungeOrchard Hotel Singapore Singapur - RestauraceOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/loungeOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/loungeOrchard Hotel Singapore Singapur - Taneční sálOrchard Hotel Singapore Singapur - RestauraceOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hostyOrchard Hotel Singapore Singapur - Prostory pro setkáváníOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokoj pro hosty

Hodnocení zákazníků - Orchard Hotel Singapore, Singapur

AS-AGWEB-3A05