Můj účet (přihlásit se)

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Pan Pacific Singapore Hotel

7 Raffles Boulevard, Marina Square, Marina Bay, Singapur 039595 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty
Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Koupelna
Oblast: Marina Bay Počet pokojů: 790
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,7

na základě 2231 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
9,0
Personál
8,8
Stav hotelu / čistota
9,1
Pokojový komfort/standard
8,9
Jídlo/stolování
8,1
Všechna hodnocení (2231)
Seřazeno podle:
Martin P. Páry Czech Republic, 14. listopadu 2011
Skvělý pobyt za rozumnou částku

Výborná poloha vzhledem k centru a nákupnímu středisku.
10
Obsluha byla super. Co se týká umístění hotelu, tak je výborné - bylo to pár kroků do nákupního centra a pár kroků od přístavu a dalších zajímavostí. Pokoj parádní - krásný výhled na město z 25. patra.
Wai Y. Skupiny Hong Kong, 8. července 2014
Unforgettable firework watched at own room balcony

Convenient, clean, spacious
8,7
Excellent! Newly decorated room, easy access to shopping malls, nice staff. Will definitely come again!
Ah N. Páry Australia, 6. července 2014
Good

Good
10
Good
Yip C. Skupiny Hong Kong, 29. června 2014
Great

Convenient, neat and tidy, as well as close to bay
6,7
Good choice if you want to go to flyer or bay with reasonable quality and price.
Joseph L. Obchodní cestující Singapore, 29. června 2014
Worse Hotel Experience
5,7
The TV system has major issues. I need to keep pressing for the channel every few minutes. Greatly irritated my stay. I have to say that this is the worse hotel I have ever stayed due to the bad TV system they have and my newspaper was missing.
Monica Y. Obchodní cestující Hong Kong, 27. června 2014
Very satisfied. Will return

Fast check in & check out. Superb staffs.. Business club 22/F
9,3
5 *****.. Very good staffs
Weiyu J. Obchodní cestující China, 26. června 2014
Nice staff and quick check in service

Good location, very close to millenia walk, and nice staff, nice view.
10
I came to Singapore for business, as our office is in Millenia Tower, hence very conveinet and very short walk to reach the office.
Agnes E. Skupiny Singapore, 22. června 2014
Pleasant stay

Spacious, easily accessible, clean
7,3
The suite is definitely value for money. However, the check-in was a disappointment. I requested for early check-in, the hotel replied it is subject to availability but when I reached at the official check-in time, the room was not ready. Had to spend another half an hour waiting, no perks or anything was given. When I asked for late check-out, only an hour was given so I wonder how did the previous guest get to checkout so late. Fridge was small and there is no way you can chill your own drinks because once you remove anything from the fridge, it will be charged. But overall, it was a pleasant stay and I wouldn't mind returning with that rate for a suite.
Diana L. Skupiny Singapore, 22. června 2014
Very comfortable stay. Staff were very helpful.

Location, restaurants serving great quality food and the special sgd120 Pacific club offer.
8,3
Great stay. Good size rooms, good food and convenience.
Bernard L. Obchodní cestující Malaysia, 21. června 2014
I got all I needed for my business meetings

Convenient and clean
8
Wonderful! I got all I need for my business meetings

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Pan Pacific Singapore Hotel SingapurPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Exteriér hoteluPan Pacific Singapore Hotel Singapur - VchodPan Pacific Singapore Hotel Singapur - LobbyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RecepcePan Pacific Singapore Hotel Singapur - BazénPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Interiér hoteluPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pub/loungePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pub/loungePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pub/loungePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pub/loungePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pub/loungePan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Executive LoungePan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Executive LoungePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Executive LoungePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Executive LoungePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Jídlo a nápojePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Jídlo a nápojePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Jídlo a nápojePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Jídlo a nápojePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Jídlo a nápojePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Jídlo a nápoje


AS-AGWEB-3C07