Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Panda Hotel

3 Tsuen Wah Street, Tsuen Wan, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Panda Hotel Hong Kong - Vyhlídka Panda Hotel Hong Kong - Lobby Panda Hotel Hong Kong - Lobby Panda Hotel Hong Kong - Recepce Panda Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Panda Hotel Hong Kong - Executive Lounge Panda Hotel Hong Kong - Executive Lounge Panda Hotel Hong Kong - Restaurace Panda Hotel Hong Kong - Restaurace Panda Hotel Hong Kong - Restaurace Panda Hotel Hong Kong - Restaurace Panda Hotel Hong Kong - Restaurace Panda Hotel Hong Kong - Restaurace Panda Hotel Hong Kong - Restaurace Panda Hotel Hong Kong - Restaurace Panda Hotel Hong Kong - Pub/lounge
Panda Hotel Hong Kong - Pub/lounge Panda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Panda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Panda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Panda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Panda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Panda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Panda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Panda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Panda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Panda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Panda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Tsuen Wan Počet pokojů: 911
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,6

na základě 4192 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
7,4
Personál
7,7
Stav hotelu/čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (4192)
Seřazeno podle:
Lee S. Páry Hong Kong, 30. června 2015
Good location

Good location good service and feel comfortable
7
Jason S. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 29. června 2015
Great hotel , perfect location

Place, room and service
8,3
Mystay there is perfect. The service was great . The room is big which is 20 m2 with bathtub.the price is fair with the facility such as gym and swimming pool also billiard and games room.
John H. Páry United Kingdom, 29. června 2015
Great experience, must return

The staff, were most obliging and knew all the answers
10
It was an exceptional experience, we ate in all the restaurants and the Hotel never dissapointed. Just one piece of advice on Sunday Lunch be early , all restaurants were packed , which tells you something, tourists and locals love this place
Chun T. Páry China, 26. června 2015
Good and comfortable

Tidy and clean room
8,7
Jong C. Obchodní cestující Hong Kong, 26. června 2015
Good

Fair
6,3
Good and recommended
Liew L. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 24. června 2015
A nice environment to stay and enjoy my holiday

Good staff services, cosy environment with tidy and neat room, it makes me feel that I stay at home
8,7
A happy and pleasant day
Abdul R. Obchodní cestující Singapore, 23. června 2015
Excellent as always

Friendly staff, location, cleanliness
9,7
Excellent as always
Jocelyn D. Rodiny s malými dětmi Philippines, 19. června 2015
+Good customer service, - location

Fast check out, helpful staff
6,7
Overall stay is generally ok. Hotel staffs are very helpful and accommodating. The location is not so strategic as it's far from the city. They provide shuttle though.
Man L. Obchodní cestující Hong Kong, 18. června 2015
check in out very slow

room is ok
6
Lai S. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 17. června 2015
Good location,near shopping and eating places.

Near to airport, comfortable room, a lots of shopping surrounding the hotel.
6,7
Overall we are happy with our stay even though we only stayed for less than 8 hours because we need to catch our next connecting flight. This hotel is very busy with group tourists, lots of shopping and eating places surrounding the hotel.Room are clean and we may consider to come back again if we come to Hong Kong.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Panda Hotel Hong KongPanda Hotel Hong Kong - VyhlídkaPanda Hotel Hong Kong - LobbyPanda Hotel Hong Kong - LobbyPanda Hotel Hong Kong - RecepcePanda Hotel Hong Kong - Obchodní centrumPanda Hotel Hong Kong - Executive LoungePanda Hotel Hong Kong - Executive LoungePanda Hotel Hong Kong - RestauracePanda Hotel Hong Kong - RestauracePanda Hotel Hong Kong - RestauracePanda Hotel Hong Kong - RestauracePanda Hotel Hong Kong - RestauracePanda Hotel Hong Kong - RestauracePanda Hotel Hong Kong - RestauracePanda Hotel Hong Kong - RestauracePanda Hotel Hong Kong - Pub/loungePanda Hotel Hong Kong - Pub/loungePanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - BazénPanda Hotel Hong Kong - BazénPanda Hotel Hong Kong - Fitness prostoryPanda Hotel Hong Kong - LázněPanda Hotel Hong Kong - Sport a aktivityPanda Hotel Hong Kong - HřištěPanda Hotel Hong Kong - LázněPanda Hotel Hong Kong - KoupelnaPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Rekreační zařízení


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B04