Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Ovolo West Kowloon

256 Tung Chau Street, Sham Shui Po, Hong Kong

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 1297 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
6,9
Personál
8,5
Stav hotelu/čistota
8,5
Pokojový komfort/standard
8,3
Jídlo/stolování
6,8
Všechna hodnocení (1297)
Seřazeno podle:
Suthipong T. Rodiny s malými dětmi Thailand, 9. května 2016
Good for Family
4,7
Nice room, service-minded staff with real Hong Kong location.
Nahlásit hodnocení
Eva J. Skupiny Indonesia, 29. dubna 2016
All satisfactorily except the housekeeping
4,7
The room was nice, small but enough for the 4 of us but the housekeeping need to be upgraded as there was cobweb in our room and until 2pm, there was still no one cleaned our room. The reception was almost always busy. But the location was good as it was near a market so it was easy to buy something or find something to eat
Nahlásit hodnocení
Louella N. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 25. dubna 2016
Hotel has the most helpful staff
6
More than all the good facilities and the good location, it was the friendly and very helpful staff that made our stay enjoyable!
Nahlásit hodnocení
Heeye K. Obchodní cestující South Korea, 24. dubna 2016
I was satisfied with this hotel.
5,7
clean room good staff
Nahlásit hodnocení
Weng S. Rodiny s malými dětmi Macau, 4. dubna 2016
good place for family stay
5,7
We can have an apartment of our own which makes it very good for family travel.
Nahlásit hodnocení
Chan W. Jednotlivci Hong Kong, 28. března 2016
Clean & Nice room facility
5
Good view, user friendly and nice room facility, love the microwave and tableware. The free happy hour with snacks and drinks and lounge look relaxing and worthy to try.
Nahlásit hodnocení
Wai M. Skupiny Singapore, 27. března 2016
Good value for money

Happy hour, modern, good amenities
7
Great!
Nahlásit hodnocení
Nur R. Rodiny s malými dětmi Singapore, 17. března 2016
Simple yet thoughtful
6
The hotel was located between 2 MTR which was a good walk away. The staff was prompt on answering all our queries. The hotel was child-friendly such as providing plastic utensils for breakfast buffet. Also, the hotel was clean. Loved it.
Nahlásit hodnocení
April M. Rodiny s malými dětmi Philippines, 27. února 2016
We like it here!
5,7
The room was spacious and clean and the staff were very helpful and accomodating to our needs. The freebies (comfy slippers, free mini bar that gets replenished everyday, chips, mints, tote bag) that comes with the room was awesome! However, the location is a bit of a disadvantage since its not in the shopping and sights area. We also hope you improve on your room make-up, only the trash was taken out and the rest of the room was left as it is. But we had a good stay and will be back for sure!
Nahlásit hodnocení
Yin Y. Páry Hong Kong, 27. února 2016
it's a bit far from MTR, but it's away from noisy
5
it's a bit far from MTR, but it's away from noisy
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Ovolo West Kowloon Hong KongOvolo West Kowloon Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo West Kowloon Hong Kong - Pub/loungeOvolo West Kowloon Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo West Kowloon Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo West Kowloon Hong Kong - Fitness prostoryOvolo West Kowloon Hong Kong - Fitness prostoryOvolo West Kowloon Hong Kong - VyhlídkaOvolo West Kowloon Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo West Kowloon Hong Kong - LobbyOvolo West Kowloon Hong Kong - Interiér hoteluOvolo West Kowloon Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo West Kowloon Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo West Kowloon Hong Kong - LobbyOvolo West Kowloon Hong Kong - Fitness prostoryOvolo West Kowloon Hong Kong - Pub/loungeOvolo West Kowloon Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo West Kowloon Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo West Kowloon Hong Kong - Pub/loungeOvolo West Kowloon Hong Kong - Pub/loungeOvolo West Kowloon Hong Kong - Exteriér hoteluOvolo West Kowloon Hong Kong - LobbyOvolo West Kowloon Hong Kong - Fitness prostoryOvolo West Kowloon Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo West Kowloon Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaOvolo West Kowloon Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaOvolo West Kowloon Hong Kong - LobbyOvolo West Kowloon Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo West Kowloon Hong Kong - Pokoj pro hostyOvolo West Kowloon Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaOvolo West Kowloon Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaOvolo West Kowloon Hong Kong - Fitness prostoryOvolo West Kowloon Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaOvolo West Kowloon Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaOvolo West Kowloon Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaOvolo West Kowloon Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaOvolo West Kowloon Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaOvolo West Kowloon Hong Kong - VchodOvolo West Kowloon Hong Kong - KoupelnaOvolo West Kowloon Hong Kong - KoupelnaOvolo West Kowloon Hong Kong - Vybavení


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B04