Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Orchid Hotel

1 Tras Link, Chinatown, Singapur 078867

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 3699 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
8,8
Personál
8,1
Stav hotelu/čistota
8,2
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
6,7
Všechna hodnocení (3699)
Seřazeno podle:
Robbi Y. Obchodní cestující Indonesia, 27. dubna 2016
Good
5,3
Ok
Nahlásit hodnocení
Janis B. Páry Australia, 25. dubna 2016
Great hotel
6,7
We always stay here because it is a reasonably priced hotel and the location is fantastic just across the road from train syatem
Nahlásit hodnocení
Koh K. Páry Singapore, 25. dubna 2016
Slow internet
4
Internet slow
Nahlásit hodnocení
Hernawati S. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 25. dubna 2016
Good location and services
6,7
the wall between the room was really thin, we heard the noise from next room most night we slept.
Nahlásit hodnocení
Shwu Y. Páry Singapore, 24. dubna 2016
Spacious Room and near to Shopping Mall
5,3
Spacious room, near to metro and many eateries. Good clean room. We will be back. Oh yes, friendly staff too!
Nahlásit hodnocení
Daryanto B. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 24. dubna 2016
Superb service of staffs,large room size, lots of
5,7
Internet connection was not good and hotel a bit old
Nahlásit hodnocení
Yeoh C. Obchodní cestující Malaysia, 23. dubna 2016
nice room
5
big and spacious room , big swimming pool however the gym room is really disappointing
Nahlásit hodnocení
Shwu Y. Páry Singapore, 23. dubna 2016
Spacious Room and Good Location
5,3
We love the room as it is spacious. Near to many eateries especially Korea or Japan restaurants. 100AM mall is also within walking distance. We had a great stay. Thank you.
Nahlásit hodnocení
Stephanie W. Páry Australia, 23. dubna 2016
Over priced
4,3
The rooms were very old and dated. Bathroom floor and walls were vinyl and a little grubby. Would have expected more for the price
Nahlásit hodnocení
Delon L. Jednotlivci Malaysia, 23. dubna 2016
Very average + good location
3,7
Just ok if you are just need a bed to sleep overnight. From agoda, it shows cover free breakfast, but the hotel mentioned the rate doesn't cover.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Orchid Hotel SingapurOrchid Hotel Singapur - Pokoj pro hostyOrchid Hotel Singapur - Pokoj pro hostyOrchid Hotel Singapur - Pokoj pro hostyOrchid Hotel Singapur - Pokoj pro hostyOrchid Hotel Singapur - Pokoj pro hostyOrchid Hotel Singapur - Pokoj pro hostyOrchid Hotel Singapur - Pokoj pro hostyOrchid Hotel Singapur - Pokoj pro hostyOrchid Hotel Singapur - Pokoj pro hostyOrchid Hotel Singapur - Pokoj pro hostyOrchid Hotel Singapur - KoupelnaOrchid Hotel Singapur - VybaveníOrchid Hotel Singapur - RestauraceOrchid Hotel Singapur - RestauraceOrchid Hotel Singapur - LobbyOrchid Hotel Singapur - LobbyOrchid Hotel Singapur - RestauraceOrchid Hotel Singapur - RestauraceOrchid Hotel Singapur - RestauraceOrchid Hotel Singapur - RestauraceOrchid Hotel Singapur - RestauraceOrchid Hotel Singapur - RestauraceOrchid Hotel Singapur - RestauraceOrchid Hotel Singapur - RestauraceOrchid Hotel Singapur - RestauraceOrchid Hotel Singapur - RestauraceOrchid Hotel Singapur - RestauraceOrchid Hotel Singapur - Exteriér hoteluOrchid Hotel Singapur - LobbyOrchid Hotel Singapur - Fitness prostoryOrchid Hotel Singapur - RestauraceOrchid Hotel Singapur - Fitness prostoryOrchid Hotel Singapur - Pokoj pro hostyOrchid Hotel Singapur - KoupelnaOrchid Hotel Singapur - Pokoj pro hostyOrchid Hotel Singapur - Pokoj pro hostyOrchid Hotel Singapur - Pokoj pro hostyOrchid Hotel Singapur - Pokoj pro hostyOrchid Hotel Singapur - Pokoj pro hostyOrchid Hotel Singapur - Pokoj pro hostyOrchid Hotel Singapur - Pokoj pro hostyOrchid Hotel Singapur - BazénOrchid Hotel Singapur - KoupelnaOrchid Hotel Singapur - Exteriér hoteluOrchid Hotel Singapur - Restaurace


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A02