nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Panda Hotel

3 Tsuen Wah Street, Tsuen Wan, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Panda Hotel Hong Kong - Vyhlídka Panda Hotel Hong Kong - Lobby Panda Hotel Hong Kong - Lobby Panda Hotel Hong Kong - Recepce Panda Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Panda Hotel Hong Kong - Executive Lounge Panda Hotel Hong Kong - Executive Lounge Panda Hotel Hong Kong - Restaurace Panda Hotel Hong Kong - Restaurace Panda Hotel Hong Kong - Restaurace Panda Hotel Hong Kong - Restaurace Panda Hotel Hong Kong - Restaurace Panda Hotel Hong Kong - Restaurace Panda Hotel Hong Kong - Restaurace Panda Hotel Hong Kong - Restaurace Panda Hotel Hong Kong - Pub/lounge
Panda Hotel Hong Kong - Pub/lounge Panda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Panda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Panda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Panda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Panda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Panda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Panda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Panda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Panda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Panda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Panda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Tsuen Wan Počet pokojů: 1026
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,6

na základě 3788 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
7,4
Personál
7,7
Stav hotelu / čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (3788)
Seřazeno podle:
Tai P. Páry Hong Kong, 27. ledna 2015
Good

Good
7,7
Mike C. Jednotlivci Hong Kong, 23. ledna 2015
No comment.

No comment.
7,3
Hazel E. Rodiny s malými dětmi Philippines, 23. ledna 2015
our 3 night stat in panda hotel

thr room and their accommodation was nice and it can easily located
8,3
I can say that the money that we pay was worth it
Yukari M. Jednotlivci Japan, 22. ledna 2015
Will come back again

Good location, near shopping areas, quiet
7,7
Udo M. Jednotlivci Switzerland, 20. ledna 2015
the room comfort is below average

location is good, staff are helpful, room rate is ok
6
I stayed there for 2 weeks. I found the location of the hotel is good because shopping and restaurants were nearby. But the room attendants did not clean my room properly. The toliet was sometime be blocked. The aircondition always blow the cold air to my head when I slept because the bed faced right to the aircondition. Finally, I fell ill. But I found the hotel staff were helpful and friendly.
Roger B. Obchodní cestující United Kingdom, 16. ledna 2015
Great cost performance

Value for money, decent room size, convenient location
7,3
Comfortable stay, out of town location may be off putting for some, but it's relatively near the airport and you get to flavour a typical residential and lively area.
Kyukwon C. Jednotlivci South Korea, 14. ledna 2015
it's a nice hotel

comfort and clean room
8,3
Kyukwon C. Páry South Korea, 14. ledna 2015
its a nice hotel

clean room
8
Tse-Wen L. Obchodní cestující China, 14. ledna 2015
Cleanliness

Food, convenience & Friendly
8
Cheung K. Páry Hong Kong, 12. ledna 2015
good

good
10

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Panda Hotel Hong KongPanda Hotel Hong Kong - VyhlídkaPanda Hotel Hong Kong - LobbyPanda Hotel Hong Kong - LobbyPanda Hotel Hong Kong - RecepcePanda Hotel Hong Kong - Obchodní centrumPanda Hotel Hong Kong - Executive LoungePanda Hotel Hong Kong - Executive LoungePanda Hotel Hong Kong - RestauracePanda Hotel Hong Kong - RestauracePanda Hotel Hong Kong - RestauracePanda Hotel Hong Kong - RestauracePanda Hotel Hong Kong - RestauracePanda Hotel Hong Kong - RestauracePanda Hotel Hong Kong - RestauracePanda Hotel Hong Kong - RestauracePanda Hotel Hong Kong - Pub/loungePanda Hotel Hong Kong - Pub/loungePanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - BazénPanda Hotel Hong Kong - BazénPanda Hotel Hong Kong - Fitness prostoryPanda Hotel Hong Kong - LázněPanda Hotel Hong Kong - Sport a aktivityPanda Hotel Hong Kong - HřištěPanda Hotel Hong Kong - LázněPanda Hotel Hong Kong - KoupelnaPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Rekreační zařízení


AS-AGWEB-3C07