Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Ovolo Central

2 Arbuthnot Road, Central, Hong Kong Střed / Oblast Sheung Wan, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Ovolo Hotel 2 Arbuthnot Road Central
Ovolo Central Hong Kong - Exteriér hotelu Ovolo Central Hong Kong - Exteriér hotelu Ovolo Central Hong Kong - Pub/lounge Ovolo Central Hong Kong - Fitness prostory Ovolo Central Hong Kong - Pokoj pro hosty Ovolo Central Hong Kong - Pokoj pro hosty Ovolo Central Hong Kong - Vybavení Ovolo Central Hong Kong - Pub/lounge Ovolo Central Hong Kong - Exteriér hotelu Ovolo Central Hong Kong - Pokoj pro hosty Ovolo Central Hong Kong - Pokoj pro hosty Ovolo Central Hong Kong - Koupelna Ovolo Central Hong Kong - Koupelna Ovolo Central Hong Kong - Pokoj pro hosty Ovolo Central Hong Kong - Pokoj pro hosty Ovolo Central Hong Kong - Pokoj pro hosty
Ovolo Central Hong Kong - Koupelna Ovolo Central Hong Kong - Pokoj pro hosty Ovolo Central Hong Kong - Koupelna Ovolo Central Hong Kong - Pokoj pro hosty Ovolo Central Hong Kong - Pokoj pro hosty Ovolo Central Hong Kong - Pokoj pro hosty Ovolo Central Hong Kong - Pokoj pro hosty Ovolo Central Hong Kong - Pokoj pro hosty Ovolo Central Hong Kong - Pokoj pro hosty Ovolo Central Hong Kong - Pokoj pro hosty Ovolo Central Hong Kong - Pokoj pro hosty Ovolo Central Hong Kong - Vybavení
Oblast: Hong Kong Střed / Oblast Sheung Wan Počet pokojů: 42
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,5

na základě 190 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
8,9
Personál
9,2
Stav hotelu/čistota
9,1
Pokojový komfort/standard
8,9
Jídlo/stolování
7,1
Všechna hodnocení (190)
Seřazeno podle:
Veronique C. Obchodní cestující France, 29. května 2015
Great pied a terre in central

Location, modern, nice staff
9
Too short! Will definitively come back.
Claudia W. Páry United States of America, 14. února 2015
The friendliest staff in HK :)

friendly staff, free mini bar, big room
8,7
My husband and I stayed one night. We liked the serviced apartment very much. The staff are very friendly and they give free snacks & mini bar … a nice treat. We didn't get to take advantage of the free breakfast next door or happy hour (too busy). The room was big and nice bathroom. No bathtub and the bed is queen sized - no king sized beds. They had black out curtains that I was very excited about but the bathroom has a glass door so light leaked in waking me up early on my holiday. The streets are loud at night so you need to wear earplugs if you are sensitive to it. The location is excellent and overall we enjoyed our experience. Thanks!
Pauline C. Obchodní cestující Singapore, 12. února 2015
Great Location with lots of well thought out perks

Location, Size of room, free mini bar
9
Very pleased with overall service and enjoy the thoughtful free perks (Wifi throughout HK, free minibar, laundry services, 24 hr gym).
Jason P. Jednotlivci United States of America, 8. února 2015
Loved the free mini bar but noisy at night

Central location in LKF, breakfast in cafe downstaris, free mini bar
8,3
Can get very loud even during late hours at night with the bars/clubs nearby
Eamonn B. Páry United Kingdom, 8. února 2015
Best little hotel in Hong kong

Location, staff, hotel in general
10
Great stay
Jeanne G. Páry United States of America, 31. ledna 2015
Fantastic! We enjoyed every aspect of our stay!

The rooms--cozy and attention to detail. From the amazing shower to the clever laundry bag! The amenities were perfect! Breakfast was the best, what a surprise! The staff was so helpful. Location!
10
Superb!!
Kai C. Obchodní cestující Malaysia, 28. ledna 2015
Nice and comfortable room

comfort, free mini bar, location
9,3
David B. Obchodní cestující United Kingdom, 24. ledna 2015
Great as always

Location, staff, cleanliness
9,7
I have stayed here a number of times and though I often try new hotels I always end up back here. Location is superb for business and pleasure. The staff are dicreet and pleasant and nothing is too much trouble. The free mini bar is the icing on the cake.
Ka Y. Páry Hong Kong, 26. prosince 2014
Very nice staying experience!! Very nice

Comfy and stylish room , great free mini bar and bath amenities
8
Zhang J. Jednotlivci China, 8. listopadu 2014
good location, nice hotel

location, service and view
8
good experience, will be back in the near future

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Ovolo Central Hong KongOvolo Central Hong Kong - Exteriér hoteluOvolo Central Hong Kong - Exteriér hoteluOvolo Central Hong Kong - Pub/loungeOvolo Central Hong Kong - Fitness prostoryOvolo Central Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo Central Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo Central Hong Kong - VybaveníOvolo Central Hong Kong - Pub/loungeOvolo Central Hong Kong - Exteriér hoteluOvolo Central Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo Central Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo Central Hong Kong - KoupelnaOvolo Central Hong Kong - KoupelnaOvolo Central Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo Central Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo Central Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo Central Hong Kong - KoupelnaOvolo Central Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo Central Hong Kong - KoupelnaOvolo Central Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo Central Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo Central Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo Central Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo Central Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo Central Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo Central Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo Central Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo Central Hong Kong - VybaveníOvolo Central Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo Central Hong Kong - KoupelnaOvolo Central Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaOvolo Central Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaOvolo Central Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaOvolo Central Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo Central Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaOvolo Central Hong Kong - VybaveníOvolo Central Hong Kong - VchodOvolo Central Hong Kong - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A02