nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Panda Hotel

3 Tsuen Wah Street, Tsuen Wan, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Panda Hotel Hong Kong - Vyhlídka Panda Hotel Hong Kong - Lobby Panda Hotel Hong Kong - Lobby Panda Hotel Hong Kong - Recepce Panda Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Panda Hotel Hong Kong - Executive Lounge Panda Hotel Hong Kong - Executive Lounge Panda Hotel Hong Kong - Restaurace Panda Hotel Hong Kong - Restaurace Panda Hotel Hong Kong - Restaurace Panda Hotel Hong Kong - Restaurace Panda Hotel Hong Kong - Restaurace Panda Hotel Hong Kong - Restaurace Panda Hotel Hong Kong - Restaurace Panda Hotel Hong Kong - Restaurace Panda Hotel Hong Kong - Pub/lounge
Panda Hotel Hong Kong - Pub/lounge Panda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Panda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Panda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Panda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Panda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Panda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Panda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Panda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Panda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Panda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Panda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Tsuen Wan Počet pokojů: 1026
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,6

na základě 3865 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
7,4
Personál
7,7
Stav hotelu / čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (3865)
Seřazeno podle:
Wai C. Skupiny Hong Kong, 24. února 2015
Nice hotel

Location, staff and safety
9
Location is good, close to mtr station an shopping area, it was a no smoking room, staffs are nice.
Yukari M. Jednotlivci Japan, 22. února 2015
I am in love with their "lady's room"

Good location & fantastic room
8,7
I always enjoy staying Panda Hotel. The room was again upgraded to Lady's Room with modern furniture with cute duck amenities. Every time, I really love staying at Panda Hotel. I will definitely come back!
Rogelio P. Páry United States of America, 22. února 2015
Good location close to MTR and Mall

Location,cleanliness,friendly staff.
8,3
Quiet and Quite Relaxing, i'll check in again to this Hotel if we go to Hong Kong.
Nok H. Páry Hong Kong, 18. února 2015
Disappointed

Good location
5,7
I was disappointed for my stay. When I booked this hotel, I requested for non smoking floor. During my check in, I was allocated a room on the smoking floor. Also, in the last night, I was waken
John O. Páry Canada, 16. února 2015
Average in everyway

Cost was reasonable, location is above a shopping area
6,3
Stay was ok, but the area is not great, and it was quite crowded. Room was just ok; it felt a little old and well used. Maybe they have better rooms, but we didn't see them.
Wai S. Skupiny China, 15. února 2015
not as u expect

- cheap
4,3
Wai C. Páry China, 15. února 2015
Located in city center, have shuttle bus to city

Have shuttle bus to different city center, the hotel with nice restaurant, have swimming pool for swim
8
Hay M. Páry Hong Kong, 15. února 2015
Good location, lots of restaurant and store nearby

1. Can have free upgrade ; 2. Very good price; 3. Just wait too long when check out
9,3
Ng C. Páry Hong Kong, 15. února 2015
The staffs serve very well

Good service, great lounge, comfortable
8
Generally goo. However food of dinner buffet can be improved.
Ringo C. Jednotlivci Australia, 14. února 2015
15min walking distance to MTR

value for money
7,3

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Panda Hotel Hong KongPanda Hotel Hong Kong - VyhlídkaPanda Hotel Hong Kong - LobbyPanda Hotel Hong Kong - LobbyPanda Hotel Hong Kong - RecepcePanda Hotel Hong Kong - Obchodní centrumPanda Hotel Hong Kong - Executive LoungePanda Hotel Hong Kong - Executive LoungePanda Hotel Hong Kong - RestauracePanda Hotel Hong Kong - RestauracePanda Hotel Hong Kong - RestauracePanda Hotel Hong Kong - RestauracePanda Hotel Hong Kong - RestauracePanda Hotel Hong Kong - RestauracePanda Hotel Hong Kong - RestauracePanda Hotel Hong Kong - RestauracePanda Hotel Hong Kong - Pub/loungePanda Hotel Hong Kong - Pub/loungePanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - BazénPanda Hotel Hong Kong - BazénPanda Hotel Hong Kong - Fitness prostoryPanda Hotel Hong Kong - LázněPanda Hotel Hong Kong - Sport a aktivityPanda Hotel Hong Kong - HřištěPanda Hotel Hong Kong - LázněPanda Hotel Hong Kong - KoupelnaPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Rekreační zařízení


AS-AGWEB-3B01