Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Pan Pacific Singapore Hotel

7 Raffles Boulevard, Marina Square, Marina Bay, Singapur 039595 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Exteriér hotelu Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Lobby Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Lobby Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty
Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Koupelna
Oblast: Marina Bay Počet pokojů: 790
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,7

na základě 2529 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
9,0
Personál
8,8
Stav hotelu/čistota
9,1
Pokojový komfort/standard
8,9
Jídlo/stolování
8,2
Všechna hodnocení (2529)
Seřazeno podle:
Martin P. Páry Czech Republic, 14. listopadu 2011
Skvělý pobyt za rozumnou částku

Výborná poloha vzhledem k centru a nákupnímu středisku.
10
Obsluha byla super. Co se týká umístění hotelu, tak je výborné - bylo to pár kroků do nákupního centra a pár kroků od přístavu a dalších zajímavostí. Pokoj parádní - krásný výhled na město z 25. patra.
Nahlásit hodnocení
Julia T. Páry Singapore, 26. července 2015
Great view

Hotel is clean, spacious and comfy
9,3
Awesome. Receptionist even wished me a happy birthday. Only feedback I have is that the room service is kind of slow
Nahlásit hodnocení
Kendy T. Páry Indonesia, 20. července 2015
Spacious room!

Big room, clean, close to shopping ctr
8,3
Nahlásit hodnocení
Inez Q. Obchodní cestující Philippines, 19. července 2015
One of the best hotels I've stayed in

Helpful hotel staff! Modern hotel design. delicious food. Central location.
9,7
Nahlásit hodnocení
Soo Y. Páry Singapore, 19. července 2015
Very Convenient

spacious, service, very convenient to all places
10
Had a very memorable one :)
Nahlásit hodnocení
Robert C. Rodiny se staršími dětmi Australia, 18. července 2015
GREAT STAY

ROOM STANDARD, LOCATION, STAFF
8,7
GREAT STAY, ONLY ISSUE WAS 2ND ROOM. BOOKED/REQUESTED TWIN 2 MONTHS PRIOR WHEN BOOKING FOR OUR CHILDREN AND THEY HAD NO TWIN ROOMS LEFT. ALSO WE PAID FOR THIS BOOKING 2 MONTHS PRIOR TO ARRIVING. CHILDREN HAD TO STAY IN KING BED. THEY WERE VERY APOLOGETIC AND SAID THAT THEY HAD UPGRADED US TO THE 27TH FLOOR BECAUSE OF THIS ERROR. BEAUTIFUL ROOMS BUT 2 x King ROOMS INSTEAD OF 1X KING + 1X TWIN FOR THE 2 CHILDREN. NOT SERIOUS AS WE WERE ONLY STAYING FOR 1 NIGHT
Nahlásit hodnocení
Sharad G. Rodiny s malými dětmi United States of America, 18. července 2015
Fantastic concierge

One Bedroom Suite, Concierge and Location
9,3
We stayed for 3 nights and the hotel concierge Nisha was absolutely fantastic. She helped us with great restaurant recommendations and sent private notes to make sure we were having a wonderful time. She was the highlight of our stay as we ran out to-do things by her and got the best possible recommendations! At check-in, we upgraded to a 1 BR suite bit weren't clearly explained the amenities that came with the suite such as access to the club room etc. I think the hotel staff can do a better job with that as that's expected of a 5-star hotel staff's training.
Nahlásit hodnocení
Siow W. Obchodní cestující Singapore, 17. července 2015
Nice view

Convenience, cleanliness, nice view
8,3
Nahlásit hodnocení
Wai K. Páry United Kingdom, 9. července 2015
nice place to stay

area, food and services
7,7
Very good place near shopping malls and good food. Nice shower and comfortable room. Very good food and very convenient.
Nahlásit hodnocení
Kultawat T. Páry Thailand, 7. července 2015
Reception

Facilities, Room, Location
7,7
I really don't like their reception, it takes me 45-60 minutes to check-in at hotel. Only 2-3 reception employed and one guest take about 15-20 minutes to finish check-in
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Pan Pacific Singapore Hotel SingapurPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Exteriér hoteluPan Pacific Singapore Hotel Singapur - LobbyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - LobbyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - VchodPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RecepcePan Pacific Singapore Hotel Singapur - BazénPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Interiér hoteluPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pub/loungePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pub/loungePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pub/loungePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pub/loungePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pub/loungePan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Executive LoungePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Executive LoungePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Executive LoungePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Executive LoungePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Jídlo a nápojePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Jídlo a nápojePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Jídlo a nápojePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Jídlo a nápojePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Jídlo a nápojePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Jídlo a nápojePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Rekreační zařízení


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C02