Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Pacific Cebu Resort

Suba-basbas, Lapu-lapu City, Mactan, Ostrov Mactan, Filipíny 6015

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,5

na základě 455 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
6,7
Poloha
5,7
Personál
7,1
Stav hotelu/čistota
6,7
Pokojový komfort/standard
6,8
Jídlo/stolování
6,3
Všechna hodnocení (455)
Seřazeno podle:
Euna K. Jednotlivci South Korea, 25. prosince 2015
I'm unsatisfied with front desk staffs.

the view and swimming pool.
5
the front desk staffs were so late and didn't inform me anything.
Nahlásit hodnocení
Franco A. Páry Philippines, 5. prosince 2015
Pacific Cebu Resort

Cleanliness, staff is friendly, value for the rooms
7,7
it was a good experience, though it is far from the main road, and the parts of the resort are still under construction
Nahlásit hodnocení
Abigail T. Rodiny s malými dětmi Philippines, 2. listopadu 2015
A beach resort with lush tree grove and greens

Tall trees, swimming pool is nice, wide beach front
7
Great!
Nahlásit hodnocení
Janice P. Rodiny s malými dětmi Philippines, 1. listopadu 2015
Hallow weekend getaway

Not too crowded, secluded
5,7
Overall, it ws a peaceful stay. I was a bit disappointed about the food options which were limited and the prices of the food were more expensive than the hotels/resorts I have stayed in. I liked how the place was not crowded.
Nahlásit hodnocení
Evgeny L. Páry Russia, 28. října 2015
Too expensive, old rooms, terrible sea
3,3
Terrible sea, bad location, old room
Nahlásit hodnocení
Victor P. Skupiny Philippines, 23. října 2015
A vacation to remember

Ambiance, tranquility and cleanliness
8,7
We really enjoyed our stay at Pacific Cebu Resort. Upon arrival we already knew that our stay here will be comfortable and relax because of the ambiance and tranquility. Employees are very warm. The food is good but a little expensive.
Nahlásit hodnocení
Mohhmed S. Jednotlivci Saudi Arabia, 16. září 2015
nice but under my expected

room, landscape, views
6
not bad , but the road to the resort is really bad, also bad location, expensive hotel taxi, the beach is dirty, food not ok, they but pork for meals, no transfer from airport even i noted that, also i can't find taxi pick up me from airport to this area
Nahlásit hodnocení
Nadine K. Páry Germany, 12. července 2015
Everything was good excep for see condition.

Shore heading to see, pool, dinner.
8
It was so comfortable. Everything was good. But location is little bit confusing and see condition was little bit bad. There were a lot of trashes on the see and little bit smell. It makes couple feel bad romance.haha
Nahlásit hodnocení
Daisy R. Rodiny s malými dětmi United States of America, 7. července 2015
Not Worth staying

buffet breakfast, pools and spa
4,3
I didn't like it at all, far from everything and its the beach is totally useless.
Nahlásit hodnocení
Alexander S. Páry Philippines, 9. června 2015
great

staff, food and cleanliness
8
Great...
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Pacific Cebu Resort Ostrov MactanPacific Cebu Resort Ostrov Mactan - VyhlídkaPacific Cebu Resort Ostrov Mactan - PlážPacific Cebu Resort Ostrov Mactan - PlážPacific Cebu Resort Ostrov Mactan - PlážPacific Cebu Resort Ostrov Mactan - BazénPacific Cebu Resort Ostrov Mactan - BazénPacific Cebu Resort Ostrov Mactan - BazénPacific Cebu Resort Ostrov Mactan - BazénPacific Cebu Resort Ostrov Mactan - Pub/loungePacific Cebu Resort Ostrov Mactan - RestauracePacific Cebu Resort Ostrov Mactan - RestauracePacific Cebu Resort Ostrov Mactan - LobbyPacific Cebu Resort Ostrov Mactan - LobbyPacific Cebu Resort Ostrov Mactan - Rekreační zařízeníPacific Cebu Resort Ostrov Mactan - Rekreační zařízeníPacific Cebu Resort Ostrov Mactan - Sport a aktivityPacific Cebu Resort Ostrov Mactan - Sport a aktivityPacific Cebu Resort Ostrov Mactan - Sport a aktivityPacific Cebu Resort Ostrov Mactan - Sport a aktivityPacific Cebu Resort Ostrov Mactan - Sport a aktivityPacific Cebu Resort Ostrov Mactan - Dětský klubPacific Cebu Resort Ostrov Mactan - Dětský klubPacific Cebu Resort Ostrov Mactan - Exteriér hoteluPacific Cebu Resort Ostrov Mactan - VyhlídkaPacific Cebu Resort Ostrov Mactan - VybaveníPacific Cebu Resort Ostrov Mactan - VybaveníPacific Cebu Resort Ostrov Mactan - Jídlo a nápojePacific Cebu Resort Ostrov Mactan - Exteriér hoteluPacific Cebu Resort Ostrov Mactan - Exteriér hoteluPacific Cebu Resort Ostrov Mactan - Exteriér hoteluPacific Cebu Resort Ostrov Mactan - Exteriér hoteluPacific Cebu Resort Ostrov Mactan - Exteriér hoteluPacific Cebu Resort Ostrov Mactan - ZahradaPacific Cebu Resort Ostrov Mactan - Rekreační zařízeníPacific Cebu Resort Ostrov Mactan - Rekreační zařízeníPacific Cebu Resort Ostrov Mactan - Sport a aktivityPacific Cebu Resort Ostrov Mactan - LázněPacific Cebu Resort Ostrov Mactan - Sport a aktivityPacific Cebu Resort Ostrov Mactan - Sport a aktivityPacific Cebu Resort Ostrov Mactan - Fitness prostoryPacific Cebu Resort Ostrov Mactan - Rekreační zařízeníPacific Cebu Resort Ostrov Mactan - VyhlídkaPacific Cebu Resort Ostrov Mactan - BazénPacific Cebu Resort Ostrov Mactan - VyhlídkaPacific Cebu Resort Ostrov Mactan - PlážPacific Cebu Resort Ostrov Mactan - LobbyPacific Cebu Resort Ostrov Mactan - Pláž


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C06