Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Panda Hotel

3 Tsuen Wah Street, Tsuen Wan, Hong Kong

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,6

na základě 4532 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
7,4
Personál
7,7
Stav hotelu/čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (4532)
Seřazeno podle:
Tang S. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 10. února 2016
Facilities need to be maintained

Location, good for family
6,7
We stayed at the 2 bedrooms suite which were nice with the spacious, as we have 2 kids and 4 adults. Location is good, convenience for shopping and food. However, the maintanence of the hotel are needed to be done seriously, the carpet in the room, the glasses for guests are dirty, the flushing is not smooth in the toilet and the drainage of the toilet sink is not smooth as well. We had buffet in the restaurant but the food is not fresh especially the oysters, not so many varieties of food to be chosen. Food quality is really so so, quite disappointed.
Nahlásit hodnocení
Cheuk H. Jednotlivci Hong Kong, 9. února 2016
Good hotel

comfort, clean, convenience
8
good experience
Nahlásit hodnocení
Wong H. Páry Australia, 1. února 2016
Smoky smell

Good rates, good shuttle service and good bell boy service
7,3
Reasonable good stay, however, been allocated to a smoking floor even asked for a non-smoking room. Very bad smoky smell in room/toilet.
Nahlásit hodnocení
Wong H. Páry Australia, 30. ledna 2016
Enjoyable stay

Good bell boy service, good shuttle service
7,7
Not enough lift.
Nahlásit hodnocení
Chun F. Páry China, 19. ledna 2016
good

good
8,7
Nahlásit hodnocení
Mei L. Obchodní cestující Hong Kong, 17. ledna 2016
Nice and clean hotel

clean room, nice staff and convenience place
8
Nahlásit hodnocení
Mei L. Obchodní cestující Hong Kong, 16. ledna 2016
nice and clean hotel

clean room, nice staff and convenience
8
Nahlásit hodnocení
Barnang B. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 3. ledna 2016
Clean, Good service, comfortable

comfortable, around with mall, clean
7
Nahlásit hodnocení
Gladys A. Rodiny s malými dětmi Philippines, 31. prosince 2015
Panda hotel is still recommendable..

Near the MTR which is a plus for us since we have a stroller in tow.. There are severral dining areas located in the ground floor which gives you other option for dining.
6,3
It was okay in general except that we had some problems with the toilet's flushing system which was addressed immediately. But still this comes a minus since this eas the first time i encountered this problem. I guess the hotel is a couple of years old already since the corridor smells odd..not sure if it was cigarette smoke or from molds.
Nahlásit hodnocení
Angela L. Obchodní cestující Singapore, 31. prosince 2015
Cozy Hotel

Room size, Clean and Value for Money
8
Another great experience. No complaints!
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Panda Hotel Hong KongPanda Hotel Hong Kong - VyhlídkaPanda Hotel Hong Kong - LobbyPanda Hotel Hong Kong - LobbyPanda Hotel Hong Kong - RecepcePanda Hotel Hong Kong - Obchodní centrumPanda Hotel Hong Kong - Executive LoungePanda Hotel Hong Kong - Executive LoungePanda Hotel Hong Kong - RestauracePanda Hotel Hong Kong - RestauracePanda Hotel Hong Kong - RestauracePanda Hotel Hong Kong - RestauracePanda Hotel Hong Kong - RestauracePanda Hotel Hong Kong - RestauracePanda Hotel Hong Kong - RestauracePanda Hotel Hong Kong - RestauracePanda Hotel Hong Kong - Pub/loungePanda Hotel Hong Kong - Pub/loungePanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - BazénPanda Hotel Hong Kong - BazénPanda Hotel Hong Kong - Fitness prostoryPanda Hotel Hong Kong - LázněPanda Hotel Hong Kong - Sport a aktivityPanda Hotel Hong Kong - HřištěPanda Hotel Hong Kong - LázněPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Rekreační zařízení


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A03