nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Oriental Lander Hotel

206, Tong Mei Road, Mong Kok, Kowloon, Mongkok, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Oriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Oriental Lander Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Oriental Lander Hotel Hong Kong - Apartmá Oriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Oriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Oriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Oriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Oriental Lander Hotel Hong Kong - Koupelna Oriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Oriental Lander Hotel Hong Kong - Restaurace Oriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Oriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Oriental Lander Hotel Hong Kong - Koupelna Oriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Oriental Lander Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Oriental Lander Hotel Hong Kong - Interiér hotelu
Oriental Lander Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Oriental Lander Hotel Hong Kong - Vchod Oriental Lander Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Oriental Lander Hotel Hong Kong - Lobby Oriental Lander Hotel Hong Kong - Restaurace Oriental Lander Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Oriental Lander Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Oriental Lander Hotel Hong Kong - Restaurace
Oblast: Mongkok Počet pokojů: 80
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,8

na základě 2591 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,9
Poloha
7,2
Personál
6,6
Stav hotelu / čistota
7,3
Pokojový komfort/standard
6,8
Jídlo/stolování
5,8
Všechna hodnocení (2591)
Seřazeno podle:
Hoi M. Páry Hong Kong, 22. dubna 2015
good

good
6,3
Good
Ervira E. Skupiny Indonesia, 12. dubna 2015
nice location , nice food ,

nice location , nice food , i got not so small room
7,7
Luke N. Jednotlivci Hong Kong, 9. dubna 2015
Convenient and clean place to stay again

1. reasonable price 2.convenient location 3.clean and comfortable rooms
8
Kok K. Skupiny Singapore, 5. dubna 2015
Not bad, but a bit far from the MTR

-NIL-
5,3
-The distance from the nearest MTR station (Prince Edward) was about a 15 minute walk -Room was really squeezy for 3 people -Walls very thin, can hear the conversation of other guests living next door
Yew H. Obchodní cestující Singapore, 30. března 2015
Value for Money Hotel

Staff / Professionalism / Staff
8,7
Good, Staff are considerate and professionalism. They look into every details with a big smile on their face.
Hoi M. Páry Hong Kong, 29. března 2015
good

good
6
Good
Luke N. Jednotlivci Hong Kong, 21. března 2015
Convenient place for a short stay

1.convenient location 2.polite and efficient staff 3.Rooms are quite clean and tidy
7,3
Angilla K. Páry Philippines, 19. března 2015
We love the hotel.

Cleanliness, friendly staff and good
8,7
My husband and I had a very pleasant stay in Oriental Lander Hotel. We stayed for 5 days and they kept our room always clean and arrange. new sheets, new set of towels and tissues are provided everyday by the hotel. Hotel staffs are very polite. Hotel location is near mongkok so my husband and I frequently walks from mongkok to our hotel. We would definetely recommend this hotel to our friends and relatives.
Lim C. Páry Malaysia, 15. března 2015
Location wise is good.

Location, location and location.
5,7
Liliana T. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 15. března 2015
A nice hotel

Good place near mtr and cozy too
8,7
Pleasant stay in here.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Oriental Lander Hotel Hong KongOriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyOriental Lander Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluOriental Lander Hotel Hong Kong - ApartmáOriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyOriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyOriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyOriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyOriental Lander Hotel Hong Kong - KoupelnaOriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyOriental Lander Hotel Hong Kong - RestauraceOriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyOriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyOriental Lander Hotel Hong Kong - KoupelnaOriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyOriental Lander Hotel Hong Kong - Interiér hoteluOriental Lander Hotel Hong Kong - Interiér hoteluOriental Lander Hotel Hong Kong - Interiér hoteluOriental Lander Hotel Hong Kong - VchodOriental Lander Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluOriental Lander Hotel Hong Kong - LobbyOriental Lander Hotel Hong Kong - RestauraceOriental Lander Hotel Hong Kong - Obchodní centrumOriental Lander Hotel Hong Kong - Interiér hoteluOriental Lander Hotel Hong Kong - Restaurace


AS-AGWEB-3A06