nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Ovolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road

100 Shek Pai Wan Road, Aberdeen, Ostrov Hong Kong Jih, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Ovolo Hotel 100 Shek Pai Wan Road Aberdeen
Ovolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Interiér hotelu Ovolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Interiér hotelu Ovolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Interiér hotelu Ovolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Pokoj pro hosty Ovolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Pokoj pro hosty Ovolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Okolí Ovolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Okolí Ovolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Interiér hotelu Ovolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Fitness prostory Ovolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Pokoj pro hosty Ovolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Pokoj pro hosty Ovolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Blízká atrakce Ovolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Blízká atrakce Ovolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Pub/lounge Ovolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Blízká atrakce Ovolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Pokoj pro hosty
Ovolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Pokoj pro hosty Ovolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Pokoj pro hosty Ovolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Apartmá Ovolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Pokoj pro hosty Ovolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Pub/lounge Ovolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Ostrov Hong Kong Jih Počet pokojů: 85
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 410 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
6,8
Personál
8,5
Stav hotelu / čistota
8,5
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (410)
Seřazeno podle:
Vicky C. Jednotlivci United States of America, 26. ledna 2015
Great hotel

Clean, modern, nice view
9
May was helpful ! Speedy check out and polite!
Aega L. Jednotlivci South Korea, 26. ledna 2015
Really Good!!!

anemities! service! accommodation! Everything was good+
9,7
Chiahao Y. Páry Taiwan, 1. ledna 2015
Good

Good
10
Termpong M. Jednotlivci Thailand, 29. prosince 2014
Good

Person goodview
8
Wei T. Páry Hong Kong, 26. prosince 2014
comfortable stay

Clean, friendly staff, big room
7,7
I stayed at the corner room. A dining room n a bedroom. Room is big and a partial sea-view. I can see that the hotel is being renovated but not as chill as hotel in wong chuk hang. Too little snacks seletion n the place is small too. Overall, a satisfactory stay.
Michael A. Rodiny s malými dětmi Philippines, 26. prosince 2014
Shiny Happy People

Comfort, Freebies, Staff
10
This hotel was a real value for money. We were first welcomed by their friendly accommodating staff and was briefed of the perks of the hotel. We really enjoyed our 4 days stay and was very satisfied. The freebies were the best - free minibar which is restocked daily, lootbag, comfy slippers and backpack for shopping.They also have unlimited free beverage and snacks served 24/7 at the lo-lounge. Too bad we were not able to experience their 2hr daily happy hour. I bet it was also great. Love the smart TV too and the hi-speed internet. The hotel is very accessible either by bus or taxi. We didn't even had a difficult time locating the hotel. Our tip, print the ovolo aberdeen harbour map (which can be downloaded from their website) and show it to the driver (whenever you're taking a cab) for easy navigation. Ovolo Aberdeen Harbour is truly livin' to their slogan, shiny happy people. It was indeed a great perfect Christmas vacation for my family especially to our toddler. We'll definitely book this hotel again when we come back to Hong Kong and even recommend to friends. Hope the on-going MTR construction is finished by then.
Seon K. Jednotlivci Philippines, 26. prosince 2014
Cheapest and good quality

1. Any place can go easily, 2. Quiet place, 3. Free minibar
7,3
I am just satisfied of this hotel.
Gordon C. Jednotlivci Canada, 21. prosince 2014
Good

Free bar. Free happy hour. Apple tv
9,7
Gordon F. Rodiny s malými dětmi Singapore, 14. prosince 2014
Lovely hotel in a quiet area

Comfortable room, good service
8,7
Chan W. Rodiny s malými dětmi Singapore, 9. prosince 2014
You will not regret with it!

Facilities, Staff's Performance, Freebies in the room
8

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Ovolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong KongOvolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Interiér hoteluOvolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Interiér hoteluOvolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Interiér hoteluOvolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - OkolíOvolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - OkolíOvolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Interiér hoteluOvolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Fitness prostoryOvolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Blízká atrakceOvolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Blízká atrakceOvolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Pub/loungeOvolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Blízká atrakceOvolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - ApartmáOvolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Pub/loungeOvolo Aberdeen Harbour – 100 Shek Pai Wan Road Hong Kong - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3C05