nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Palazzo Pensionne

49 Sepulveda Street, Město Cebu, Cebu, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Palazzo Pensionne Cebu - Vchod Palazzo Pensionne Cebu - Interiér hotelu Palazzo Pensionne Cebu - Interiér hotelu Palazzo Pensionne Cebu - Restaurace Palazzo Pensionne Cebu - Restaurace Palazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hosty Palazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hosty Palazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hosty Palazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hosty Palazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hosty Palazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hosty Palazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hosty Palazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hosty Palazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hosty Palazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hosty Palazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hosty
Palazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hosty Palazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hosty Palazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hosty Palazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hosty Palazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hosty
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 14
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 573 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
6,8
Personál
7,7
Stav hotelu / čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
6,7
Všechna hodnocení (573)
Seřazeno podle:
Andrea C. Páry Czech Republic, 6. března 2014
na prespani ve meste pred cestou dobry

rychlost personalu, velky pokoj
7
byli jsme spokojeni, je umisten v opravdu male ulicce, docela daleko od letiste
Naomi S. Páry United Kingdom, 23. ledna 2015
Nice place in Cebu

comfort, breakfast, location
7,3
We had stayed before 4 years ago. Cebu is not a great city so we just pass through on our way to somewhere else. This hotel is within walking distance, 15 minutes, of a large mall with nice restaurants and coffee places. Breakfast is basic but included in the price of the room. Wifi did not work in our room but did in the breakfast room. Recommended for a short stopover.
Neschelle L. Jednotlivci Philippines, 19. ledna 2015
I am a solo traveller from canada.

the hotel room is clean.
5
Not very good. the hotel staff were not nice. it seems that they are not upon my arrival.
Dennis M. Skupiny Canada, 13. ledna 2015
Satisfaction

Location , good food & friendly staff
10
It was a good experience and place to stay
Robert G. Páry Luxembourg, 10. ledna 2015
sure i will be back

friendly staff, location close to ayala mall, nice restaurant
8,7
a place where i stay many times and i will go back next visite in cebu
Jose A. Páry Philippines, 10. ledna 2015
Nice and clean place

Location, value for money, clean
9,3
Robert G. Páry Luxembourg, 8. ledna 2015
a nice place

location, friendly staff, and value for money
8,7
a place to return, and i will do it next visit in cebu
Robert G. Páry Luxembourg, 6. ledna 2015
visite in cebu

friendly staff, location, food
8,7
a place to return, and i will do it next visit in cebu
Espen L. Jednotlivci Norway, 28. prosince 2014
10 mi. Walk from Mango

Value for money, FRIENDLY STAFF, location
7,7
Taking into account this is a b&b hotel, it is super nice. Staff are really friendly and very helpful! Clean rooms and ok location.
Robert G. Páry Luxembourg, 23. prosince 2014
a nice place, and i will be back

location, great friendly staff, and nice restaurant
8,7
a nice place for your visite in cebu

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Palazzo Pensionne CebuPalazzo Pensionne Cebu - VchodPalazzo Pensionne Cebu - Interiér hoteluPalazzo Pensionne Cebu - Interiér hoteluPalazzo Pensionne Cebu - RestauracePalazzo Pensionne Cebu - RestauracePalazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3C08