nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Oriental Lander Hotel

206, Tong Mei Road, Mong Kok, Kowloon, Mongkok, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Oriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Oriental Lander Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Oriental Lander Hotel Hong Kong - Apartmá Oriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Oriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Oriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Oriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Oriental Lander Hotel Hong Kong - Koupelna Oriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Oriental Lander Hotel Hong Kong - Restaurace Oriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Oriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Oriental Lander Hotel Hong Kong - Koupelna Oriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Oriental Lander Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Oriental Lander Hotel Hong Kong - Interiér hotelu
Oriental Lander Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Oriental Lander Hotel Hong Kong - Vchod Oriental Lander Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Oriental Lander Hotel Hong Kong - Lobby Oriental Lander Hotel Hong Kong - Restaurace Oriental Lander Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Oriental Lander Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Oriental Lander Hotel Hong Kong - Restaurace
Oblast: Mongkok Počet pokojů: 80
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,7

na základě 2371 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,8
Poloha
7,2
Personál
6,5
Stav hotelu / čistota
7,3
Pokojový komfort/standard
6,8
Jídlo/stolování
5,8
Všechna hodnocení (2371)
Seřazeno podle:
Ma. F. Skupiny Philippines, 28. září 2014
Good but.....

If you're looking for a clean and nice smelling hotel, I definitely recommend this hotel. But in terms of accessibility on hong kongs tourist spot, this hotel is not convenient for you.
5,7
Good as we just stayed there to sleep and leave after 4-6 hrs of sleep.
Harald F. Obchodní cestující Netherlands, 25. září 2014
not to bad

location price and easy to go in and out the lobby
5,7
Good quiet place no long waiting for the lift.
Lydia C. Páry Malaysia, 23. září 2014
Worth the stay and money.

friendly staff, perfect location and clean
8,3
I stayed here for a night. They upgraded our room for free which was very nice of them. To our surprise the room had a small living area/bedroom. So basically it's like a 2 room hotel. I think this would be ideal for a family of 3 where the extra room could be given to the child. The extra room also has a television. I think the only issue was the toilet which was very very small but other than that it was a really good experience.
Leo L. Páry Hong Kong, 21. září 2014
OK

location is good
6
location is good, other is standard
Tan C. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 21. září 2014
very small room

convenient, nice staff, low price
6
Anthony P. Obchodní cestující United Kingdom, 20. září 2014
Small but comfortable, typical for Hong Kong

Price was good given the time of year, whilst the location was good for shopping and local eateries.
6,7
Chao S. Obchodní cestující Malaysia, 17. září 2014
Not bad

location, price, that all
8
Yuen M. Páry China, 16. září 2014
Not idea choice

friendly staff and clean
7,3
Not memorable. Hotel too small for comfort with no basic facility such as restaurant. Toilet is exceptionally small. . Distance to MTR station seems further than projected on website. A little pricy for hotel in that kind of location. Otherwise hotel is clean .
Wai S. Páry Hong Kong, 14. září 2014
Clean room and nice staff

Efficient service. Bottle water supplied in the room is reasonable. I forgot my phone charger and the nice staff borrowed his to me.
6,3
Ka Y. Obchodní cestující Hong Kong, 9. září 2014
nice hotel

gd location, cheap price
6,7

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Oriental Lander Hotel Hong KongOriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyOriental Lander Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluOriental Lander Hotel Hong Kong - ApartmáOriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyOriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyOriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyOriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyOriental Lander Hotel Hong Kong - KoupelnaOriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyOriental Lander Hotel Hong Kong - RestauraceOriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyOriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyOriental Lander Hotel Hong Kong - KoupelnaOriental Lander Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyOriental Lander Hotel Hong Kong - Interiér hoteluOriental Lander Hotel Hong Kong - Interiér hoteluOriental Lander Hotel Hong Kong - Interiér hoteluOriental Lander Hotel Hong Kong - VchodOriental Lander Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluOriental Lander Hotel Hong Kong - LobbyOriental Lander Hotel Hong Kong - RestauraceOriental Lander Hotel Hong Kong - Obchodní centrumOriental Lander Hotel Hong Kong - Interiér hoteluOriental Lander Hotel Hong Kong - Restaurace


AS-AGWEB-3C01