Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Oriental Lander Hotel

206, Tong Mei Road, Mong Kok, Kowloon, Mongkok, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Oriental Lander Hotel Hong Kong - Lobby Oriental Lander Hotel Hong Kong - Restaurace Oriental Lander Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Oriental Lander Hotel Hong Kong - Vchod Oriental Lander Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Oriental Lander Hotel Hong Kong - Restaurace Oriental Lander Hotel Hong Kong - Vchod Oriental Lander Hotel Hong Kong - Lobby Oriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Oriental Lander Hotel Hong Kong - Koupelna Oriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Oriental Lander Hotel Hong Kong - Koupelna Oriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Oriental Lander Hotel Hong Kong - Lobby Oriental Lander Hotel Hong Kong - Koupelna Oriental Lander Hotel Hong Kong - Interiér hotelu
Oriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Oriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Oriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Oriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Oriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Oriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Oriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Oriental Lander Hotel Hong Kong - Lobby Oriental Lander Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Oriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Oriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Oriental Lander Hotel Hong Kong - Koupelna
Oblast: Mongkok Počet pokojů: 80
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,8

na základě 2660 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,9
Poloha
7,2
Personál
6,6
Stav hotelu/čistota
7,3
Pokojový komfort/standard
6,8
Jídlo/stolování
5,8
Všechna hodnocení (2660)
Seřazeno podle:
Wong F. Páry Malaysia, 24. července 2015
Normal

Clean, Location, Dining
8
Chan R. Jednotlivci Australia, 16. července 2015
best value, 3+ stars

value, clean
9
Was a bit difficult to find first, room was small but clean, average location, a bit of a walk to closest station (will be quite tedious if you had a lot of luggages), was really really good price for a 3 and a half star hotel.
Siew K. Páry Singapore, 14. července 2015
Room is clean.The room is super tiny uncomfortable

Nope.
6,3
Horrible. feel like a bird cage for the first time in my life.
Mark L. Páry Australia, 12. července 2015
Great size for hong kong standards

Size of room, service, location
8,7
Eoung V. Rodiny se staršími dětmi Cambodia, 11. července 2015
Great Place to escape from a busy city

Location,
9
Eoung V. Rodiny se staršími dětmi Cambodia, 11. července 2015
Comfortable place to stay beyond the busy city

Location, Cleaness, Staff performance
9
It was a pleasant trip for our family in Hong Kong, and we were thankful we found this stand alone and peaceful hotel. It was a short walk from MTR Prince Edward station, Exit C2. We booked 2 rooms; they were very small (Space Efficient) but very clean. The staffs were very helpful and friendly. We didn't have any big problem regarding the rooms, it was just the shower area, too small for an average Asian guy. The only bad point was the noise from a hole (looked like an exhausted fan hole) woke us up 2 mornings in a row at 5 AM as if it was an alarm. However, they fixed it for us after we informed them about the noise. Overalls, we would really recommend the hotel, even if it's not located in the very center of the city (like Tsim Sha Tsui) but it's really convenient if you take MTR (which is very easy to understand even if it was our first time taking it).
Kelvin W. Skupiny Singapore, 5. července 2015
Worth the money

Cheap,convenient and good service
7,7
Overall,cheap hotel with limited facilities
Polok C. Rodiny se staršími dětmi United Kingdom, 2. července 2015
This hotel is vary good for the price I pay

Staff is good value for money, location is okay
8
Jaime R. Jednotlivci United States of America, 29. června 2015
Very good for the price

Price, location, good conditions in general.
6,7
Good, fair.
Anthony P. Obchodní cestující United Kingdom, 29. června 2015
Close to good market stall/tourist shopping areas

Price, location and price!
8,3
Inexpensive clean hotel near to tourist shopping areas and local food outlets.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Oriental Lander Hotel Hong KongOriental Lander Hotel Hong Kong - LobbyOriental Lander Hotel Hong Kong - RestauraceOriental Lander Hotel Hong Kong - Obchodní centrumOriental Lander Hotel Hong Kong - VchodOriental Lander Hotel Hong Kong - Interiér hoteluOriental Lander Hotel Hong Kong - RestauraceOriental Lander Hotel Hong Kong - VchodOriental Lander Hotel Hong Kong - LobbyOriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyOriental Lander Hotel Hong Kong - KoupelnaOriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyOriental Lander Hotel Hong Kong - KoupelnaOriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyOriental Lander Hotel Hong Kong - LobbyOriental Lander Hotel Hong Kong - KoupelnaOriental Lander Hotel Hong Kong - Interiér hoteluOriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyOriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyOriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyOriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyOriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyOriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyOriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyOriental Lander Hotel Hong Kong - LobbyOriental Lander Hotel Hong Kong - Interiér hoteluOriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyOriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyOriental Lander Hotel Hong Kong - KoupelnaOriental Lander Hotel Hong Kong - Lobby


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C06