Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Panglao Regents Park

Ester A. Lim Drive, Tawala, Panglao, Panglao Island, Bohol, Filipíny 6340 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Panglao Regents Park Bohol - Prostory pro setkávání Panglao Regents Park Bohol - Exteriér hotelu Panglao Regents Park Bohol - Bufet Panglao Regents Park Bohol - Blízká atrakce Panglao Regents Park Bohol - Blízká atrakce Panglao Regents Park Bohol - Blízká atrakce Panglao Regents Park Bohol - Blízká atrakce Panglao Regents Park Bohol - Blízká atrakce Panglao Regents Park Bohol - Blízká atrakce Panglao Regents Park Bohol - Blízká atrakce Panglao Regents Park Bohol - Blízká atrakce Panglao Regents Park Bohol - Blízká atrakce Panglao Regents Park Bohol - Bazén Panglao Regents Park Bohol - Pub/lounge Panglao Regents Park Bohol - Bazén Panglao Regents Park Bohol - Interiér hotelu
Panglao Regents Park Bohol - Restaurace Panglao Regents Park Bohol - Exteriér hotelu Panglao Regents Park Bohol - Bazén Panglao Regents Park Bohol - Bazén Panglao Regents Park Bohol - Bazén Panglao Regents Park Bohol - Exteriér hotelu
Oblast: Panglao Island Počet pokojů: 64

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 1862 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
7,5
Personál
8,0
Stav hotelu/čistota
8,1
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
7,1
Všechna hodnocení (1862)
Seřazeno podle:
Jan Z. Páry Czech Republic, 9. ledna 2015
Hezký hotel s bazénem blízko Alona beach

Hezký bazén a čisté pokoje
9,7
Resort Panglao Regents Park je hezký a najdete ho pár minut chůzí od pláže Alona beach. Jeho hlavní pozitivem je velký bazén, skvělé snídaně a čisté pokoje. V hotelu najdete i velice dobré pokrytí wifi signálem.
Barbora C. Páry Czech Republic, 20. května 2013
Nejlepší dovolená, krásné místo, možnosti potápění

bazén, poloha, pokoje
9
Jana Z. Páry Czech Republic, 16. listopadu 2012
hotel s krásným bazénem uprostřed

určitě bazén
9,7
Ubytování jsme měli v připojené budově naproti (o něco levnější), hotel je kousek vedle hlavní třídy, takže je tichý, ale do centra ani k pláži to není daleko.
Philander R. Jednotlivci Philippines, 14. června 2015
one of the best hotel

very clean hotel
10
nice hotel and very clean hotel. staff are very friendly. nice location eventhough its not in front of the beach.
Mohammad R. Jednotlivci Singapore, 5. června 2015
Panglao Regents Park

Value, Cleanliness & Location
9
Fantastic hotel with good facilities and service.
Rosalie N. Jednotlivci Germany, 30. května 2015
Really nice place to stay

The pool is gorgous, the rooms really nice, make sure to stay in the main building. Food is also really good and the location offers enough places to go to around.
8
I really enjoyed my stay!
Garry M. Páry Australia, 27. května 2015
Repeat visitor

Quality ambience, lovely pool and comfort level
9
A repeat visitor due to level of comfort, ambience and lovely pool. Enjoy the walk to the beach and back, however transport is always available.
Daverjohn R. Rodiny s malými dětmi Philippines, 26. dubna 2015
A nice place to stay..

Just the pool..
5,7
Our stay was fine.. A place were to stay before and after our bohol tour.. Sad thing is, its far from the beachfront.. Good thing is, they have a very nice pool.. And the alona beach, which is the nearest beach is not a nice beach i was expecting.. Our bathroom's toilet does not have bidet or dipper.. And their pillows are harder than our pillows back home.. Their wifi connection is slow..
Mor A. Páry Israel, 8. dubna 2015
nice and quiet

pool
8
Franklyn M. Páry Philippines, 6. dubna 2015
pretty decent

pool, internet, staff
7,7
The hotel offers no free breakfast. It was such a hassle since the island tour starts at 6:00am, the hotel serves no free breakfast and everywhere else is still closed at that time. We couldn't find anything by the beach to eat at. Hotel was decent, actually pretty good for the price. the pool was nice, and the staff were all friendly; the internet was actually pretty decent too. it's a good 10 minute walk to the beach, didn't bother us at first, but walking back and forth to the beach can be tiring. We found a short cut, it's through a resort near the hotel. When you step out of the hotel, instead of walking towards the main road, walk the opposite direction. You will see a hotel with an open gate, enter through that and you exit on the other end at the best area of Alona beach.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Panglao Regents Park BoholPanglao Regents Park Bohol - Prostory pro setkáváníPanglao Regents Park Bohol - Exteriér hoteluPanglao Regents Park Bohol - BufetPanglao Regents Park Bohol - Blízká atrakcePanglao Regents Park Bohol - Blízká atrakcePanglao Regents Park Bohol - Blízká atrakcePanglao Regents Park Bohol - Blízká atrakcePanglao Regents Park Bohol - Blízká atrakcePanglao Regents Park Bohol - Blízká atrakcePanglao Regents Park Bohol - Blízká atrakcePanglao Regents Park Bohol - Blízká atrakcePanglao Regents Park Bohol - Blízká atrakcePanglao Regents Park Bohol - BazénPanglao Regents Park Bohol - Pub/loungePanglao Regents Park Bohol - BazénPanglao Regents Park Bohol - Interiér hoteluPanglao Regents Park Bohol - RestauracePanglao Regents Park Bohol - Exteriér hoteluPanglao Regents Park Bohol - BazénPanglao Regents Park Bohol - BazénPanglao Regents Park Bohol - BazénPanglao Regents Park Bohol - Exteriér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C06