Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Ovolo Aberdeen Harbour

100 Shek Pai Wan Road, Aberdeen, Ostrov Hong Kong Jih, Hong Kong

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 629 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
6,8
Personál
8,6
Stav hotelu/čistota
8,5
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
7,6
Všechna hodnocení (629)
Seřazeno podle:
Ho P. Páry Hong Kong, 1. května 2016
Facility getting old
4,7
Not as good as before. Facility getting worn out, though still acceptable.
Nahlásit hodnocení
Kevin M. Páry New Zealand, 22. dubna 2016
Disappointing
4
This hotel does not live up to the advertised hype. We were kept waiting 3/4 hour in reception for our rooms, not good after 6 hour flight. Rooms were very small and run down, hotel is in an area of Aberdeen that is very dirty and is a long way from all attractions of Hong Kong. On the positive side breakfast was free, but limited of choice, mini bar was free and each night for two hours free finger food an drinks. All the above positives would not get me to stay in this hotel again.
Nahlásit hodnocení
Kevin M. Páry New Zealand, 22. dubna 2016
Disppointing
3
Nothing good about this hotel
Nahlásit hodnocení
Darence P. Rodiny s malými dětmi Singapore, 18. dubna 2016
free mini bar, clean, friendly staff
5
need a bigger room if you are going with young children , I feel the standard room is too small, feel like I'm in Tokyo .
Nahlásit hodnocení
Mark L. Jednotlivci United Kingdom, 18. dubna 2016
hotel ovolo ,,,
5,7
this hotel looks rough from the outside. but once inside its furnished nice I must say the room I had is the smallest room I have ever stayed in ,, but it had all you need ,, staff where very good and helpful ,,great view of the bay,, and close to ocean park 3 pounds in a taxi,, free coffee and snacks,,wi fi good,, warning there are 2 hotels close by with the same name make sure yo say Aberdeen ovolo,,
Nahlásit hodnocení
Ignatius N. Páry Indonesia, 17. dubna 2016
ovolo aberdeen 14 to 17 april 2016
5,3
warmest regards to charm, ali and all friends in the management of ovolo aberdeen you've been great and very helpful since checked in up to checked out. So cheer up and thank you.
Nahlásit hodnocení
Cheuk M. Páry Hong Kong, 17. dubna 2016
Nice
6,3
Nice room
Nahlásit hodnocení
Ching L. Jednotlivci Hong Kong, 13. dubna 2016
free mini bar
4,7
My room face to cemetery, really too bad
Nahlásit hodnocení
Alphonsus C. Obchodní cestující Singapore, 12. dubna 2016
Decent hotel in the outskirts
3,7
Stayed there for a few nights. Loved the staff's helpfulness and the freebies in the hotel. They provide you with free drinks from 6-8pm too! Other than that, rooms are pretty normal and really small. For that location, you'll have some problems if you rely a lot of public transport to commute.
Nahlásit hodnocení
Sandy H. Rodiny se staršími dětmi Macau, 10. dubna 2016
Good
5,3
Rm are little bit small
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Ovolo Aberdeen Harbour Hong KongOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - OkolíOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - OkolíOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Fitness prostoryOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Blízká atrakceOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Blízká atrakceOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Pub/loungeOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Blízká atrakceOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Exteriér hoteluOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Exteriér hoteluOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - OkolíOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - OkolíOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - KoupelnaOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - OkolíOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - OkolíOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - VchodOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - KoupelnaOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - KoupelnaOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - VybaveníOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - VybaveníOvolo Aberdeen Harbour Hong Kong - Vybavení


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A04