nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

OveMar Resort Hotel

Paratong, Sta. Catalina, Vlastní město, Vigan, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

OveMar Resort Hotel Vigan - Koupelna OveMar Resort Hotel Vigan - Restaurace OveMar Resort Hotel Vigan - Exteriér hotelu OveMar Resort Hotel Vigan - Vchod OveMar Resort Hotel Vigan - Restaurace OveMar Resort Hotel Vigan - Pokoj pro hosty OveMar Resort Hotel Vigan - Pokoj pro hosty OveMar Resort Hotel Vigan - Balkón/terasa OveMar Resort Hotel Vigan - Pokoj pro hosty OveMar Resort Hotel Vigan - Restaurace OveMar Resort Hotel Vigan - Pokoj pro hosty OveMar Resort Hotel Vigan - Exteriér hotelu OveMar Resort Hotel Vigan - Pokoj pro hosty OveMar Resort Hotel Vigan - Recepce OveMar Resort Hotel Vigan - Exteriér hotelu OveMar Resort Hotel Vigan - Exteriér hotelu
OveMar Resort Hotel Vigan - Restaurace OveMar Resort Hotel Vigan - Balkón/terasa OveMar Resort Hotel Vigan - Restaurace OveMar Resort Hotel Vigan - Exteriér hotelu OveMar Resort Hotel Vigan - Zahrada OveMar Resort Hotel Vigan - Bazén OveMar Resort Hotel Vigan - Rekreační zařízení OveMar Resort Hotel Vigan - Vyhlídka OveMar Resort Hotel Vigan - Pláž OveMar Resort Hotel Vigan - Lobby OveMar Resort Hotel Vigan - Lobby OveMar Resort Hotel Vigan - Hřiště
Oblast: Vlastní město Počet pokojů: 24
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,2

na základě 43 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,3
Poloha
6,0
Personál
8,0
Stav hotelu / čistota
7,9
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
6,8
Všechna hodnocení (43)
Seřazeno podle:
Marietta P. Páry Canada, 12. dubna 2015
Reasonably priced.

Ocean view, shuttle service, friendly staff.
6
Satisfactory.
Charlemagne C. Rodiny s malými dětmi Philippines, 5. dubna 2015
Hotel near Vigan

Clean, cheap and quiet
6,3
Hotel room was a bit small. It's a bit far from everything. The beach is not really right at the hotel.
Charlemagne C. Rodiny s malými dětmi Philippines, 5. dubna 2015
Hotel near Vigan

Clean, quiet, cheap
6,3
Food service takes a long time. It's not really beside the beach.
Pierre U. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 3. dubna 2015
Stay at Overmar. Our stay in this hotel is a nice

Room, food and swimming pool
7,7
Immanuel J. Rodiny s malými dětmi Philippines, 31. března 2015
Good enough

Staff, a/c, view
7,3
It was a good place to get some rest, not really a recreational place as it seemed to be. Food is too expensive for what it's worth. It was our free meal so maybe they gave us less. I would expect better tasting food and better coffee and more food at the advertised price. But it is our free meal so maybe it is really less. But we were able to rest well after a whole day of driving.
Jose V. Páry Philippines, 5. března 2015
honest impressions/descriptions

accommodation, cleanliness and helpful staff personnel..
7,7
it was great but i hope you could help me with my earlier request for the cancellation/rectification/reimbursement of my erroneously made second reservation. I have no intention to increase our room reservation as we wanted to celebrate my 67th bday last 4 March 2015 private. Was informed by Ovemar staff that they will return the amount to you for remittance to me representing my unintended and unrealized second reservation. Hoping to hear from you soon, best..
Jason K. Jednotlivci United Kingdom, 1. března 2015
a good stay

staff, nearby sunset, food
6,3
Lucille T. Páry Australia, 25. února 2015
Fresh white sheets, very clean room!

Friendly staff, Very clean, wifi.
7,7
You need to have your own car to stay in this Hotel. Make the street wider and install more lights. A Hotel sign is also necessary on every street. Otherwise, all good.
Cathrina L. Rodiny s malými dětmi Afghanistan, 21. února 2015
Resort that is value for money!

Pool, value, location
6
Our 7 years old enjoyed our stay in Vigan because of the pool of this resort. It was easy to find the resort and rooms were okay and clean.
Elmer T. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 29. prosince 2014
nice

good, relaxing and staff
8,7
nice

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

OveMar Resort Hotel ViganOveMar Resort Hotel Vigan - KoupelnaOveMar Resort Hotel Vigan - RestauraceOveMar Resort Hotel Vigan - Exteriér hoteluOveMar Resort Hotel Vigan - VchodOveMar Resort Hotel Vigan - RestauraceOveMar Resort Hotel Vigan - Pokoj pro hostyOveMar Resort Hotel Vigan - Pokoj pro hostyOveMar Resort Hotel Vigan - Balkón/terasaOveMar Resort Hotel Vigan - Pokoj pro hostyOveMar Resort Hotel Vigan - RestauraceOveMar Resort Hotel Vigan - Pokoj pro hostyOveMar Resort Hotel Vigan - Exteriér hoteluOveMar Resort Hotel Vigan - Pokoj pro hostyOveMar Resort Hotel Vigan - RecepceOveMar Resort Hotel Vigan - Exteriér hoteluOveMar Resort Hotel Vigan - Exteriér hoteluOveMar Resort Hotel Vigan - RestauraceOveMar Resort Hotel Vigan - Balkón/terasaOveMar Resort Hotel Vigan - RestauraceOveMar Resort Hotel Vigan - Exteriér hoteluOveMar Resort Hotel Vigan - ZahradaOveMar Resort Hotel Vigan - BazénOveMar Resort Hotel Vigan - Rekreační zařízeníOveMar Resort Hotel Vigan - VyhlídkaOveMar Resort Hotel Vigan - PlážOveMar Resort Hotel Vigan - LobbyOveMar Resort Hotel Vigan - LobbyOveMar Resort Hotel Vigan - HřištěOveMar Resort Hotel Vigan - Zahrada


AS-AGWEB-3B06