Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Palmyra Patong Resort

91/3 Rat-u-thit 200 Pi Road, Patong, Phuket, Thajsko 83150 (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Palmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hosty Palmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hosty Palmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hosty Palmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hosty Palmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hosty Palmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hosty Palmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hosty Palmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hosty Palmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hosty Palmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hosty Palmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hosty Palmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hosty Palmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hosty Palmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hosty Palmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hosty Palmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hosty
Palmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hosty Palmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hosty Palmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hosty Palmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hosty Palmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hosty Palmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hosty Palmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hosty Palmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hosty Palmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hosty Palmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hosty Palmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hosty Palmyra Patong Resort Phuket - Bazén
Oblast: Patong Počet pokojů: 90

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,1

na základě 5274 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
8,2
Personál
8,2
Stav hotelu/čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
8,0
Jídlo/stolování
7,6
Všechna hodnocení (5274)
Seřazeno podle:
Yong L. Páry Malaysia, 10. ledna 2016
Jan in Patong

cheap, comfort, clean
6,7
Actually i feel that the room is a little bit old. Need to repaint the wall and replace with new furniture. The bed is a bit dusty on the 1st day we checked in. Need to walk about 200 meters from the junction to hotel. Stray dogs are around. That frighten me up. Probably the hotel can provide buggy just to fetch their customers to and from the junction. anything else is good.
Nahlásit hodnocení
Cyril M. Jednotlivci United Kingdom, 7. ledna 2016
Excellent hotel

Everything about the hotel was fantastic
9,3
This was my 2nd stay in this hotel and once again it was an excellent stay from the moment I checked in to the moment I checked out , all the staff were so nice I can't fault anything about this hotel it's great value for money It's only a 10 min walk to the beach and 20 mins from the very noisy bangla road so all good
Nahlásit hodnocení
Fani M. Rodiny se staršími dětmi Israel, 2. ledna 2016
Clean, perfect location and nice staff

Very clean, staff very helpful and nice and excelent location, near the beach and everything
9,3
We stayed there for 4 days, and our stay was confortable and very nice
Nahlásit hodnocení
Bing C. Páry Malaysia, 25. prosince 2015
Overrated
4
We felt it is overrated hotel, not worth the price. Is more like a 3 stars standard. Staffs were not really helpful as we need to walk all way down to collect the multi adapter. Hot water in room not functioning well. Will not stay again.
Nahlásit hodnocení
Luzviminda M. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 24. prosince 2015
Good hotel

Location. Food.
8
Cons. Staff not that helpful. Molds in swimming pool tiles
Nahlásit hodnocení
Ridzuan M. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 20. prosince 2015
Good stay, nice hotel & good location!

Friendly staffs, good location & quite spacious rooms.
6
Good stay, nice location & friendly staffs.
Nahlásit hodnocení
Sugahara K. Páry Japan, 12. prosince 2015
spacious,

spacious,location,friendly staff
9
good
Nahlásit hodnocení
Ryan M. Páry United Kingdom, 12. prosince 2015
Top Stay

Breakfast, spacious rooms, friendly staff.
9,7
Really good hotel, Very Happy with all aspects, location, staff, breakfast, pool, cleanliness Many thanks, I highly recommend.
Nahlásit hodnocení
Nurul A. Páry Singapore, 12. prosince 2015
Never disappointed

Food, Location, Services
8
This was my second trip to Phuket and my 2nd stay here. Food for breakfast was nice. They let you know which is pork. Not a lot of variety but still plenty to choose from. Location was awesome. We could walk to Jungceylon mall, Bangla road and patong beach was easy accessible.
Nahlásit hodnocení
Jayne H. Páry United Kingdom, 11. prosince 2015
Nice stay

Location, staff, pool
8
Hard beds
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Palmyra Patong Resort PhuketPalmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hostyPalmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hostyPalmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hostyPalmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hostyPalmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hostyPalmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hostyPalmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hostyPalmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hostyPalmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hostyPalmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hostyPalmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hostyPalmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hostyPalmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hostyPalmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hostyPalmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hostyPalmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hostyPalmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hostyPalmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hostyPalmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hostyPalmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hostyPalmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hostyPalmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hostyPalmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hostyPalmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hostyPalmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hostyPalmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hostyPalmyra Patong Resort Phuket - Pokoj pro hostyPalmyra Patong Resort Phuket - BazénPalmyra Patong Resort Phuket - BazénPalmyra Patong Resort Phuket - BazénPalmyra Patong Resort Phuket - RestauracePalmyra Patong Resort Phuket - BazénPalmyra Patong Resort Phuket - BazénPalmyra Patong Resort Phuket - Exteriér hoteluPalmyra Patong Resort Phuket - BazénPalmyra Patong Resort Phuket - BazénPalmyra Patong Resort Phuket - BazénPalmyra Patong Resort Phuket - LobbyPalmyra Patong Resort Phuket - RestauracePalmyra Patong Resort Phuket - Exteriér hoteluPalmyra Patong Resort Phuket - Půdorysy


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A01