Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Pan Pacific Singapore

7 Raffles Boulevard, Marina Square, Marina Bay, Singapur 039595 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Pan Pacific Singapore Singapur - Exteriér hotelu Pan Pacific Singapore Singapur - Lobby Pan Pacific Singapore Singapur - Lobby Pan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hosty
Pan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Singapur - Koupelna
Oblast: Marina Bay Počet pokojů: 790
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,7

na základě 2568 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
9,0
Personál
8,8
Stav hotelu/čistota
9,1
Pokojový komfort/standard
8,9
Jídlo/stolování
8,2
Všechna hodnocení (2568)
Seřazeno podle:
Martin P. Páry Czech Republic, 14. listopadu 2011
Skvělý pobyt za rozumnou částku

Výborná poloha vzhledem k centru a nákupnímu středisku.
10
Obsluha byla super. Co se týká umístění hotelu, tak je výborné - bylo to pár kroků do nákupního centra a pár kroků od přístavu a dalších zajímavostí. Pokoj parádní - krásný výhled na město z 25. patra.
Nahlásit hodnocení
Nazihah S. Páry Singapore, 27. srpna 2015
Fantastic

Room, view & Food
9,7
Splendid
Nahlásit hodnocení
I C. Rodiny s malými dětmi Taiwan, 25. srpna 2015
Great stay

Location, breakfast is good, very nice pool
8,7
Nahlásit hodnocení
Stella H. Obchodní cestující Hong Kong, 23. srpna 2015
Friendly Staff and Comfortable Room

Friendly Satt and Excellent Hotel Condition
9,7
Excellent hotel, located near train station and several large shopping malls. Convenient for shopping and eating. Rooms are clean and comfortable. Hotel staff is courteous and helpful. I enjoyed a lot of my stay there.
Nahlásit hodnocení
Georgette N. Jednotlivci Lebanon, 22. srpna 2015
👍🏻👍🏻

Location, comfy and clean
9
Nahlásit hodnocení
Weinping Y. Páry United States of America, 16. srpna 2015
Room was not ready at 6:30pm

Location, location, location
5,3
We reserved and paid in full, months before our arrival because we only stay for one night(12 hours exactly) in Singapore. When we arrived at 6:30pm, the room was not ready. After complaining, the reception said she found a room but need 15 min for standard procedure for a room final check before customer move in.We agreeed. And 15 min later, still no room. Complaining, explaining back and forth for another 15-30 minutes, finally the manager came out and gave us a suite. There are many choices about the same price and close vincinity, will never book this hotel again.
Nahlásit hodnocení
Alistair M. Jednotlivci Australia, 15. srpna 2015
Absolutely great place!!!

My room was excellent with great city views. The service was always so friendly and warm. The location is just a short walk to Marina Bay with the MRT right outside!
9,7
So as my first time travelling overseas I chose to stay with Pan Pac as the room rate was pretty decent and it looked nice. Upon arriving the quality and service blew me away. absolutely great place! Staff were always helpful and always so friendly. I felt so welcome from the moment I arrived.
Nahlásit hodnocení
Jane K. Rodiny se staršími dětmi Australia, 12. srpna 2015
Wonderful hotel

Very comfortable beds, well appointed rooms and spectacular views. Great cocktail bar.
9,3
Everything was brilliant. Best hotel I have stayed at.
Nahlásit hodnocení
Michelle L. Rodiny s malými dětmi Singapore, 10. srpna 2015
fantastic stay!

excellent service,friendly staff,comfortable bed
9,7
Awesome. Fireworks view was very good. Good service from staff.
Nahlásit hodnocení
Shanice L. Páry Singapore, 10. srpna 2015
SG 50 staycation

Food , service , location
8,3
Enjoyable
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Pan Pacific Singapore SingapurPan Pacific Singapore Singapur - Exteriér hoteluPan Pacific Singapore Singapur - LobbyPan Pacific Singapore Singapur - LobbyPan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Singapur - VchodPan Pacific Singapore Singapur - RecepcePan Pacific Singapore Singapur - BazénPan Pacific Singapore Singapur - Interiér hoteluPan Pacific Singapore Singapur - Pub/loungePan Pacific Singapore Singapur - Pub/loungePan Pacific Singapore Singapur - Pub/loungePan Pacific Singapore Singapur - Pub/loungePan Pacific Singapore Singapur - Pub/loungePan Pacific Singapore Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Singapur - Executive LoungePan Pacific Singapore Singapur - Executive LoungePan Pacific Singapore Singapur - Executive LoungePan Pacific Singapore Singapur - Executive LoungePan Pacific Singapore Singapur - Jídlo a nápojePan Pacific Singapore Singapur - Jídlo a nápojePan Pacific Singapore Singapur - Jídlo a nápojePan Pacific Singapore Singapur - Jídlo a nápojePan Pacific Singapore Singapur - Jídlo a nápojePan Pacific Singapore Singapur - Jídlo a nápojePan Pacific Singapore Singapur - Rekreační zařízení


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A01