Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Panglao Regents Park

Ester A. Lim Drive, Tawala, Panglao, Tawala, Panglao Island, Filipíny 6340

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 1925 hodnocení

3 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
7,5
Personál
8,0
Stav hotelu/čistota
8,1
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (1925)
Seřazeno podle:
Jan Z. Páry Czech Republic, 9. ledna 2015
Hezký hotel s bazénem blízko Alona beach

Hezký bazén a čisté pokoje
9,7
Resort Panglao Regents Park je hezký a najdete ho pár minut chůzí od pláže Alona beach. Jeho hlavní pozitivem je velký bazén, skvělé snídaně a čisté pokoje. V hotelu najdete i velice dobré pokrytí wifi signálem.
Nahlásit hodnocení
Barbora C. Páry Czech Republic, 20. května 2013
Nejlepší dovolená, krásné místo, možnosti potápění

bazén, poloha, pokoje
9
Nahlásit hodnocení
Jana Z. Páry Czech Republic, 16. listopadu 2012
hotel s krásným bazénem uprostřed

určitě bazén
9,7
Ubytování jsme měli v připojené budově naproti (o něco levnější), hotel je kousek vedle hlavní třídy, takže je tichý, ale do centra ani k pláži to není daleko.
Nahlásit hodnocení
Sandy A. Obchodní cestující Turkey, 27. ledna 2016
Good value for money

Spacious rooms, nice pool, short walk to the beach and all amenities
8,3
We enjoyed our stay at this resort. The room was spacious with a nice little patio outside which my smoker colleague enjoyed! The pool is nice and the restaurant offers reasonable, good food. It is near all amenities like restaurants, bars, shops etc. and just a 5 min walk to the beach - alternatively for P20 a tricycle will take you down in less than a minute. The only downside I can think of is with the housekeeping: 1. There is no "clean room/do not disturb" sign, so on the first day we left with all our things lying around so did not ask for cleaning but found that they had done it anyway. It would be nice to give people the option. 2. We found that after the housekeeping made our beds, there was sand on the bed sheets! We'd gone to the beach the day before so obviously the same sheets were used. We reported it to the reception and the sheets were immediately changed so we were happy with the efficient service. All in all, a pleasant experience this was and we will certainly be back.
Nahlásit hodnocení
Vicky J. Rodiny s malými dětmi Philippines, 11. ledna 2016
clean and family room are ok

near the road
5,7
satisfied
Nahlásit hodnocení
Claire M. Páry France, 26. prosince 2015
Great value for money!

Staff, swimming pool, price
9,3
We had a lovely stay. The hotel is not far from the beach but in a quiet(er) street just behind, so it was not too noisy. Everything is clean and the design is beautiful. Staff is very professional (pretty rare for a relatively cheap hotel in the Philippines) and lots of services are available (motorbike rentals, transfers, massages, tours...). Good breakfast as well.
Nahlásit hodnocení
Henning V. Páry Denmark, 10. prosince 2015
Bohol 2015

quiet hotel, clean hotel, very good rooms
9,7
Very good
Nahlásit hodnocení
Selena Z. Jednotlivci Taiwan, 29. listopadu 2015
乾淨且舒適

Cafe latte, massage, pool
7,7
Swimming pool is not so big, but is enough for the guests. massage was good, cafe latte and pancake were delicious. a bit far from Alona beach, but its ok for me.
Nahlásit hodnocení
Chelsey D. Páry United States of America, 27. listopadu 2015
Best cheap hotel I've ever been to

The staff, the food, the amenities
9,7
I was pleasantly surprised by how nice and comfortable the hotel was. I wish we had stayed much longer!
Nahlásit hodnocení
Jenecyl A. Rodiny s malými dětmi Philippines, 23. listopadu 2015
Highly recommended.

Nice staff. Neat hotel. Not that expensive.
7,3
The hotel is really nice. Their staff are attentive and very helpful. The pool is awesome. Best part, hotel rate is not expensive.
Nahlásit hodnocení
1 - 3 z 3 hodnocení
Panglao Regents Park Panglao IslandPanglao Regents Park Panglao Island - Prostory pro setkáváníPanglao Regents Park Panglao Island - Exteriér hoteluPanglao Regents Park Panglao Island - BufetPanglao Regents Park Panglao Island - Blízká atrakcePanglao Regents Park Panglao Island - Blízká atrakcePanglao Regents Park Panglao Island - Blízká atrakcePanglao Regents Park Panglao Island - Blízká atrakcePanglao Regents Park Panglao Island - Blízká atrakcePanglao Regents Park Panglao Island - Blízká atrakcePanglao Regents Park Panglao Island - Blízká atrakcePanglao Regents Park Panglao Island - Blízká atrakcePanglao Regents Park Panglao Island - Blízká atrakcePanglao Regents Park Panglao Island - BazénPanglao Regents Park Panglao Island - Pub/loungePanglao Regents Park Panglao Island - BazénPanglao Regents Park Panglao Island - Interiér hoteluPanglao Regents Park Panglao Island - RestauracePanglao Regents Park Panglao Island - Exteriér hoteluPanglao Regents Park Panglao Island - Jídlo a nápojePanglao Regents Park Panglao Island - Jídlo a nápojePanglao Regents Park Panglao Island - Jídlo a nápojePanglao Regents Park Panglao Island - BazénPanglao Regents Park Panglao Island - BazénPanglao Regents Park Panglao Island - BazénPanglao Regents Park Panglao Island - Exteriér hoteluPanglao Regents Park Panglao Island - Interiér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A01