nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Pan Pacific Singapore Hotel

7 Raffles Boulevard, Marina Square, Marina Bay, Singapur 039595 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Exteriér hotelu Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Lobby Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Koupelna
Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty
Oblast: Marina Bay Počet pokojů: 790
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,7

na základě 2362 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
9,0
Personál
8,8
Stav hotelu / čistota
9,1
Pokojový komfort/standard
8,9
Jídlo/stolování
8,1
Všechna hodnocení (2362)
Seřazeno podle:
Martin P. Páry Czech Republic, 14. listopadu 2011
Skvělý pobyt za rozumnou částku

Výborná poloha vzhledem k centru a nákupnímu středisku.
10
Obsluha byla super. Co se týká umístění hotelu, tak je výborné - bylo to pár kroků do nákupního centra a pár kroků od přístavu a dalších zajímavostí. Pokoj parádní - krásný výhled na město z 25. patra.
Stephanie S. Obchodní cestující Singapore, 18. prosince 2014
Big Room

Big room, good location and nice view
10
Phyllis L. Rodiny se staršími dětmi United States of America, 13. prosince 2014
Memorable & Happy Staycation at Pan Pacific

Courteous staff, convenient location & clean new hotel rooms
9,3
I like the cozy environment of the hotel. Though i find the hotel room abit small, it is clean and new with a big toilet. The hotel staff are courteous and helpful. I enjoyed my stay and will recommend to my friends.
Romana L. Páry Czech Republic, 7. prosince 2014
Excellent

Value for Money, Location, Cleanliness
10
Excellent.
Tze S. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 1. prosince 2014
Excellent

Clean, comfortable and excellent location
9,3
Great experience and will definitely come back again.
Lim C. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 30. listopadu 2014
Nil

Big room, clean toilet
9,3
Susan A. Páry Australia, 30. listopadu 2014
Holiday

position position position
9
Very nice close to Shopping centres MRT
Wong C. Páry Malaysia, 30. listopadu 2014
excellent service, comfort stay

nice food, excellent service, comfortable environment
9,3
Everything was good and we are surprised with the birthday cake from hotel which unexpected they aware about the birthday date. Only a small dissapointed about speaker in bathroom is not function even after send technician to repair it.
Wenfu B. Jednotlivci Singapore, 27. listopadu 2014
Superb hotel

1) ambience 2) luxurious feel 3) cleanliness
9
Nur D. Skupiny Singapore, 22. listopadu 2014
Simple and Attractive

Location, Bed and Facilities
7,7
Overall the my stay went pretty well but due to the staffs performance, my friends and i are not happy with the slow and unattentived services thruout our stay. As for requests from us as the guest in the City Suite Room, the front desk named Kim and a Philipine Guy answered our calls and they did a veqy terrible job as a Customer Service Front Desk. We have waited for almost 4hrs to receive our items that we requested upon checking in at 1400hrs by Kristina who is so friendly and approachable to us. I am just not satisfied with the services that ive received.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Pan Pacific Singapore Hotel SingapurPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Exteriér hoteluPan Pacific Singapore Hotel Singapur - LobbyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - VchodPan Pacific Singapore Hotel Singapur - LobbyPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RecepcePan Pacific Singapore Hotel Singapur - BazénPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Interiér hoteluPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pub/loungePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pub/loungePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pub/loungePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pub/loungePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pub/loungePan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Executive LoungePan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Executive LoungePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Executive LoungePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Executive LoungePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Jídlo a nápojePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Jídlo a nápojePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Jídlo a nápojePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Jídlo a nápojePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Jídlo a nápojePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Jídlo a nápoje


AS-AGWEB-3B05