Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Pan Pacific Singapore

7 Raffles Boulevard, Marina Square, Marina Bay, Singapur 039595 (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Pan Pacific Singapore Singapur - Bazén Pan Pacific Singapore Singapur - Restaurace Pan Pacific Singapore Singapur - Taneční sál Pan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Singapur - Apartmá Pan Pacific Singapore Singapur - Pub/lounge Pan Pacific Singapore Singapur - Restaurace Pan Pacific Singapore Singapur - Lobby Pan Pacific Singapore Singapur - Lobby Pan Pacific Singapore Singapur - Vyhlídka Pan Pacific Singapore Singapur - Lobby Pan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hosty
Pan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hosty Pan Pacific Singapore Singapur - Koupelna Pan Pacific Singapore Singapur - Koupelna
Oblast: Marina Bay Počet pokojů: 790

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,7

na základě 2680 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
9,0
Personál
8,8
Stav hotelu/čistota
9,1
Pokojový komfort/standard
8,9
Jídlo/stolování
8,2
Všechna hodnocení (2680)
Seřazeno podle:
Martin P. Páry Czech Republic, 14. listopadu 2011
Skvělý pobyt za rozumnou částku

Výborná poloha vzhledem k centru a nákupnímu středisku.
10
Obsluha byla super. Co se týká umístění hotelu, tak je výborné - bylo to pár kroků do nákupního centra a pár kroků od přístavu a dalších zajímavostí. Pokoj parádní - krásný výhled na město z 25. patra.
Nahlásit hodnocení
Li J. Skupiny Singapore, 17. ledna 2016
super patient and excellent customer service

service, location, flexible
10
we had our friend's hen's night last Saturday and I have to say we are so embarrassed by our constant requests. We called them up at least 10 times requesting for ice bucket, pillows, towels, plates, knvies, phone wires etc etc etc and they were always so patient and efficient. the best hotel ever!
Nahlásit hodnocení
Shee Y. Skupiny Singapore, 17. ledna 2016
Great staycation with friends

Location , view, comfortable rooms
9,3
It was awesome , the room is huge and well equipped. Pool is nice with friendly staff bringing you bottled water. Clean and nice environment from lobby to room. Enjoyed the stay very much.
Nahlásit hodnocení
Cuong N. Páry Vietnam, 17. ledna 2016
Highly recommend

view, big room, new interior
10
Nahlásit hodnocení
My D. Páry Vietnam, 13. ledna 2016
Good

View, location, service
9,3
my stay room style : Harbor Studio 5 star best view 5 star service it is a very smart choice for vacation
Nahlásit hodnocení
Danilo F. Obchodní cestující Philippines, 13. ledna 2016
Excellent

Location, accessibility and comfort
10
Outstanding in many senses.
Nahlásit hodnocení
Cheng H. Páry Singapore, 10. ledna 2016
Pleasant stay

Location, bubble lift, nice buffet dinner
9,3
The facade, interior and facilities met the expectations of a 5 stars hotel. We were delighted to find a mini sauna in the changing room next to the pool. The staff were courteous and kind, special mention to Steve for helping me with the door on my way out when he was just walking past. The buffet dinner at The Edge was awesome. Tell the restaurant that you are an in-house guest to get 20% off the bill. We booked for a night stay explicitly for a birthday celebration. We had to prompt the staff at the reception before she offered a complimentary birthday cake. The cake was to be delivered to the room an hour later but we waited for close to 2.5hrs before we gave a call to the reception. Apparently there were some glitches at the kitchen, but it would have been better if someone were to call to inform the guests instead of letting the guests wait indefinitely.
Nahlásit hodnocení
Jing H. Páry Singapore, 4. ledna 2016
Great Hotel

Clean, friendly staffs and good location
8,7
Great hotel.
Nahlásit hodnocení
Yuan T. Páry Malaysia, 2. ledna 2016
staff are friendly

Bed,friendly staff,location
8,7
Staff are friendly and very helpful
Nahlásit hodnocení
Zi P. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 2. ledna 2016
Comfortable and luxurious

clean, comfortable, and convenient location
9
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Pan Pacific Singapore SingapurPan Pacific Singapore Singapur - BazénPan Pacific Singapore Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Singapur - Taneční sálPan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Singapur - ApartmáPan Pacific Singapore Singapur - Pub/loungePan Pacific Singapore Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Singapur - LobbyPan Pacific Singapore Singapur - LobbyPan Pacific Singapore Singapur - VyhlídkaPan Pacific Singapore Singapur - LobbyPan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Singapur - Pokoj pro hostyPan Pacific Singapore Singapur - KoupelnaPan Pacific Singapore Singapur - VchodPan Pacific Singapore Singapur - BazénPan Pacific Singapore Singapur - Interiér hoteluPan Pacific Singapore Singapur - Pub/loungePan Pacific Singapore Singapur - Pub/loungePan Pacific Singapore Singapur - Pub/loungePan Pacific Singapore Singapur - Pub/loungePan Pacific Singapore Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Singapur - RestauracePan Pacific Singapore Singapur - Executive LoungePan Pacific Singapore Singapur - VyhlídkaPan Pacific Singapore Singapur - Executive LoungePan Pacific Singapore Singapur - Jídlo a nápojePan Pacific Singapore Singapur - Jídlo a nápojePan Pacific Singapore Singapur - Jídlo a nápojePan Pacific Singapore Singapur - Jídlo a nápojePan Pacific Singapore Singapur - Jídlo a nápojePan Pacific Singapore Singapur - Jídlo a nápojePan Pacific Singapore Singapur - Rekreační zařízení


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B06