nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Palazzo Pensionne

49 Sepulveda Street, Město Cebu, Cebu, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Palazzo Pensionne Cebu - Exteriér hotelu Palazzo Pensionne Cebu - Vchod Palazzo Pensionne Cebu - Interiér hotelu Palazzo Pensionne Cebu - Interiér hotelu Palazzo Pensionne Cebu - Recepce Palazzo Pensionne Cebu - Recepce Palazzo Pensionne Cebu - Restaurace Palazzo Pensionne Cebu - Restaurace Palazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hosty Palazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hosty Palazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hosty Palazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hosty Palazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hosty Palazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hosty Palazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hosty Palazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hosty
Palazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hosty Palazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hosty Palazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hosty Palazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hosty Palazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hosty Palazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hosty Palazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hosty Palazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hosty Palazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hosty Palazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hosty Palazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hosty Palazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hosty
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 14
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 547 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
6,8
Personál
7,7
Stav hotelu / čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
6,7
Všechna hodnocení (547)
Seřazeno podle:
Andrea C. Páry Czech Republic, 6. března 2014
na prespani ve meste pred cestou dobry

rychlost personalu, velky pokoj
7
byli jsme spokojeni, je umisten v opravdu male ulicce, docela daleko od letiste
Andreas D. Jednotlivci Netherlands, 16. září 2014
Again !!

Staff, Quietness, value for money
8,7
I will be back!!
Rea D. Páry Philippines, 6. září 2014
good

friendly staff, yummy food and nice room
9,3
Ma E. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 17. srpna 2014
Value for money

Value for money, courteous staff and good breakfast
7
Staff are courteous. Room is clean and comfortable to stay in. Expansion construction was ongoing during our stay there.
Hiro M. Rodiny s malými dětmi Switzerland, 26. července 2014
good price-performance level

Deluxe room 2E was for the price very okay, quite spacious, nice cable TV, room service
8,3
We spent 5 nights there, with car - they have free parking places, stuff was friendly, we asked and they made room service for breakfast too and the young friendly lady always brought it with a warm morning smile :-)
Agnes J. Páry Philippines, 21. července 2014
We've Got More than We've Paid For

Very Fast Wifi, Value for Money, Yummy Breakfast
8,7
I booked for a standard room for two nights. I specifically asked to book us in room 2D because the wifi connection in there is quite fast. "Unfortunately", the receptionist told us that the room is still being occupied. To appease us, they let us stay in a superior room. The awesome thing is, the internet connection in that room is very fast. We stayed in that room a few months ago and we are happy that they upgraded the wifi connection. It had a very crappy connection before. I was so happy with our two-night stay. N.B.: I'm a loyal and returning guest. (:
Stuart J. Páry United Kingdom, 25. června 2014
Safe, friendly, trustworthy, excellent!

Central location, safe & friendly, value for money.
9
Excellent budget hotel! A very safe, secure, quiet hotel, with extremely trustworthy, friendly & helpful staff in a central location. Rooms are excellent & a good size & have all amenities including free fast Wi-Fi in all rooms. The free breakfast is excellent. We cannot praise this hotel highly enough & is our personal favourite in Cebu City. You can truly relax in this hotel.
Leah R. Obchodní cestující Philippines, 11. června 2014
Cheap but classy

Class, Room Size and simple
8
Room was simple, the water was OK, although I think they should take out the slippers (I don't know it looks like a complementary slippers) they dont look good anymore or atleast change it... but over all the stay was nice
Robert G. Jednotlivci Luxembourg, 7. června 2014
great, a place to return

As a returning guest, I can always recommend this place to budget travelers. everything was great during my stay.
9,7
Robert G. Jednotlivci Luxembourg, 5. června 2014
great a n ice stay

rooms, location, shopping
9,7
As a returning guest, I can always recommend this place to budget travelers. everything was great during my stay.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Palazzo Pensionne CebuPalazzo Pensionne Cebu - Exteriér hoteluPalazzo Pensionne Cebu - VchodPalazzo Pensionne Cebu - Interiér hoteluPalazzo Pensionne Cebu - Interiér hoteluPalazzo Pensionne Cebu - RecepcePalazzo Pensionne Cebu - RecepcePalazzo Pensionne Cebu - RestauracePalazzo Pensionne Cebu - RestauracePalazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hostyPalazzo Pensionne Cebu - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3C08