nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Oriental Lander Hotel

206, Tong Mei Road, Mong Kok, Kowloon, Mongkok, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Oriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Oriental Lander Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Oriental Lander Hotel Hong Kong - Apartmá Oriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Oriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Oriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Oriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Oriental Lander Hotel Hong Kong - Koupelna Oriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Oriental Lander Hotel Hong Kong - Restaurace Oriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Oriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Oriental Lander Hotel Hong Kong - Koupelna Oriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Oriental Lander Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Oriental Lander Hotel Hong Kong - Interiér hotelu
Oriental Lander Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Oriental Lander Hotel Hong Kong - Vchod Oriental Lander Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Oriental Lander Hotel Hong Kong - Lobby Oriental Lander Hotel Hong Kong - Restaurace Oriental Lander Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Oriental Lander Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Oriental Lander Hotel Hong Kong - Restaurace
Oblast: Mongkok Počet pokojů: 80
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,8

na základě 2435 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,9
Poloha
7,2
Personál
6,5
Stav hotelu / čistota
7,3
Pokojový komfort/standard
6,8
Jídlo/stolování
5,8
Všechna hodnocení (2435)
Seřazeno podle:
Sum K. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 20. listopadu 2014
Value for money

Clean, 10min away from MTR, ok
7
Clean, 10min away from MTR, ok
Leung S. Páry China, 17. listopadu 2014
cheap price, worth to go

cheap price
6
Chun G. Skupiny Hong Kong, 13. listopadu 2014
Value for Money

Value for Money, Room Comfort & Location
6,3
For the money we paid, the room condition & location close to Mongkok HK. I would say this is a hotel we could enjoy our trip.
Chi W. Páry Hong Kong, 11. listopadu 2014
Expensive

Nil
6
Expensive
Kar S. Jednotlivci Hong Kong, 11. listopadu 2014
nice stay

location, cleaniness, friendly
9,3
wonderful staff & good location.
Karen W. Jednotlivci Singapore, 8. listopadu 2014
Pleasant

location, service, check out time
10
Justin S. Páry Malaysia, 7. listopadu 2014
Good hotel but a little small

Great location, comfortable room and friendly staff
7
The hotel is easy to find and is not too far away from Prince Edward metro station. The hotel offer comfortable rooms, but they are a little small and may not be as comfortable for either plus size people or guests with a lot of luggage as there isn't that much space available. Overall still a great stay for bargain hunters such as budget tourists.
Margareth D. Obchodní cestující Indonesia, 7. listopadu 2014
back again

clean, kind, near city
8
hi again back to my sixth review and will never change i always love this hotel, and apparently the start get to know me they always kind and i looking forward back to this hotel
Hon W. Páry Hong Kong, 2. listopadu 2014
it's a normal hotel but quite small size.

service, location, check out time
6
It's ok, not good or bad. But was bit noisy when others outside my room.
Wei S. Obchodní cestující Malaysia, 30. října 2014
Average

Location, Value for Money, Easy Booking
6,7
Average

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Oriental Lander Hotel Hong KongOriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyOriental Lander Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluOriental Lander Hotel Hong Kong - ApartmáOriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyOriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyOriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyOriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyOriental Lander Hotel Hong Kong - KoupelnaOriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyOriental Lander Hotel Hong Kong - RestauraceOriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyOriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyOriental Lander Hotel Hong Kong - KoupelnaOriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyOriental Lander Hotel Hong Kong - Interiér hoteluOriental Lander Hotel Hong Kong - Interiér hoteluOriental Lander Hotel Hong Kong - Interiér hoteluOriental Lander Hotel Hong Kong - VchodOriental Lander Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluOriental Lander Hotel Hong Kong - LobbyOriental Lander Hotel Hong Kong - RestauraceOriental Lander Hotel Hong Kong - Obchodní centrumOriental Lander Hotel Hong Kong - Interiér hoteluOriental Lander Hotel Hong Kong - Restaurace


AS-AGWEB-3C03