Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Panglao Regents Park

Ester A. Lim Drive, Tawala, Panglao, Tawala, Panglao Island, Filipíny 6340 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Panglao Regents Park Panglao Island - Prostory pro setkávání Panglao Regents Park Panglao Island - Exteriér hotelu Panglao Regents Park Panglao Island - Bufet Panglao Regents Park Panglao Island - Blízká atrakce Panglao Regents Park Panglao Island - Blízká atrakce Panglao Regents Park Panglao Island - Blízká atrakce Panglao Regents Park Panglao Island - Blízká atrakce Panglao Regents Park Panglao Island - Blízká atrakce Panglao Regents Park Panglao Island - Blízká atrakce Panglao Regents Park Panglao Island - Blízká atrakce Panglao Regents Park Panglao Island - Blízká atrakce Panglao Regents Park Panglao Island - Blízká atrakce Panglao Regents Park Panglao Island - Bazén Panglao Regents Park Panglao Island - Pub/lounge Panglao Regents Park Panglao Island - Bazén Panglao Regents Park Panglao Island - Interiér hotelu
Panglao Regents Park Panglao Island - Restaurace Panglao Regents Park Panglao Island - Exteriér hotelu Panglao Regents Park Panglao Island - Bazén Panglao Regents Park Panglao Island - Bazén Panglao Regents Park Panglao Island - Bazén Panglao Regents Park Panglao Island - Exteriér hotelu
Oblast: Tawala Počet pokojů: 64

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 1888 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
7,5
Personál
8,0
Stav hotelu/čistota
8,1
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (1888)
Seřazeno podle:
Jan Z. Páry Czech Republic, 9. ledna 2015
Hezký hotel s bazénem blízko Alona beach

Hezký bazén a čisté pokoje
9,7
Resort Panglao Regents Park je hezký a najdete ho pár minut chůzí od pláže Alona beach. Jeho hlavní pozitivem je velký bazén, skvělé snídaně a čisté pokoje. V hotelu najdete i velice dobré pokrytí wifi signálem.
Nahlásit hodnocení
Barbora C. Páry Czech Republic, 20. května 2013
Nejlepší dovolená, krásné místo, možnosti potápění

bazén, poloha, pokoje
9
Nahlásit hodnocení
Jana Z. Páry Czech Republic, 16. listopadu 2012
hotel s krásným bazénem uprostřed

určitě bazén
9,7
Ubytování jsme měli v připojené budově naproti (o něco levnější), hotel je kousek vedle hlavní třídy, takže je tichý, ale do centra ani k pláži to není daleko.
Nahlásit hodnocení
Anna P. Páry Philippines, 23. srpna 2015
Worth it experience at Panglao Regents Park

Price, cleanliness/good maintenance of facilities, warm and efficient staff
9
We enjoyed our stay in Panglao Regents Park. Despite it not being by the beach (we needed to walk 5-7 mins to get to the beach front), it was still overall a pleasant stay. The staff was very helpful and friendly, they accommodated and addressed our requests well. The food is a bit pricey, but the facilities (room, pools, lobby) are all well maintained. Our stay was really worth the price we paid, and we booked a deluxe room at a very low price at that! :)
Nahlásit hodnocení
Junyoung Y. Skupiny South Korea, 4. srpna 2015
best price & facilitie

price, location, facilites
8,3
Nahlásit hodnocení
Rowena L. Páry Philippines, 19. července 2015
Points to consider!

Hotel's carbonara is one of the best we ever tasted.
7,7
We arrived at the hotel 3hrs early from their required 2pm check in time,so we decided to take our lunch outside the hotel and roam around.We came back almost close to 3pm, but to our surprise room is not yet ready. Foods are nice though pricey and not 24hours available. Pool is opened until 10pm only. Room is also nice, except for the salty water at the lavatory, and we have a better sleep during our two nights stay.
Nahlásit hodnocení
Scott S. Jednotlivci Australia, 11. července 2015
4 days

Staff were very friendly
7,3
Rooms were clean, staff was excellent pool was great, however over 4 days i found myself in 3 rooms due to the following: Room 1. Extremely noisy fan. Room 2. Jackhammers working on what sounded like the wall of my room. Also very smelly due to the water drain in the shower. This is a problem in all rooms though Room 3. I just didnt use the fan in this room
Nahlásit hodnocení
Philander R. Jednotlivci Philippines, 14. června 2015
one of the best hotel

very clean hotel
10
nice hotel and very clean hotel. staff are very friendly. nice location eventhough its not in front of the beach.
Nahlásit hodnocení
Mohammad R. Jednotlivci Singapore, 5. června 2015
Panglao Regents Park

Value, Cleanliness & Location
9
Fantastic hotel with good facilities and service.
Nahlásit hodnocení
Rosalie N. Jednotlivci Germany, 30. května 2015
Really nice place to stay

The pool is gorgous, the rooms really nice, make sure to stay in the main building. Food is also really good and the location offers enough places to go to around.
8
I really enjoyed my stay!
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Panglao Regents Park Panglao IslandPanglao Regents Park Panglao Island - Prostory pro setkáváníPanglao Regents Park Panglao Island - Exteriér hoteluPanglao Regents Park Panglao Island - BufetPanglao Regents Park Panglao Island - Blízká atrakcePanglao Regents Park Panglao Island - Blízká atrakcePanglao Regents Park Panglao Island - Blízká atrakcePanglao Regents Park Panglao Island - Blízká atrakcePanglao Regents Park Panglao Island - Blízká atrakcePanglao Regents Park Panglao Island - Blízká atrakcePanglao Regents Park Panglao Island - Blízká atrakcePanglao Regents Park Panglao Island - Blízká atrakcePanglao Regents Park Panglao Island - Blízká atrakcePanglao Regents Park Panglao Island - BazénPanglao Regents Park Panglao Island - Pub/loungePanglao Regents Park Panglao Island - BazénPanglao Regents Park Panglao Island - Interiér hoteluPanglao Regents Park Panglao Island - RestauracePanglao Regents Park Panglao Island - Exteriér hoteluPanglao Regents Park Panglao Island - BazénPanglao Regents Park Panglao Island - BazénPanglao Regents Park Panglao Island - BazénPanglao Regents Park Panglao Island - Exteriér hotelu


AS-AGWEB-3A06