Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Panglao Regents Park

Ester A. Lim Drive, Tawala, Panglao, Panglao Island, Bohol, Filipíny 6340 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Panglao Regents Park Bohol - Prostory pro setkávání Panglao Regents Park Bohol - Exteriér hotelu Panglao Regents Park Bohol - Bufet Panglao Regents Park Bohol - Blízká atrakce Panglao Regents Park Bohol - Blízká atrakce Panglao Regents Park Bohol - Blízká atrakce Panglao Regents Park Bohol - Blízká atrakce Panglao Regents Park Bohol - Blízká atrakce Panglao Regents Park Bohol - Blízká atrakce Panglao Regents Park Bohol - Blízká atrakce Panglao Regents Park Bohol - Blízká atrakce Panglao Regents Park Bohol - Blízká atrakce Panglao Regents Park Bohol - Bazén Panglao Regents Park Bohol - Pub/lounge Panglao Regents Park Bohol - Bazén Panglao Regents Park Bohol - Interiér hotelu
Panglao Regents Park Bohol - Restaurace Panglao Regents Park Bohol - Exteriér hotelu Panglao Regents Park Bohol - Bazén Panglao Regents Park Bohol - Bazén Panglao Regents Park Bohol - Bazén Panglao Regents Park Bohol - Exteriér hotelu
Oblast: Panglao Island Počet pokojů: 64

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 1839 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
7,5
Personál
8,0
Stav hotelu / čistota
8,1
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (1839)
Seřazeno podle:
Jan Z. Páry Czech Republic, 9. ledna 2015
Hezký hotel s bazénem blízko Alona beach

Hezký bazén a čisté pokoje
9,7
Resort Panglao Regents Park je hezký a najdete ho pár minut chůzí od pláže Alona beach. Jeho hlavní pozitivem je velký bazén, skvělé snídaně a čisté pokoje. V hotelu najdete i velice dobré pokrytí wifi signálem.
Barbora C. Páry Czech Republic, 20. května 2013
Nejlepší dovolená, krásné místo, možnosti potápění

bazén, poloha, pokoje
9
Jana Z. Páry Czech Republic, 16. listopadu 2012
hotel s krásným bazénem uprostřed

určitě bazén
9,7
Ubytování jsme měli v připojené budově naproti (o něco levnější), hotel je kousek vedle hlavní třídy, takže je tichý, ale do centra ani k pláži to není daleko.
Daverjohn R. Rodiny s malými dětmi Philippines, 26. dubna 2015
A nice place to stay..

Just the pool..
5,7
Our stay was fine.. A place were to stay before and after our bohol tour.. Sad thing is, its far from the beachfront.. Good thing is, they have a very nice pool.. And the alona beach, which is the nearest beach is not a nice beach i was expecting.. Our bathroom's toilet does not have bidet or dipper.. And their pillows are harder than our pillows back home.. Their wifi connection is slow..
Mor A. Páry Israel, 8. dubna 2015
nice and quiet

pool
8
Fe B. Skupiny Australia, 4. dubna 2015
Impress with staff efficiency

Very clean, staff are all polite, friendly and efficient
9,3
My stay was comfortable and looking forward to comeback next year
Xin L. Jednotlivci China, 30. března 2015
So so

Location , rate,cleanness
5,3
The Internet was terrible, once u get inside ur room, then u have no connection! So u have to stay by pool or Lobby to surf. Also the food was not ok! And please noted the check out time is 12AM, not 4PM! They said there is sign shown in lobby,but I dinnt see it, so 500peso deposit was deducted!
Frederik S. Páry Netherlands, 29. března 2015
Regents Park is ok

staff performance,pool,cleanliness
7
Regents Park is a nice hotel to stay. Great swimming pool. The staff is very friendly and helpfull. The only disadvantage,and its not a big deal,is the distance to the beach. If you ride a tricycle beware of the mafia!
Tyler E. Jednotlivci Canada, 17. března 2015
Great option in Panglao

Pool, breakfast, styler
8
Not on beach but very close to the action
Jiyoung C. Páry South Korea, 16. března 2015
it was great to stay! location is perfect~

location, kindness, reasonable price
10
We stayed 3days in the delux room of this hotel. Everything was perfect! especitally the location was great to enjoy Alona beach. I didn't expect so much becasue the room price was cheap. However, the room was clean and swimming pool was also good to swim. Plus, all employees were knid. I strongly recommend this hotel if you want to stay at the quite good room with the reasonable price.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!


AS-AGWEB-3B07