Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Pacific Cebu Resort

Suba-basbas, Lapu-lapu City, Mactan Island, Cebu, Filipíny 6015 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Pacific Cebu Resort Cebu - Vyhlídka Pacific Cebu Resort Cebu - Pláž Pacific Cebu Resort Cebu - Pláž Pacific Cebu Resort Cebu - Pláž Pacific Cebu Resort Cebu - Bazén Pacific Cebu Resort Cebu - Bazén Pacific Cebu Resort Cebu - Bazén Pacific Cebu Resort Cebu - Bazén Pacific Cebu Resort Cebu - Pub/lounge Pacific Cebu Resort Cebu - Restaurace Pacific Cebu Resort Cebu - Restaurace Pacific Cebu Resort Cebu - Lobby Pacific Cebu Resort Cebu - Lobby Pacific Cebu Resort Cebu - Rekreační zařízení Pacific Cebu Resort Cebu - Rekreační zařízení Pacific Cebu Resort Cebu - Sport a aktivity
Pacific Cebu Resort Cebu - Sport a aktivity Pacific Cebu Resort Cebu - Sport a aktivity Pacific Cebu Resort Cebu - Sport a aktivity Pacific Cebu Resort Cebu - Sport a aktivity Pacific Cebu Resort Cebu - Dětský klub Pacific Cebu Resort Cebu - Dětský klub Pacific Cebu Resort Cebu - Exteriér hotelu Pacific Cebu Resort Cebu - Vyhlídka Pacific Cebu Resort Cebu - Vybavení Pacific Cebu Resort Cebu - Vybavení Pacific Cebu Resort Cebu - Jídlo a nápoje Pacific Cebu Resort Cebu - Exteriér hotelu
Oblast: Mactan Island Počet pokojů: 116
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,6

na základě 433 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,7
Poloha
5,7
Personál
7,1
Stav hotelu/čistota
6,7
Pokojový komfort/standard
6,8
Jídlo/stolování
6,4
Všechna hodnocení (433)
Seřazeno podle:
Nadine K. Páry Germany, 12. července 2015
Everything was good excep for see condition.

Shore heading to see, pool, dinner.
8
It was so comfortable. Everything was good. But location is little bit confusing and see condition was little bit bad. There were a lot of trashes on the see and little bit smell. It makes couple feel bad romance.haha
Alexander S. Páry Philippines, 9. června 2015
great

staff, food and cleanliness
8
Great...
Yoshiharu N. Páry Japan, 4. května 2015
$ doesn't match to the real.
5,3
I picked up thi shotel as it said "Newly renovated room". This may be true, but the bath room especially the shower is very dissppointed. Limited service hotel--only one restaurant with very limited menue at very over priced. Cannot stay longer. Taxi drivers don't know the name and location---thus demanded to pay more. Other hotels would charges more, but overall, that could end up with the better cost performance. I will not return here.
Joseph S. Páry United States of America, 11. dubna 2015
Prices going up

view,
7,7
Internet was out almost all the time. I've been there 4 times this last year and every time the room and food is more expensive. The re was a corporate party with loud speakers that were at a level dangerous to the ears.This was the second time out of 4 there was blasting loud speakers
Nanette O. Páry Philippines, 10. dubna 2015
value for money

staff was good, love thier pier area and resort was clean
8,7
the resort was not pricey , but great value for money
Ria L. Skupiny Philippines, 28. března 2015
fine

view
8
Ki H. Jednotlivci South Korea, 2. února 2015
So so...

24hour restaurant
4,7
Charles F. Páry United States of America, 27. ledna 2015
Relaxing

Nice pool, pretty view, nice and friendly staff
10
My stay was restful and relaxing, I like walking around and enjoying the view and I used the tennis court which was fun to do with my wife, and they did provide the tennis rackets and balls.
Charles F. Páry United States of America, 26. ledna 2015
Plenty to do and see

nice view, tennis court, good price, nice staff
10
I really enjoy it there and go back again, recommend it to anyone
Michael J. Jednotlivci United States of America, 26. ledna 2015
james

The service was great , the staff was helfful in finding thing s for you and the beach and scuba were good
7,7
My stay was good , location from airport a bit far but if staying on beach it as to be. This is a 3 star hotel in my book compared to other places I stayed in the Philippines

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Pacific Cebu Resort CebuPacific Cebu Resort Cebu - VyhlídkaPacific Cebu Resort Cebu - PlážPacific Cebu Resort Cebu - PlážPacific Cebu Resort Cebu - PlážPacific Cebu Resort Cebu - BazénPacific Cebu Resort Cebu - BazénPacific Cebu Resort Cebu - BazénPacific Cebu Resort Cebu - BazénPacific Cebu Resort Cebu - Pub/loungePacific Cebu Resort Cebu - RestauracePacific Cebu Resort Cebu - RestauracePacific Cebu Resort Cebu - LobbyPacific Cebu Resort Cebu - LobbyPacific Cebu Resort Cebu - Rekreační zařízeníPacific Cebu Resort Cebu - Rekreační zařízeníPacific Cebu Resort Cebu - Sport a aktivityPacific Cebu Resort Cebu - Sport a aktivityPacific Cebu Resort Cebu - Sport a aktivityPacific Cebu Resort Cebu - Sport a aktivityPacific Cebu Resort Cebu - Sport a aktivityPacific Cebu Resort Cebu - Dětský klubPacific Cebu Resort Cebu - Dětský klubPacific Cebu Resort Cebu - Exteriér hoteluPacific Cebu Resort Cebu - VyhlídkaPacific Cebu Resort Cebu - VybaveníPacific Cebu Resort Cebu - VybaveníPacific Cebu Resort Cebu - Jídlo a nápojePacific Cebu Resort Cebu - Exteriér hoteluPacific Cebu Resort Cebu - Exteriér hoteluPacific Cebu Resort Cebu - Exteriér hoteluPacific Cebu Resort Cebu - Exteriér hoteluPacific Cebu Resort Cebu - Exteriér hoteluPacific Cebu Resort Cebu - ZahradaPacific Cebu Resort Cebu - Rekreační zařízeníPacific Cebu Resort Cebu - Rekreační zařízeníPacific Cebu Resort Cebu - Sport a aktivityPacific Cebu Resort Cebu - LázněPacific Cebu Resort Cebu - Sport a aktivityPacific Cebu Resort Cebu - Sport a aktivityPacific Cebu Resort Cebu - Fitness prostoryPacific Cebu Resort Cebu - Rekreační zařízeníPacific Cebu Resort Cebu - VyhlídkaPacific Cebu Resort Cebu - BazénPacific Cebu Resort Cebu - VyhlídkaPacific Cebu Resort Cebu - PlážPacific Cebu Resort Cebu - LobbyPacific Cebu Resort Cebu - Pláž


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B06