Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Pan Pacific Singapore Hotel

7 Raffles Boulevard, Marina Square, Marina Bay, Singapur 039595 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Exteriér hotelu Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Lobby Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Lobby Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty
Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty
Oblast: Marina Bay Počet pokojů: 790
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,7

na základě 2502 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
9,0
Personál
8,8
Stav hotelu/čistota
9,1
Pokojový komfort/standard
8,9
Jídlo/stolování
8,2
Všechna hodnocení (2502)
Seřazeno podle:
Martin P. Páry Czech Republic, 14. listopadu 2011
Skvělý pobyt za rozumnou částku

Výborná poloha vzhledem k centru a nákupnímu středisku.
10
Obsluha byla super. Co se týká umístění hotelu, tak je výborné - bylo to pár kroků do nákupního centra a pár kroků od přístavu a dalších zajímavostí. Pokoj parádní - krásný výhled na město z 25. patra.
Claire F. Jednotlivci Australia, 27. června 2015
Excellent service and standards

Excellent service upon check-in, after a long haul flight, very helpful and able to offer an early room check-in
9,7
Excellent
Leon H. Páry Australia, 24. června 2015
Good

Staff good sized. Room great view
8,3
Very good good location
Owen L. Páry Australia, 16. června 2015
Front of House

Breakfast
7
Paid for a room with a view but it was not that great Very disappointed after paying so much Staff at front of house very rude and just about making money and not looking after guests Will not stay here again
Oon K. Jednotlivci Malaysia, 15. června 2015
A place to stay

Lobby expresses it 5 star class by having exterior lifts that can overview the entire interior of the hotel
9,7
A pleasant stay with new hotel environment since it was my first visit
Desmond T. Páry Singapore, 15. června 2015
Excellent Service, Good Location

Room, Service, Location
9,3
My stay was excellent. Will definitely go back again.
Zakir B. Jednotlivci Russia, 13. června 2015
5 ***** Hotel - very good

Quality , Service and High Standard
10
One word : "Perfect"
Shirley K. Páry Hong Kong, 9. června 2015
I have recommended this Hotel to my friends.

The staff are very pleasant and helpful.
9
I will come back!
Ravi D. Páry India, 7. června 2015
Worst
4,3
No comments
Stephanie O. Páry Singapore, 6. června 2015
Disappointing

best thing would be the location
7
Firstly, upon check in I was told the room was not ready and I had to wait an hour. And that someone would call me when it was ready. However After fifteen minutes I decided to check with the front desk if I could already check in and lo and behold, the room was actually already ready but nobody had called me. After checking in, we noticed that the pillowcases were stained (looked like coffee stains). That's gross. The walls were also very thin and we could hear the ruckus our neighbors were making, interrupting our rest. To the hotels credit, they came to check when we told them about the noise pollution. Otherwise the stay was comfortable. The toiletries were not adequate. There was no comb and I didn't bring one with me as well. And the hairdryer was placed on the top shelf in the closet and I had to spend a long time looking for it. There was also no plug for the hairdryer in the bathroom and one had to stand outside the bathroom in the corridor to blow dry hair.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Pan Pacific Singapore Hotel SingapurPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Exteriér hoteluPan Pacific Singapore Hotel Singapur - LobbyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - LobbyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - VchodPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RecepcePan Pacific Singapore Hotel Singapur - BazénPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Interiér hoteluPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pub/loungePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pub/loungePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pub/loungePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pub/loungePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pub/loungePan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Executive LoungePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Executive LoungePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Executive LoungePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Executive LoungePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Jídlo a nápojePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Jídlo a nápojePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Jídlo a nápojePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Jídlo a nápojePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Jídlo a nápojePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Jídlo a nápojePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Rekreační zařízení


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C04