Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Panda Hotel

3 Tsuen Wah Street, Tsuen Wan, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Panda Hotel Hong Kong - Vyhlídka Panda Hotel Hong Kong - Lobby Panda Hotel Hong Kong - Lobby Panda Hotel Hong Kong - Recepce Panda Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Panda Hotel Hong Kong - Executive Lounge Panda Hotel Hong Kong - Executive Lounge Panda Hotel Hong Kong - Restaurace Panda Hotel Hong Kong - Restaurace Panda Hotel Hong Kong - Restaurace Panda Hotel Hong Kong - Restaurace Panda Hotel Hong Kong - Restaurace Panda Hotel Hong Kong - Restaurace Panda Hotel Hong Kong - Restaurace Panda Hotel Hong Kong - Restaurace Panda Hotel Hong Kong - Pub/lounge
Panda Hotel Hong Kong - Pub/lounge Panda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Panda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Panda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Panda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Panda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Panda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Panda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Panda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Panda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Panda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Panda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Tsuen Wan Počet pokojů: 911
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,6

na základě 4248 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
7,4
Personál
7,7
Stav hotelu/čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (4248)
Seřazeno podle:
Poh L. Obchodní cestující Singapore, 27. července 2015
Good value for money

Good Location with amenities
7,7
Comfortable n pleasant
Nahlásit hodnocení
Chen Z. Rodiny se staršími dětmi United States of America, 25. července 2015
3 night stay

Staff were friendly, helpful. reception area was clean and nicely furnished with comfortable couch and tables.,
8,3
Enjoyable. Convenient to shopping center and stores. Will book again when I travel to Hong Kong.
Nahlásit hodnocení
Joanna B. Páry Singapore, 25. července 2015
Value for money

Spacious & clean room compared to other hotels we have stayed before. 8-10mins walking distance to MTR. Will come back again!
7,7
Nahlásit hodnocení
Juan J. Rodiny s malými dětmi Philippines, 20. července 2015
We're home in Tsuen Wan

The Service, the accomodations & the location
9,7
Great!
Nahlásit hodnocení
Siu F. Páry Hong Kong, 20. července 2015
Comfortable clean good location

Comfortable clean good location
8,7
Nahlásit hodnocení
Samuel D. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 20. července 2015
dissapointing!
2
its so dissapointing! i left my favourite shoes which is new balance limited edition for just one day after i checked out and its already gone! i called the hotel and they told me that they cant find it, i spoke to mr from the reception and he told me that the housekeeping cant find my shoes!!! goodbye panda hotel, i wont stay here again!!!!! btw i stayed at family suite at 15th until 20th July 2015.
Nahlásit hodnocení
Charton S. Jednotlivci Malaysia, 20. července 2015
Panda everywhere you go

Location is convenient for food, shopping and train. Room size is big by HK standard. Clean room and comfortable bed.
8,3
It was a pleasant and happy stay for me. First time staying at this hotel and was recommended by my friend.
Nahlásit hodnocení
Chin Y. Páry Malaysia, 17. července 2015
Mr

location, cleanliness, friendly
7,3
wifi should be provided to all guests, not paid for, it is a standard for travelers in this age
Nahlásit hodnocení
Karthikeyan J. Obchodní cestující India, 15. července 2015
Comfortable, Economic Stay

Comfortable, Clean, Accessible
9,7
Happy. Sure to recommend the hotel to my friends.
Nahlásit hodnocení
Yuk P. Páry Hong Kong, 14. července 2015
Slow check in but room was good and clean

Convenient, clean and comfortable
7
Long queue at check-in counter; room was clean.
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Panda Hotel Hong KongPanda Hotel Hong Kong - VyhlídkaPanda Hotel Hong Kong - LobbyPanda Hotel Hong Kong - LobbyPanda Hotel Hong Kong - RecepcePanda Hotel Hong Kong - Obchodní centrumPanda Hotel Hong Kong - Executive LoungePanda Hotel Hong Kong - Executive LoungePanda Hotel Hong Kong - RestauracePanda Hotel Hong Kong - RestauracePanda Hotel Hong Kong - RestauracePanda Hotel Hong Kong - RestauracePanda Hotel Hong Kong - RestauracePanda Hotel Hong Kong - RestauracePanda Hotel Hong Kong - RestauracePanda Hotel Hong Kong - RestauracePanda Hotel Hong Kong - Pub/loungePanda Hotel Hong Kong - Pub/loungePanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - BazénPanda Hotel Hong Kong - BazénPanda Hotel Hong Kong - Fitness prostoryPanda Hotel Hong Kong - LázněPanda Hotel Hong Kong - Sport a aktivityPanda Hotel Hong Kong - HřištěPanda Hotel Hong Kong - LázněPanda Hotel Hong Kong - KoupelnaPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPanda Hotel Hong Kong - Rekreační zařízení


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B01