Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Palazzo Pensionne

49 Sepulveda Street, Zapatera, Cebu City, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Palazzo Pensionne Cebu City - Exteriér hotelu Palazzo Pensionne Cebu City - Vchod Palazzo Pensionne Cebu City - Interiér hotelu Palazzo Pensionne Cebu City - Interiér hotelu Palazzo Pensionne Cebu City - Restaurace Palazzo Pensionne Cebu City - Restaurace Palazzo Pensionne Cebu City - Pokoj pro hosty Palazzo Pensionne Cebu City - Pokoj pro hosty Palazzo Pensionne Cebu City - Pokoj pro hosty Palazzo Pensionne Cebu City - Pokoj pro hosty Palazzo Pensionne Cebu City - Pokoj pro hosty Palazzo Pensionne Cebu City - Pokoj pro hosty Palazzo Pensionne Cebu City - Pokoj pro hosty Palazzo Pensionne Cebu City - Pokoj pro hosty Palazzo Pensionne Cebu City - Pokoj pro hosty Palazzo Pensionne Cebu City - Pokoj pro hosty
Palazzo Pensionne Cebu City - Pokoj pro hosty Palazzo Pensionne Cebu City - Pokoj pro hosty Palazzo Pensionne Cebu City - Pokoj pro hosty Palazzo Pensionne Cebu City - Pokoj pro hosty Palazzo Pensionne Cebu City - Pokoj pro hosty Palazzo Pensionne Cebu City - Pokoj pro hosty Palazzo Pensionne Cebu City - Restaurace Palazzo Pensionne Cebu City - Blízká atrakce
Oblast: Zapatera Počet pokojů: 14

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 609 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
6,8
Personál
7,7
Stav hotelu/čistota
7,7
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
6,8
Všechna hodnocení (609)
Seřazeno podle:
Andrea C. Páry Czech Republic, 6. března 2014
na prespani ve meste pred cestou dobry

rychlost personalu, velky pokoj
7
byli jsme spokojeni, je umisten v opravdu male ulicce, docela daleko od letiste
Nahlásit hodnocení
Ma. G. Páry Philippines, 30. ledna 2016
over our expectations.. very good :)

the staff were very accomodating, hotel was very clean but the lication is not that accessible, but overall, we were over satisfied with our overnight stay :)
9
almost perfect..
Nahlásit hodnocení
Luigi R. Jednotlivci United States of America, 15. ledna 2016
great Hotel and great location

Cleanliness, Staff Performance, Value for the money. o
4,3
Is comfortable and clean, good for the money
Nahlásit hodnocení
Charmaine A. Páry Philippines, 25. listopadu 2015
enjoyable stay

food, cleanliness, ambiance
7,7
Nahlásit hodnocení
Darcy E. Páry Australia, 24. listopadu 2015
Peaceful

Location, peaceful, helpful.
9
We found everything to our liking. It will be nice when they finish the renovations which where not noisy. A bit skimpy on the bathroom items tho. All in all very satisfactory. We would stay there again. Wi fi was on and off, mainly off.
Nahlásit hodnocení
Kevin C. Páry Philippines, 22. listopadu 2015
Palazzo Pensionne Stay

clean rooms, friendly and informative staffs and accessible
9,3
excellent service
Nahlásit hodnocení
Samuel J. Jednotlivci Philippines, 28. října 2015
Decent for price

Value for money, Staff, location
8,7
Nahlásit hodnocení
Peter D. Páry New Zealand, 27. října 2015
Pleasant place to stay

Clean , comfortable , helpful staff
7,7
Second time visit to a very comfortable hotel However some small improvements would make it perfect Staff are helpful but could learn to smile a little The breakfast was slow to arrive though I was impressed when some nice brown toast was served on request I was disappointed to book jjounior suite and on arrival be given lower room Could this be because after I booked for 2 nights they took a longer booking instead I was refunded the difference but was still disappointed especially with no prior notice of downgrade
Nahlásit hodnocení
Luigi R. Jednotlivci United States of America, 24. října 2015
Solo traveles

Hotel condition, Room comfort, Staff Performance
3
i bean coming in the Philippine many times, this is the best hotel room I ever have.
Nahlásit hodnocení
Philip L. Jednotlivci United States of America, 12. října 2015
Very homey feeling.

Location, staff, price.
8
I have stayed here before and it's hard to beat, for the price. Great staff, the food is decent, but the cafe leaves a lot to be desired in terms of selection and no desserts are offered at all. They are now providing service water, which is a great addition. Also, I think they should offer more TV channels.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Palazzo Pensionne Cebu CityPalazzo Pensionne Cebu City - Exteriér hoteluPalazzo Pensionne Cebu City - VchodPalazzo Pensionne Cebu City - Interiér hoteluPalazzo Pensionne Cebu City - Interiér hoteluPalazzo Pensionne Cebu City - RestauracePalazzo Pensionne Cebu City - RestauracePalazzo Pensionne Cebu City - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu City - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu City - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu City - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu City - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu City - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu City - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu City - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu City - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu City - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu City - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu City - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu City - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu City - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu City - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu City - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu City - RestauracePalazzo Pensionne Cebu City - Blízká atrakce


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C05