Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Pamulinawen Hotel

National Highway, Brgy. 22, 2901 San Nicholas, San Nicolas, Laoag, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Pamulinawen Hotel Laoag - Exteriér hotelu Pamulinawen Hotel Laoag - Koupelna Pamulinawen Hotel Laoag - Koupelna Pamulinawen Hotel Laoag - Pokoj pro hosty Pamulinawen Hotel Laoag - Pokoj pro hosty Pamulinawen Hotel Laoag - Pokoj pro hosty Pamulinawen Hotel Laoag - Pokoj pro hosty Pamulinawen Hotel Laoag - Pokoj pro hosty Pamulinawen Hotel Laoag - Pokoj pro hosty Pamulinawen Hotel Laoag - Pokoj pro hosty Pamulinawen Hotel Laoag - Pokoj pro hosty Pamulinawen Hotel Laoag - Pokoj pro hosty Pamulinawen Hotel Laoag - Pokoj pro hosty Pamulinawen Hotel Laoag - Pokoj pro hosty Pamulinawen Hotel Laoag - Pokoj pro hosty Pamulinawen Hotel Laoag - Pokoj pro hosty
Pamulinawen Hotel Laoag - Pokoj pro hosty Pamulinawen Hotel Laoag - Exteriér hotelu Pamulinawen Hotel Laoag - Exteriér hotelu Pamulinawen Hotel Laoag - Exteriér hotelu Pamulinawen Hotel Laoag - Exteriér hotelu Pamulinawen Hotel Laoag - Exteriér hotelu Pamulinawen Hotel Laoag - Exteriér hotelu Pamulinawen Hotel Laoag - Exteriér hotelu Pamulinawen Hotel Laoag - Interiér hotelu Pamulinawen Hotel Laoag - Interiér hotelu Pamulinawen Hotel Laoag - Interiér hotelu Pamulinawen Hotel Laoag - Interiér hotelu
Oblast: San Nicolas Počet pokojů: 181

Podívejte se na ceny a dostupnost

Chceme, abyste platili nejnižší možnou cenu za svůj pokoj. Pokud jste si zarezervovali hotelový pokoj s Agodou, a poté nám dokážete, že máte možnost zarezervovat stejný pokoj na stejná data za nižší cenu, kterou je možné vidět a rezervovat na jiné webové stránce, snížíme buď cenu na tuto nižší, nebo ji ještě překonáme. Více informací získáte po kliknutí na tento odkaz.
Příjezd: Nocí: Odjezd

Odjezd:

Kalendář

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,8

na základě 51 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,5
Poloha
6,8
Personál
6,8
Stav hotelu / čistota
7,5
Pokojový komfort/standard
7,5
Jídlo/stolování
5,8
Všechna hodnocení (51)
Seřazeno podle:
Fairuz Z. Skupiny Malaysia, 4. května 2015
Great location!

Great location, spacious and clean.
7,7
The hotel itself located along the national highway, therefore giving the hotel guest direct access to locate the hotel. The room are big and spacious. Hotel breakfast are not so great, but fair enough.
Fairuz Z. Skupiny Malaysia, 3. května 2015
Spacious.

Clean, quiet and great location.
7,7
Great location. Near to city centre. And only 30mins to Paoay Sand Dunes.
Anand C. Skupiny India, 3. května 2015
Laoag, stay centrally to see Vigan and Pagudpud

Staff, location, cleanliness
7,3
Hotel is new and over rated. Staff go out of the way to make your stay pleasant. Location is very convenient. For vegetarian food, choices are almost non existent. Management is not accommodating in giving options when breakfast is complimentary. Rooms are spacious but basic.
Esteban V. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 4. dubna 2015
Nice Hotel

Accessibility
8
Just fine.
Naydha C. Rodiny s malými dětmi Philippines, 4. dubna 2015
service needs to be improved

hotel is new
6
I was quite disappointed because when I called in the morning if it's possible for early checkin (12nn) since we're heading to Pagudpud and would like to drop some of our things, the staff told me it's not possible and we can only checkin at 2pm. She suggested we just leave our things in the information instead, we're fine with it, so that'a what we did. We came back around 9pm waited for 30mins to check in only to find out that we were given a dirty room. Bedding was used and I saw used coffee cups. If they are strict on check in time I assume they should be strict on check out as well, and they should be prompt in cleaning the room after a guest check out. Time and energy wasted and we're transferred to a different room. I paid for additional 3 person at 1000 each but only one set of toiletries and towel were given to us. I feel I didn't get my money's worth during our stay.
June R. Skupiny Philippines, 4. dubna 2015
None
4,3
Good
Greg A. Skupiny Philippines, 4. dubna 2015
Not so good not so bad

Accommodation although they lack of manpower.
6
Fair enough.
Pamela O. Rodiny s malými dětmi Philippines, 3. dubna 2015
Just great!

The room is spacious. Friendly staff. Located near the city.
8
Lemuel G. Skupiny Philippines, 3. dubna 2015
Our stay was great and i love it!

nice ambiance and very comfortable!
8,3
it was a very nice experience!
Jewelry R. Skupiny Philippines, 3. dubna 2015
Nothing but Good Service

Service, Location
6
Service for this hotel is topnotch. Hotel staffs are very accommodating, warm and respectful. However, rate for the hotel is overrated, not worth the money. Room is just okay nothing real amazing about it. One thing that really made me disappointed during my stay is the breakfast included. Food is very bland.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Pamulinawen Hotel LaoagPamulinawen Hotel Laoag - Exteriér hoteluPamulinawen Hotel Laoag - KoupelnaPamulinawen Hotel Laoag - KoupelnaPamulinawen Hotel Laoag - Pokoj pro hostyPamulinawen Hotel Laoag - Pokoj pro hostyPamulinawen Hotel Laoag - Pokoj pro hostyPamulinawen Hotel Laoag - Pokoj pro hostyPamulinawen Hotel Laoag - Pokoj pro hostyPamulinawen Hotel Laoag - Pokoj pro hostyPamulinawen Hotel Laoag - Pokoj pro hostyPamulinawen Hotel Laoag - Pokoj pro hostyPamulinawen Hotel Laoag - Pokoj pro hostyPamulinawen Hotel Laoag - Pokoj pro hostyPamulinawen Hotel Laoag - Pokoj pro hostyPamulinawen Hotel Laoag - Pokoj pro hostyPamulinawen Hotel Laoag - Pokoj pro hostyPamulinawen Hotel Laoag - Pokoj pro hostyPamulinawen Hotel Laoag - Exteriér hoteluPamulinawen Hotel Laoag - Exteriér hoteluPamulinawen Hotel Laoag - Exteriér hoteluPamulinawen Hotel Laoag - Exteriér hoteluPamulinawen Hotel Laoag - Exteriér hoteluPamulinawen Hotel Laoag - Exteriér hoteluPamulinawen Hotel Laoag - Exteriér hoteluPamulinawen Hotel Laoag - Interiér hoteluPamulinawen Hotel Laoag - Interiér hoteluPamulinawen Hotel Laoag - Interiér hoteluPamulinawen Hotel Laoag - Interiér hoteluPamulinawen Hotel Laoag - Interiér hoteluPamulinawen Hotel Laoag - Interiér hoteluPamulinawen Hotel Laoag - LobbyPamulinawen Hotel Laoag - LobbyPamulinawen Hotel Laoag - LobbyPamulinawen Hotel Laoag - BazénPamulinawen Hotel Laoag - BazénPamulinawen Hotel Laoag - BazénPamulinawen Hotel Laoag - RecepcePamulinawen Hotel Laoag - RecepcePamulinawen Hotel Laoag - RestauracePamulinawen Hotel Laoag - RestauracePamulinawen Hotel Laoag - RestauracePamulinawen Hotel Laoag - VyhlídkaPamulinawen Hotel Laoag - ApartmáPamulinawen Hotel Laoag - ApartmáPamulinawen Hotel Laoag - OkolíPamulinawen Hotel Laoag - OkolíPamulinawen Hotel Laoag - LobbyPamulinawen Hotel Laoag - Interiér hoteluPamulinawen Hotel Laoag - Exteriér hoteluPamulinawen Hotel Laoag - Exteriér hoteluPamulinawen Hotel Laoag - Exteriér hoteluPamulinawen Hotel Laoag - Interiér hoteluPamulinawen Hotel Laoag - Prostory pro setkáváníPamulinawen Hotel Laoag - Exteriér hoteluPamulinawen Hotel Laoag - Interiér hoteluPamulinawen Hotel Laoag - Exteriér hoteluPamulinawen Hotel Laoag - Exteriér hoteluPamulinawen Hotel Laoag - RecepcePamulinawen Hotel Laoag - RestauracePamulinawen Hotel Laoag - Exteriér hoteluPamulinawen Hotel Laoag - Lobby


AM-AGWEB-4E02